Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

Gražus filmukas prieš miegą, kaip atsiranda vaikai. Kiekvienai po tokį stebuklą. wub.gif

The Magic of Life
Atsakyti
Sveikos merginos,
labai daznai skaitydavau skyrelius susijusius su nevaisingumu, tik deja, pati jusu susirasinejimuose beveik nedalyvaudavau. 3,5 metu negalejau pastoti, istisai skaiciau, domejausi sia tema. bet aciu DIEVUI stebuklas ivyko ir pastojau pati po laparoskopijos. nors pries tai ir turejau 2 IVF. taigi, rasau noredama suteikti tikejimo, vilties ir jums. stebuklai ivyksta, tik ne visuomet tada kai mes suplanuojam. ir anksciau ar veliau visos jus turesite po vaikeli. tikekite tuo. man paciai dar tik 19 savaiciu, ir baimiu, ir siaip visokiu minciu vis dar kyla. norisi greiciau ant ranku laikyti musu stebukleli. bet esme mano sito laiskelio yra tame, kad turiu likusiu vaistu po IVF ir galeciau kazkam juos padovanoti Kaledu proga. taciau mes gyvenam Airijoje dabar, tai nezinau kaip su perdavimu butu. siusti pastu nelabai noriu, nes vis delto vaistai. gal kaip per bendrus pazistamus gyvenancius Airijoje, nes dauguma lietuviu ju turi sitoj saly smile.gif
taigi, tikrai mielai padovanotumem visus vaistukus, tik sakau kazkaip reiktu paiimti juos is musu. nes i LT mes tik vasaros gale vaziuosim.
butu malonu padeti tai seimai, kuriai tikrai finansiskai sunku 4u.gif
nezinau gal rasykit i az ar kaip jus ten vadinat, nes as ne taip ir daznai uzsuku.
sekmes visoms, siunciu teigiama energetika nuo musu seimos 4u.gif

vaistai: Crinone 8% - Progesterone vaginal gel, Buserelin Nasal spray, Estrofem 2mg, Aspirin 75 mg, Solpadol Caplets, Clexane 100 mg/ml - enoxaparin sodium 20 mg/0.2ml, Estradot 100 micrograms/24 hours.
Atsakyti
Beta1 labai labai liūdžiu dėl taves verysad.gif verysad.gif verysad.gif

QUOTE(Tiffani @ 2010 12 02, 18:13)
Norejau paklausti ar E2 2000 yra ne per mažas skaičius? Pirmą kartą buvo beveik 3000 ir dar plius gonal ir cetrotide skyre papildomai viena diena, o dabar jokiu stimuliuojanciu vaistu  g.gif tik difirelinas.

man buvo paskutinį kartą 3400 gonalio nebereikėjo daugiau leistis, o vietoj ovitrele, diferilinas, bijojo hiperstimuliacijos, o kažkada LT buvo E2-25 000 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 12 02, 20:34)
Gražus filmukas prieš miegą, kaip atsiranda vaikai. Kiekvienai po tokį stebuklą.  wub.gif

The Magic of Life

Nu superinis filmukas,o yrac pries miega smile.gif Buvau ziurejusi kazka panasaus bet jau labai senai,kazkaip ir pasimirso kaip ten istikruju viskas vyksta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arin @ 2010 12 02, 20:35)
Sveikos merginos,
labai daznai skaitydavau skyrelius susijusius su nevaisingumu, tik deja, pati jusu susirasinejimuose beveik nedalyvaudavau. 3,5 metu negalejau pastoti, istisai skaiciau, domejausi sia tema. bet aciu DIEVUI stebuklas ivyko ir pastojau pati po laparoskopijos. nors pries tai ir turejau 2 IVF. taigi, rasau noredama suteikti tikejimo, vilties ir jums. stebuklai ivyksta, tik ne visuomet tada kai mes suplanuojam. ir anksciau ar veliau visos jus turesite po vaikeli. tikekite tuo. man paciai dar tik 19 savaiciu, ir baimiu, ir siaip visokiu minciu vis dar kyla. norisi greiciau ant ranku laikyti musu stebukleli. bet esme mano sito laiskelio yra tame, kad turiu likusiu vaistu po IVF ir galeciau kazkam juos padovanoti Kaledu proga. taciau mes gyvenam Airijoje dabar, tai nezinau kaip su perdavimu butu. siusti pastu nelabai noriu, nes vis delto vaistai. gal kaip per bendrus pazistamus gyvenancius Airijoje, nes dauguma lietuviu ju turi sitoj saly  smile.gif
taigi, tikrai mielai padovanotumem visus vaistukus, tik sakau kazkaip reiktu paiimti juos is musu. nes i LT mes tik vasaros gale vaziuosim.
butu malonu padeti tai seimai, kuriai tikrai finansiskai sunku  4u.gif
nezinau gal rasykit i az ar kaip jus ten vadinat, nes as ne taip ir daznai uzsuku.
sekmes visoms, siunciu teigiama energetika nuo musu seimos  4u.gif

vaistai: Crinone 8% - Progesterone vaginal gel, Buserelin Nasal spray, Estrofem 2mg, Aspirin 75 mg, Solpadol Caplets, Clexane 100 mg/ml - enoxaparin sodium 20 mg/0.2ml, Estradot 100 micrograms/24 hours.

Patys didziausi sveikinimai jusu seimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lengvu tau likusiu menesiuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 02, 00:17)
Senai matyta, sveikutė 4u.gif
Ką planuojat ar kuriat planelius ateičiai?

Sveikute,
kol kas tik dziaugiuosi sio skyrelio sekmingomis istorijomis. Del ateities aisku pasvajojam, bet labai atsargiai. Kai tau 40+ , tos svajones tokios tolimos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnoli@ @ 2010 12 02, 22:15)
Sveikute,
kol kas tik dziaugiuosi sio skyrelio sekmingomis istorijomis. Del ateities aisku pasvajojam, bet labai atsargiai. Kai tau 40+ , tos  svajones tokios tolimos  verysad.gif

Nu dar graziau 40+ tai jau reiskia reikia atsisakyti savo svajoniu??
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 02, 19:13)
Norejau paklausti ar E2 2000 yra ne per mažas skaičius? Pirmą kartą buvo beveik 3000 ir dar plius gonal ir cetrotide skyre papildomai viena diena, o dabar jokiu stimuliuojanciu vaistu  g.gif tik difirelinas.

O kodėl tau daro tą E2? Ką jis reiškia? Man nedarė atrodo...

QUOTE(M.A.I. @ 2010 12 02, 20:29)
O kas liecia mane-tai ir vel nesekmingai doh.gif , memes parejo dar nesulaukus testavimo dienos  verysad.gif  Liudna net labai liudna,bet taip jau yra,deja.Ketinu startuoti is naujo jau si men.(tiesa sakant nezinau ar teisingai elgiuosi,bet pasiule ir sutikau),taip norisi tu geru rezultatu ir kuo skubiau  ax.gif
Papildyta:
Vilmosa tai as is ten pat smile.gif

4u.gif ir linkiu sėkmingo sekančio karto

QUOTE(arin @ 2010 12 02, 23:35)
Sveikos merginos,

Lengvo tau nešiojimo 4u.gif

QUOTE(Magnoli@ @ 2010 12 03, 01:15)
Sveikute,
kol kas tik dziaugiuosi sio skyrelio sekmingomis istorijomis. Del ateities aisku pasvajojam, bet labai atsargiai. Kai tau 40+ , tos  svajones tokios tolimos  verysad.gif

Tai ar čia jau priežastis nieko nedaryti? Aš nesutinku lotuliukas.gif
Atsakyti
M.A.I, baisiai gaila, kad nepavyko verysad.gif Ir tada iškart linkiu laimingo sekančio starto wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 03, 10:51)
......
Tai ar čia jau priežastis nieko nedaryti? Aš nesutinku lotuliukas.gif

Būna ir daugiau priežasčių... kol sutaupysi IVFui, pasidarys 50+ g.gif
Atsakyti
sveikos dar karteli, tik norejau pasakyti, kad vaistukus ka tik pazadejau jau vienai 'senbuviu' seimai. visoms jums linkiu kuo greiciau sulaukti savo stebuklo, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 12 02, 22:26)
Nu as irgi pagalvojau kad gali NT ir ten nusipirkti  ax.gif Tikiu, kad mmm jau ir nebeateis  schmoll.gif
As irgi siandien nusipirkau testa ir pasidariau, tai pamaciau pagaliau tuos issvajotus du bruksnius  wub.gif Bet siaip gyvenimu su nerimu, paskaiciau apie Beta1 ir pradedu bijoti vizito. Nelabai ir suprantu kada cia geriausia vaziuoti  g.gif
O tau stiprybes ir kad neateitu tos nedoreles mmm  4u.gif

Brangioji, raminksi tiktai.Tokios siaubo istorijos ne visoms buna.Bet ir tai, as tikiu, kad snaigutes mano kabinsis i gyvenima ir turesiu dar is jus as tu vaikuciu. O tu net negalvok apie tai.Tau taip nebus.Zinok ta tvirtai ir vaziuok nusitiekus pamatyti pati graziausia tau dalyka wub.gif

O as turiu klausima.Man matesi nykstanti miniatiurine puslyte, HCG vakar buvo 180 tiktai.Nutraukiau vaistus.Kada dabar tokiu atveju tureciau pradeti kraujuoti ? Ar kaip ten bus ? Noriu kuo greiciau....Ir nesakykit man, kad dar ne viskas prarasta, nes jau viskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 03, 14:59)
Brangioji, raminksi tiktai.Tokios siaubo istorijos ne visoms buna.Bet ir tai, as tikiu, kad snaigutes mano kabinsis i gyvenima ir turesiu dar is jus as tu vaikuciu. O tu net negalvok apie tai.Tau taip nebus.Zinok ta tvirtai ir vaziuok nusitiekus pamatyti pati graziausia tau dalyka  wub.gif

O as turiu klausima.Man matesi nykstanti miniatiurine puslyte, HCG vakar buvo 180 tiktai.Nutraukiau vaistus.Kada dabar tokiu atveju tureciau pradeti kraujuoti ? Ar kaip ten bus ? Noriu kuo greiciau....Ir nesakykit man, kad dar ne viskas prarasta, nes jau viskas  verysad.gif

Parašiau i a/z...negasdinkim merginu,kad neprisitaikyty visko sau....
Atsakyti