Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(Tiffani @ 2010 12 02, 20:13)
Norejau paklausti ar E2 2000 yra ne per mažas skaičius? Pirmą kartą buvo beveik 3000 ir dar plius gonal ir cetrotide skyre papildomai viena diena, o dabar jokiu stimuliuojanciu vaistu  g.gif tik difirelinas.

Man prieš punckciją buvo E2 900, siaubas doh.gif Treijs susinervino, sako, bus kokios 5 kiaušialąstės, o ... išpunktavo 18 thumbup.gif
Kiek aš be reikalo tą naktį nervinausi, neužmigau, po punkcijos atsigavau su ašarom akyse, nes jau pasąmonėj bijojau, ką praneš... Ir kai pagalvoju, kam dabar tie nervai? kaupkis nestuke.gif būsenai - tai yra svarbiausia. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Mykolinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O kas liecia mane-tai ir vel nesekmingai doh.gif , memes parejo dar nesulaukus testavimo dienos verysad.gif Liudna net labai liudna,bet taip jau yra,deja.Ketinu startuoti is naujo jau si men.(tiesa sakant nezinau ar teisingai elgiuosi,bet pasiule ir sutikau),taip norisi tu geru rezultatu ir kuo skubiau ax.gif
Papildyta:
Vilmosa tai as is ten pat smile.gif
Atsakyti
sniege555 po keliu dienu po HCG vaziavai pas Treijsa? Man pasake po 2 savaiciu, dariausi HCG lapkricio 29, tai galvoju kad gal bus peranksti gruodzio 11 diena vaziuoti g.gif
rita555 kaip laikaisi? Ar viskas gerai rolleyes.gif
M.A.I., Beta1 stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 02, 20:06)
Man prieš punckciją buvo E2 900, siaubas  doh.gif Treijs susinervino, sako, bus kokios 5 kiaušialąstės, o ... išpunktavo 18  thumbup.gif
Kiek aš be reikalo tą naktį nervinausi, neužmigau, po punkcijos atsigavau su ašarom akyse, nes jau pasąmonėj bijojau, ką praneš... Ir kai pagalvoju, kam dabar tie nervai? kaupkis  nestuke.gif  būsenai - tai yra svarbiausia. Sėkmės  4u.gif

Oho kiek tau daug išpunktavo kiaušialaščių. Man tiek nebus nes apie 10-12 folikulu tematė echoskopu. Kiek suprantu kiek folikulų tiek ir kiaušialasciu buna? O tau nuoširdžiausi SVEIKINIMAI !!! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(M.A.I. @ 2010 12 02, 20:29)
Sveikinimai Mykolinai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O kas liecia mane-tai ir vel nesekmingai doh.gif , memes parejo dar nesulaukus testavimo dienos  verysad.gif  Liudna net labai liudna,bet taip jau yra,deja.Ketinu startuoti is naujo jau si men.(tiesa sakant nezinau ar teisingai elgiuosi,bet pasiule ir sutikau),taip norisi tu geru rezultatu ir kuo skubiau  ax.gif
Papildyta:

Laikykis 4u.gif Ir linkiu, kad leistų startuopti kuo greičiau;)
Atsakyti
O kas liecia mane-tai ir vel nesekmingai doh.gif , memes parejo dar nesulaukus testavimo dienos  verysad.gif  Liudna net labai liudna,bet taip jau yra,deja.Ketinu startuoti is naujo jau si men.(tiesa sakant nezinau ar teisingai elgiuosi,bet pasiule ir sutikau),taip norisi tu geru rezultatu ir kuo skubiau  ax.gif
Papildyta:

oj kaip gaila,abi be rezultatu, issiliudek saulele ir saunuole kad toliau kimbi, o man paskyre laika tik sausio memiu sulaukus bet as si menesi tai ir pati nenoreciau nes reik biskiuka duot smegenim pailset nuo tu galvojimu bus ar nebus kimba ar nekimba tongue.gif tongue.gif tongue.gif o si karteli snaigutes isodinsit?
Atsakyti
mykolina.laikausi po truputi,dieneles skaiciuoju ir meldziuosi kad mmm neateitu.buciau namie butu lengviau,ryt bandysiu cia testa nusipirkti.gal susikalbesiu smile.gif .
Papildyta:
kaip tu laikaisi,kaip nuotaikyte ?
Atsakyti
QUOTE(M.A.I. @ 2010 12 02, 17:29)
Papildyta:

Oi kaip gaila sad.gif ,Na bet svarbu kad kimbi i darbus vel,labai tave suprantu kad norisi kuo greiciau...As taip pat nenorejau prarast nei vienos dienos nori tu geruju rezultatu kuo greiciau smile.gif Saunuole Sekmes tau naujajam Startui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 12 02, 21:35)
mykolina.laikausi po truputi,dieneles skaiciuoju ir meldziuosi kad mmm neateitu.buciau namie butu lengviau,ryt bandysiu cia testa nusipirkti.gal susikalbesiu  smile.gif  .
Papildyta:
kaip tu laikaisi,kaip nuotaikyte ?

Nu as irgi pagalvojau kad gali NT ir ten nusipirkti ax.gif Tikiu, kad mmm jau ir nebeateis schmoll.gif
As irgi siandien nusipirkau testa ir pasidariau, tai pamaciau pagaliau tuos issvajotus du bruksnius wub.gif Bet siaip gyvenimu su nerimu, paskaiciau apie Beta1 ir pradedu bijoti vizito. Nelabai ir suprantu kada cia geriausia vaziuoti g.gif
O tau stiprybes ir kad neateitu tos nedoreles mmm 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Svirple @ 2010 12 02, 11:36)

Gal galėčiau ir aš prisijungti? Man šeštadienį punkcija numatyta. Viską darau pirmą kartą (dievaži, kaip norėtųsi, kad ir paskutinį) ir, aišku, šis skyrelis labai didelė pagalba tokioms kaip aš! Laikau kumštukus už visas laukiančias ir nerimaujančias...

Kumstukai ir uz tave,kad punkcija pavyktu thumbup.gif

QUOTE(Beta1 @ 2010 12 02, 13:29)
Man nesivystantis....Daugiau nera zodziu ka parasyti.....Ir nezinau is kur gauti jegu ziureti toliau ir i prieki.Skauda.Noriu dingt ir nieko nematyt, ir kad manes niekas nematytu....

Labai labai gaila... 4u.gif

QUOTE(Liberi @ 2010 12 02, 15:16)
Beta1 vajei, mergyt... verysad.gif  verysad.gif  labai labai gaila, laikykis verysad.gif
Na ka, merginos ir mano naujienos deja deja, bet nekokios verysad.gif pasitvirtino mano nuogastavimai ir nuojautos, kad sis kartas ne musu verysad.gif labai liudna, bet guodziuosi tuom, kad viena stebukliuke jau turiu. Mintys sukas apie dar viena bandyma, bet kuomet jis bus, dar nezinau. Bet optimizmo neprarandu ir tikrai zinau, kad viskas bus gerai  smile.gif

4u.gif Kita karta,bus,kaip tu rasai,viskas gerai.

QUOTE(M.A.I. @ 2010 12 02, 19:29)

4u.gif Saunuole,kad nenuleidi ranku ir eini toliau.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 02, 14:29)
Man nesivystantis....Daugiau nera zodziu ka parasyti.....Ir nezinau is kur gauti jegu ziureti toliau ir i prieki.Skauda.Noriu dingt ir nieko nematyt, ir kad manes niekas nematytu....

uzjauciu tave sad.gif neliudek, imk 4u.gif

QUOTE(Liberi @ 2010 12 02, 16:16)
Na ka, merginos ir mano naujienos deja deja, bet nekokios verysad.gif pasitvirtino mano nuogastavimai ir nuojautos, kad sis kartas ne musu verysad.gif

svarbiausia, kad neprarandi optimizmo mirksiukas.gif laikykis 4u.gif
O kas liecia mane-tai ir vel nesekmingai doh.gif , memes parejo dar nesulaukus testavimo dienos  verysad.gif 

dar viena nesekme... sad.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 12 02, 19:26)
Nu as irgi pagalvojau kad gali NT ir ten nusipirkti  ax.gif Tikiu, kad mmm jau ir nebeateis  schmoll.gif
As irgi siandien nusipirkau testa ir pasidariau, tai pamaciau pagaliau tuos issvajotus du bruksnius  wub.gif Bet siaip gyvenimu su nerimu, paskaiciau apie Beta1 ir pradedu bijoti vizito. Nelabai ir suprantu kada cia geriausia vaziuoti  g.gif
O tau stiprybes ir kad neateitu tos nedoreles mmm  4u.gif

Na gyventi su nerimu tai joo,kol sulauksi vizito pas gyd ir suzionosi pagaliau kas vyksta..Bet buk optimiste,juk nebutinai ir tau taip gali nutikti,dziaukis kiekviena akimirka ir gyvenk tik su gerom mintim smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma smile.gif
Labai uzjauciu tave Beta,zinau koks nevilties jausmas dabar tave slegia,tai daug skaudziau,negu nepamatyti tu dvieju juosteliu.Laikykis mergyt- mums dar pasiseks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 12 02, 19:07)
  o si karteli snaigutes isodinsit?

tai, kad neturiu as ju ,tik vienas tebuvo sekmingas ,bet ir tas pabego verysad.gif
as visa procesa turesiu is naujo praeiti,tikiuosi sis bus sekmingesnis,gal ir snaiguciu priauginsiu tongue.gif victory.gif
Atsakyti