Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(rita555 @ 2010 12 02, 16:13)
Beta,uzjauciu...zinau kad paguoda nepades...man po pirmo ivf buvo pikta ant viso pasaulio.man siandiena 10d nieko dar nedariau,maudzia kaip pries mmm,nuotaika kazkokia visiskai be optimizmo...

O tau ne šiandien reikėjo hCG darytis?

Liberi 4u.gif Gerai kad neprarandi optimizmo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 02 gruodžio 2010 - 15:23
QUOTE(Liberi @ 2010 12 02, 13:16)
Beta1 vajei, mergyt... verysad.gif  verysad.gif  labai labai gaila, laikykis verysad.gif
Na ka, merginos ir mano naujienos deja deja, bet nekokios verysad.gif pasitvirtino mano nuogastavimai ir nuojautos, kad sis kartas ne musu verysad.gif labai liudna, bet guodziuosi tuom, kad viena stebukliuke jau turiu. Mintys sukas apie dar viena bandyma, bet kuomet jis bus, dar nezinau. Bet optimizmo neprarandu ir tikrai zinau, kad viskas bus gerai  smile.gif

Gaila labai...na bet nenusimink labai,gal kitas kartas bus laimingas.... 4u.gif
Atsakyti
neperkit mergytes smile.gif ,kazko liudna,dar kai paskaitai va tokias naujienas tai is vis.Liberi,laukiau tavo zinutes,visa diena galvojau kaip tau sekasi,taip tikejau kad bus viskas gerai.atrodo kad kai kitoms sekasi,tai ir paciai pasiseks,pergyvenu del jusu visu.
Papildyta:
man siandiena reikejo,bet as prancuzijoje mergaites sedziu va,namie busiu sekmadieni,is karto i vaistine varysiu testo pirkti,aisku jei ikim to laiko mmm neatvaziuos.
Atsakyti
Liberi, gaila labai....Tikrai.Sudinas jausmas.Ir tegul bara mane administratoriai uz tokius negrazius zodzius, bet kitaip siandien negaliu.O tu pakilsi dar kaip sfinskas is pelenu wub.gif Pamatysi 4u.gif

Mergaites, o buve kam nors, kas po nesivystancio pastojo su snaigutem ? Noriu kazkuo tiketi.Ir kai tik sulauksiu savo normaliu mmm eisiu i trasa su snaigutem.Turiu dar dvi blasto. Gyd net neklausiau kodel taip atsitiko, niekas vis tiek negales man pasakyti.Slykstus jausmas sirdi, jinai tiesiog isdraskyta dabar, bet kylu i kova toliau.O ir kas belieka....Kaip sako, pradek save laidot, tai tuoj visi sunes vainikelius smile.gif

Rita555, o tu tikek, kad tau bus kitaip ir taskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 02 gruodžio 2010 - 15:29
Liberi, baisiai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 02, 13:28)
Liberi, gaila labai....Tikrai.Sudinas jausmas.Ir tegul bara mane administratoriai uz tokius negrazius zodzius, bet kitaip siandien negaliu.O tu pakilsi dar kaip sfinskas is pelenu  wub.gif  Pamatysi  4u.gif

Mergaites, o buve kam nors, kas po nesivystancio pastojo su snaigutem ? Noriu kazkuo tiketi.Ir kai tik sulauksiu savo normaliu mmm eisiu i trasa su snaigutem.Turiu dar dvi blasto. Gyd net neklausiau kodel taip atsitiko, niekas vis tiek negales man pasakyti.Slykstus jausmas sirdi, jinai tiesiog isdraskyta dabar, bet kylu i kova toliau.O ir kas belieka....Kaip sako, pradek save laidot, tai tuoj visi sunes vainikelius  smile.gif

Rita555, o tu tikek, kad tau bus kitaip ir taskas  drinks_cheers.gif

BETA1,saunuole mergyt kovot reikia ir kazkuom tiket taip pat...2blasto tai super,tikrai pavyks to ir linkiu tau is visos sirdies patikek 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O kam pavyko kam ne,cia manau nuo organizmo priklauso,jeigu dabar tau lengvai isejo pastot tai ir snaigutes prilips tikrai!
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaza1: 02 gruodžio 2010 - 16:28
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 02, 14:29)
Man nesivystantis....Daugiau nera zodziu ka parasyti.....Ir nezinau is kur gauti jegu ziureti toliau ir i prieki.Skauda.Noriu dingt ir nieko nematyt, ir kad manes niekas nematytu....

O siaube... verysad.gif Laikykis kaip imanoma. Stiprybės tau !
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 02, 15:28)
Liberi, gaila labai....Tikrai.Sudinas jausmas.Ir tegul bara mane administratoriai uz tokius negrazius zodzius, bet kitaip siandien negaliu.O tu pakilsi dar kaip sfinskas is pelenu  wub.gif  Pamatysi  4u.gif

Mergaites, o buve kam nors, kas po nesivystancio pastojo su snaigutem ? Noriu kazkuo tiketi.Ir kai tik sulauksiu savo normaliu mmm eisiu i trasa su snaigutem.Turiu dar dvi blasto. Gyd net neklausiau kodel taip atsitiko, niekas vis tiek negales man pasakyti.Slykstus jausmas sirdi, jinai tiesiog isdraskyta dabar, bet kylu i kova toliau.O ir kas belieka....Kaip sako, pradek save laidot, tai tuoj visi sunes vainikelius  smile.gif

Na, kiek man teko sitame forume skaityt, tai tikrai buvo mergaiciu sekmingai pastojusiu ir pagimdziusiu po nesivystanciu. O kad tau taip ir nutiks, nei kiek neabejoju mirksiukas.gif Kuo didziausios sekmes, mergyt wub.gif
O as vakare snekesiu su savuoju del dar vieno bandymo. Noreciau, kad tai butu po svenciu, sausi arba vasari. Labai tikiuos, kad sioms svajonems bus lemta issipildyt smile.gif

Atsakyti
Beta1, pukiai tave suprantu, labai sunku kai duoda o po to vėl atima 4u.gif Išsiverkti belieka, susigyventi su tuo.. o vėliau vėl į kovą. Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 02, 14:29)
Man nesivystantis....Daugiau nera zodziu ka parasyti.....Ir nezinau is kur gauti jegu ziureti toliau ir i prieki.Skauda.Noriu dingt ir nieko nematyt, ir kad manes niekas nematytu....

saulele kaip as tave uzjauciu ir kaip gaila, laikykis mes visos su tavim 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau geriau kaip is vis niekas neuzsikabina negu taip...per ziauriai tas gyvenimas suzaidzia bet svarbu kad turi dar sansu ir tikrai su antru kartu isikabins 9 men....saunuole kad nepasiduodi....dar karteli laikykis

o mergytes kurioms isodino snaigutes kokius vaistus turevot vartoti,nes as gavau recepta nuo 2 mmm dienos turesiu pradet gert bet tik idomu ka jie daro nes as tik paklaust galesiu kaip vasari sulauksiu mmm ir bus pirma ekoskopija tai dar daug laiko laukt....

ir dar nepamenu niko kuri merginuke daresi toj pcioj klinikoj kaip ir as kaip jei pasiseke?cia darytasi norvegijoj telemsrko klinikoj....
Atsakyti
Norejau paklausti ar E2 2000 yra ne per mažas skaičius? Pirmą kartą buvo beveik 3000 ir dar plius gonal ir cetrotide skyre papildomai viena diena, o dabar jokiu stimuliuojanciu vaistu g.gif tik difirelinas.
Atsakyti