Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 02, 11:46)
Labukas,priimsim smile.gif bet labai tikiuosi kad neilgam  4u.gif
Didziausios sekmes tau ir labai tikesimes kad pirmas ir paskutinis smile.gif
  Kur daraisi?

G. Bogdanskienės VC Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2010 12 02, 09:36)
Sveikutės,

Gal galėčiau ir aš prisijungti? Man šeštadienį punkcija numatyta. Viską darau pirmą kartą (dievaži, kaip norėtųsi, kad ir paskutinį) ir, aišku, šis skyrelis labai didelė pagalba tokioms kaip aš! Laikau kumštukus už visas laukiančias ir nerimaujančias...

Sveika prisijungus, palinkėsiu, kad trumpam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2010 12 02, 12:59)
G. Bogdanskienės VC Vilniuje smile.gif

sveika, pamatysi kaip viskas tau gerai eisis!!!

as rytoj einu i darviena apziura echoskopu bus jau penkios dienos kai skatinancius vartoju
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2010 12 02, 12:36)
Sveikutės,

Gal galėčiau ir aš prisijungti? Man šeštadienį punkcija numatyta. Viską darau pirmą kartą (dievaži, kaip norėtųsi, kad ir paskutinį) ir, aišku, šis skyrelis labai didelė pagalba tokioms kaip aš! Laikau kumštukus už visas laukiančias ir nerimaujančias...

Sveika prisijungusi smile.gif Linkiu kuo trumpiau čia užsibuti smile.gif
Atsakyti
Man nesivystantis....Daugiau nera zodziu ka parasyti.....Ir nezinau is kur gauti jegu ziureti toliau ir i prieki.Skauda.Noriu dingt ir nieko nematyt, ir kad manes niekas nematytu....
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 02, 11:29)
Man nesivystantis....Daugiau nera zodziu ka parasyti.....Ir nezinau is kur gauti jegu ziureti toliau ir i prieki.Skauda.Noriu dingt ir nieko nematyt, ir kad manes niekas nematytu....

Oi mergyt console.gif ,Nezinau nei ka pasakyt sad.gif Buk stipri,zinau lengva pasakyt,isivaizduoju kaip tai sunku ir skaudu,bet laikykis issiverk bus lengviau imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 02, 12:29)

Ziauru verysad.gif Nezinau nei kaip paguost,nes zodziai bereiksmiai tokiais atvejais,vis tiek skaudes.Tik leisk,kad issiskaudetu,issiverk,issisistauk,isjausk viska.Patikek,kazkada praeis,o iki tol daug daug stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Beta, širdele, užjaučiu labai labai wub.gif wub.gif verysad.gif verysad.gif Paguodos žodžių nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 02, 14:29)

Nu žiauru. Suprantu, kad dabar joki žodžiai nepadės, padės tik laikas, po truputį skaudės vis mažiau, patikėk 4u.gif

Svirple, linkiu kad pirmas kartas būtų paskutinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 02 gruodžio 2010 - 14:38
Beta,uzjauciu...zinau kad paguoda nepades...man po pirmo ivf buvo pikta ant viso pasaulio.man siandiena 10d nieko dar nedariau,maudzia kaip pries mmm,nuotaika kazkokia visiskai be optimizmo...
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 12 02, 13:13)
Beta,uzjauciu...zinau kad paguoda nepades...man po pirmo ivf buvo pikta ant viso pasaulio.man siandiena 10d nieko dar nedariau,maudzia kaip pries mmm,nuotaika kazkokia visiskai be optimizmo...

Rita,tave ispert gerai reiktu,nuotaika jai matai be optiomizmo...tai kada to optimizmo igausi?10dpi o optimizmo dar nera? nu duodi... optimizmas visada turi but tai svarbiausias dalykas smile.gif tik jis gali tave privesti prie nestuke.gif
Atsakyti
Beta1 vajei, mergyt... verysad.gif verysad.gif labai labai gaila, laikykis verysad.gif

Na ka, merginos ir mano naujienos deja deja, bet nekokios verysad.gif pasitvirtino mano nuogastavimai ir nuojautos, kad sis kartas ne musu verysad.gif labai liudna, bet guodziuosi tuom, kad viena stebukliuke jau turiu. Mintys sukas apie dar viena bandyma, bet kuomet jis bus, dar nezinau. Bet optimizmo neprarandu ir tikrai zinau, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti