Beta,niekas nepasakys,kada pradesi.Gali ir rytoj pradeti,gali ir po poros savaiciu.
Man kaip nustojo vystytis,as dar su visais pozymiais ir be jokiu kraujavimu tris savaites pravaiksciojau-dvi nezinodama,viena laukdama.Po to dariau A nes tiesiog psichologiskai nebuvo lengva,norejos pabaigti kas ir taip baigta ir daryti kazka toliau.
Nzn gal LT duoda kokiu tableciu ,kad issauktu valymasi.Man UK siule kaip viena is budu,na tiesiog veikia abortuojanciai ir viskas issivalo.Arba laukti,jei nykstanti,tai gal viskas ir susitvarkys natur.Tik klausima paciai sau uzduok,kiek gali ir nori laukti.
QUOTE(M.A.I. @ 2010 12 02, 23:12)
Aciu mergaites uz palaikyma
Labai uzjauciu tave Beta,zinau koks nevilties jausmas dabar tave slegia,tai daug skaudziau,negu nepamatyti tu dvieju juosteliu.Laikykis mergyt- mums dar pasiseks
Papildyta:
tai, kad neturiu as ju ,tik vienas tebuvo sekmingas ,bet ir tas pabego
as visa procesa turesiu is naujo praeiti,tikiuosi sis bus sekmingesnis,gal ir snaiguciu priauginsiu
Labai uzjauciu tave Beta,zinau koks nevilties jausmas dabar tave slegia,tai daug skaudziau,negu nepamatyti tu dvieju juosteliu.Laikykis mergyt- mums dar pasiseks
Papildyta:
tai, kad neturiu as ju ,tik vienas tebuvo sekmingas ,bet ir tas pabego
as visa procesa turesiu is naujo praeiti,tikiuosi sis bus sekmingesnis,gal ir snaiguciu priauginsiu
tai turbut tau ir pasiule taip greitai is naujo nes gi si men kaip sulauksi mmm dar tik pradesi slopinancius o kita men vel startuosim abi :superaisku kad 2kartas bus geresnis o as tai turiu 3 bet ziuresim kaip atsaldys kas ten bus is mano tu snaiguciu
Sveikos visos su savo dziaugsmais ir skauduliais,
visoms, ateinanciu svenciu proga, noriu padovanoti vilties. Jos mums labiausiai reikia.
Senai cia pas Jus buvau, nes dabar iki vasario men man pertrauka. Po to, bandysiu vel. Taciau dabar turiu rupesti ir tuo paciu noriu prasyti Jusu pasidalinti patirtimi. Po nepasisekusio IVF dabar kaip ir turetu prasideti naujas ciklas. Taciau jau 2 savaites nesulaukiu menesiniu. Ar yra kam taip buve? Pradedu nervintis, kad kas blogai nebutu. Kokia mergaites Jusu patirtis?
visoms, ateinanciu svenciu proga, noriu padovanoti vilties. Jos mums labiausiai reikia.
Senai cia pas Jus buvau, nes dabar iki vasario men man pertrauka. Po to, bandysiu vel. Taciau dabar turiu rupesti ir tuo paciu noriu prasyti Jusu pasidalinti patirtimi. Po nepasisekusio IVF dabar kaip ir turetu prasideti naujas ciklas. Taciau jau 2 savaites nesulaukiu menesiniu. Ar yra kam taip buve? Pradedu nervintis, kad kas blogai nebutu. Kokia mergaites Jusu patirtis?
QUOTE(erikaMas @ 2010 12 03, 13:19)
Labukas,Man po sio nepasisiakusio IVF memkes neatejo 6dienas ,ir as su nerimu klausinejausi visu paneliu..tikrai visos patvirtino kad taip gali buti ir daug kam taip buvo..nesijaudink ateis
QUOTE(erikaMas @ 2010 12 03, 14:19)
Erikamas,cia jau reginiukas rase,kad mm irgi neatkeliauja.Merginos sake,kad daugumai taip buna,matyt organizmas po tokios hormonu dozes siek tiek issiderina.
Bet kokiu atveju testuka pagadinciau.UK forume vakar kaip tik viena gerom ziniom pasidalino-po nepasisekusio ivf mm nesulauke,turejo eiti pas gydytoja sekanciu planu aptart,testuka siaip sugadino,o tas parode teigiama.Stebuklas,ne kitaip
QUOTE(erikaMas @ 2010 12 03, 15:19)
Po nepasisekusio IVF dabar kaip ir turetu prasideti naujas ciklas. Taciau jau 2 savaites nesulaukiu menesiniu. Ar yra kam taip buve? Pradedu nervintis, kad kas blogai nebutu. Kokia mergaites Jusu patirtis?
pas mane 40 c.d. po nepasisekusio ivf, gleivinė buvo 4mm, sakė mmm bus geriausiu atveju dar po poros savaičių, o taip jau išėjo,kad dar po savaitėlės dariau histeroskopiją ir dalinę abraziją dėl polipo, tai mmm prasidėjo po savaitės po histero, tai gavosi kad vėlavo daugiau nei tris savaites, beto ir cistą matė, artimiausiu metu eisiu tikrintis ar dingo
daugumai mmm vėluoja po nepasisekusio ivf, aš nors kiaušintakių neturiu, bet irgi testą sugadinau negalvojau, kad natūr, tokių stebūklų tikrai nebūna, bet galvojau o maža ką, tada tas mažas hcg, gal buvo tik pradžia, o mmm apgaulė
QUOTE(rita555 @ 2010 12 02, 18:35)
mykolina.laikausi po truputi,dieneles skaiciuoju ir meldziuosi kad mmm neateitu.buciau namie butu lengviau,ryt bandysiu cia testa nusipirkti.gal susikalbesiu .
Papildyta:
kaip tu laikaisi,kaip nuotaikyte ?
Papildyta:
kaip tu laikaisi,kaip nuotaikyte ?
kaip tu mergyt? ar bandei testuka daryti?
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 12 03, 14:06)
tai turbut tau ir pasiule taip greitai is naujo nes gi si men kaip sulauksi mmm dar tik pradesi slopinancius o kita men vel startuosim abi :superaisku kad 2kartas bus geresnis o as tai turiu 3 bet ziuresim kaip atsaldys kas ten bus is mano tu snaiguciu
tai,kad as supratau,kad apie 20-ta pradesiu purkstis slopinamuosius,o per naujus tureciau pradeti leistis puregona,o 3-cia savaite apziura pas gydytoja,apytiksliai taip (kai atsius plana tai tiksliai zinosiu
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 03, 12:59)
Kada dabar tokiu atveju tureciau pradeti kraujuoti ? Ar kaip ten bus ? Noriu kuo greiciau....Ir nesakykit man, kad dar ne viskas prarasta, nes jau viskas
tai gali prasideti bet kada-gali rytoj o gali ir dar veliau, tiesa sakant as manau tai labai priklauso nuo taves pacios...mano antras nestumas sustojo apie 7savaite taciau as isvaiksciojau net iki 12!!! nes labai nenorejau pripazinti,kad jau viskas baigta,vis tikejausi,kad gyd.suklydo ir tik tada kai pripazinau sau prasidejo persileidimas ir aisku labai komplikuotas.
Todel as tau linkiu kad kuo greiciau issivalytum, ir pasikrautum naujos vilties ir energijos ir nusiteik kitam-sekmingam nestumui
Laabai nusirdziai tau linkiu stiprybes
QUOTE(mykolina @ 2010 12 02, 21:49)
sniege555 po keliu dienu po HCG vaziavai pas Treijsa? Man pasake po 2 savaiciu, dariausi HCG lapkricio 29, tai galvoju kad gal bus peranksti gruodzio 11 diena vaziuoti
[
[
Sveika, Mykolina, matau, skaitai
Kaip gyd sakė, taip ir važiuok. Aš važiavau ne po dviejų, o po 1,5 sav. ir atsimeni, kaip susinervinau? Matė tik vieną, sakė, per mažas ir t.t. O po dar sav. pamatė du, bet širdučių dar nebuvo. Dar po sav. mano du, vieno širdelė plakė, tai dabar po dviejų sav paskyrė vizitą pas jį.
Buvau aš Lt pas gyd. - tai net netikrino, nežiūrėjo Sako, jei jauties gerai, nėr ko ten lįsti...
Tad tu nesinervink ir važiuok, kada sakė. O Treijs moka žiūrėt, apskaičiuoja dienas, savaites ir jis žino, ką ir kokio dydžio turi pamatyti
kaip jautiesi? dar biuletenis?
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 04, 11:48)
Sveika, Mykolina, matau, skaitai
Kaip gyd sakė, taip ir važiuok. Aš važiavau ne po dviejų, o po 1,5 sav. ir atsimeni, kaip susinervinau? Matė tik vieną, sakė, per mažas ir t.t. O po dar sav. pamatė du, bet širdučių dar nebuvo. Dar po sav. mano du, vieno širdelė plakė, tai dabar po dviejų sav paskyrė vizitą pas jį.
Buvau aš Lt pas gyd. - tai net netikrino, nežiūrėjo Sako, jei jauties gerai, nėr ko ten lįsti...
Tad tu nesinervink ir važiuok, kada sakė. O Treijs moka žiūrėt, apskaičiuoja dienas, savaites ir jis žino, ką ir kokio dydžio turi pamatyti
Sveikute
Jauciuosi tai gerai, galvoju prasysiu i darba kad jau isleistu gydytoja. Pirmadieni einu pas ja. Tik ji labai bijo kad as kasdien labai rizikuoju susirgti, nes gi visada ciaudo, koso aplinkui Bet nieko, kazkaip reikes vistiek dirbti, nebusiu gi visada namie. Ai, dar pusleline issikele ant lupos
O del vaziavimo tai sake po 2 savaiciu, o tos 2 savaite sueitu pirmadieni kita. Is darbo nebenoriu prasinetis, todel ir galvoju apie sestadieni O jei dar kita tai bus beveik 3 savaites praeje, labai sunku bus islaukti
O tu HCG kartojai ar tik ta viena karta dareisi?
Kazin kaip rita555 Sapnavau ja sianakt Kad pasidare testa ir parode ryskia antra juostele tai nuleke ir dar 2 nusipirko ir visi rode ryskiai. Ir as maciau
O kaži kaip Tiffani sekės? Nepraneša mums naujienų
Aš irgi laukiu rita555 testuko
Aš irgi laukiu rita555 testuko