Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(egk @ 2010 12 01, 19:15)
Ačiū kad rūpiniesi 4u.gif
Aš važiuosiu antradienį arba trečiadienį 4u.gif
Laikysiu už tave kumštukus penktadienį, tik tu nenusimink iš anksto

Pranešiu kaip man ten seksis ir ka gydytojas nuspres smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Man rytoj 13 val. isodinima daro. Uzvakar zuvu turgu sapnavau, sako nestuma pranasauja wink.gif
O dar dvi savaites laukimo...na,kaipnors

Sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 01, 18:02)
Tiffani, bet tikimybė kad tokia neišliks yra lygiai tokia pati kaip kad ir išliks. Labai tikiu kad penktadienį vaizdas bus visiškai kitoks, ko labai tau linkiu 4u.gif
Na o pačiu blogiausiu atveju, tuo atsarginiu - užšaldys embrionukus tavo, Monai prisimenu taip buvo, ir su snaigutėm buvo prisikabinę. Tikrai viskas dar bus gerai 4u.gif

aga, man uzsalde iskart po stimuliacijos visus mano embrioniukus, nes prasidejo hiperstimuliacija. Punkcija dare geguzes 9 d., o isodinima snaiguciu dare tik rugpjucio 21 d.... ir buvo prisikabine... tik deja deja... ziuresim, kas musu laukia - ryt (12 CD) vaziuojam i Ryga, nors zinau, kad dar lieps atvaziuot pirmad, 16 CD, nes mano ciklas 32 dienos, tai ilgiau folikulai auga... ir manau, jei viskas gerai, sodins 11 d...
Papildyta:
QUOTE(eliute11 @ 2010 12 01, 20:42)
Sveikos merginos,
Man rytoj 13 val. isodinima daro. Uzvakar zuvu turgu sapnavau, sako nestuma pranasauja wink.gif

Sekmes visoms

laikom kumstukus... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2010 12 01, 12:24)
Rytoj man bus 11 dpi (pagaliau) smile.gif

Laukiam geru naujienu thumbup.gif

QUOTE(eliute11 @ 2010 12 01, 20:42)
Sveikos merginos,

Sekmingo isodinimo !!! smile.gif
Atsakyti
Mieli,

ATĖJO LAIKAS, KADA BE JŪSŲ VISŲ PAGALBOS NEBEIŠSIVERSIM, TAD KREIPIAMĖS IR TIKIMĖS, KAD NEI VIENAS NELIKSITE NUOŠALYJE.

Ne vienerius metus nepaliaujamai, kas dieną aukodami savo laisvalaikį ir darbo valandas bendravom su įvairiausiom valstybės institucijom, dalyvavom darbo grupėje, rinkom informaciją, bendravom su medikais ir politikais ir intensyviai siekėm, kad nevaisingumo gydymas būtų pripažintas tiek įstatymu, tiek kompensavimu.

Šiandieną, Seime yra užregistruoti du Pagalbinio apvaisinimo įstatymo projektai, kurių vieną iniciavome mes, o kitą iš paskos lipdami ant kulnų - bažnyčios atstovai. Gruodžio mėnesį spręsis visų Lietuvos šeimų, susiduriančių su nevaisingumu likimas, nes balsavimui turi būti pateiktas tik vienas įstatymo projektas. Ar tai bus pacientams tinkantis liberalus įstatymo projektas, ar bažnyčios stumiamas – dabar jau priklauso NUO MŪSŲ VISŲ!

Gruodžio 8 dieną, 14 val. uždaroje Seimo konferencijų salėje vyks klausymas, kuriame pasisakyti ir palaikyti savo ginamų projektų kviečiamos abi pusės. Kadangi žinome, kad bažnyčios atstovai labai intensyviai renka palaikymo komandą, be mūsų surinktų pasisakančių asmenų, reikalinga gausi pacientų grupė.
Gruodžio 8 dieną, 14 valanda mums reikia JŪSŲ VISŲ! Antraip...galime ir pralošti! Labai viliamės, kad jūs prisijungsite ir padėsite savo buvimu atremti priešišką poziciją. Labai viliamės, kad neliksite nuošaly, kai sprendžiasi visų mūsų likimas ir nebūsite tie, kurie nuleidę galvas pasakysite „aš negaliu...gal kas nors kitas...“ mums reikia būti visiems kartu ir atstovėti savo poziciją.

Labai tikimės visų Jūsų atsiliepimo į šitą kreipimąsi ir palaikymo, tad lauksime laiškų ir skambučių dėl dalyvavimo klausyme, ginant su nevaisingumu kovojančių pacientų teises.

Vaisingumo asociacija

Skambinkite tel. 8683 71632 arba rašykite el.paštu: info@vaisingumoasociacija.lt – Rūtai.

P.S. Su visais atsiliepusiais vilniečiais šeštadienį (gruodžio 4 d.) susitiksime Asociacijos būstinėje apsitarimui, o su nevilniečiais palaikysime ryšy el.paštu ir telefonu.
Atsakyti
QUOTE(eliute11 @ 2010 12 01, 21:42)
Sveikos merginos,

Sekmes visoms

Laimingai tau rytoj ir laukiamo rezultato 4u.gif

QUOTE(MonaJ @ 2010 12 01, 21:50)
aga, man uzsalde iskart po stimuliacijos visus mano embrioniukus, nes prasidejo hiperstimuliacija. Punkcija dare geguzes 9 d., o isodinima snaiguciu dare tik rugpjucio 21 d.... ir buvo prisikabine... tik deja deja... ziuresim, kas musu laukia - ryt (12 CD) vaziuojam i Ryga, nors zinau, kad dar lieps atvaziuot pirmad, 16 CD, nes mano ciklas 32 dienos, tai ilgiau folikulai auga... ir manau, jei viskas gerai, sodins 11 d...

Sėkmės tau rytoj, parvešk geras naujienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eliute11 @ 2010 12 01, 11:42)
Sveikos merginos,

Sekmes visoms

Sekmes rytoj. Ir kad sapnas issipildytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnoli@ @ 2010 12 02, 00:09)
Teisingai pastebejai...jei cia pradesi rasinet, atrodys nekaip, nes niekam neidomu ka veiki tu  hah.gif

Senai matyta, sveikutė 4u.gif
Ką planuojat ar kuriat planelius ateičiai?
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 01, 14:13)
Visiškai pritariu žieminukei, man irgi antros mmm po nepavykusio užvėluodavo kaip reikalas ax.gif

Na va pagadinau ta NT ir nieko verysad.gif zinojau kad nieko nebus bet va kazkaip kai veluoja vistiek vilties priduoda siokios tokios smile.gif Dabar lauksiu tu memiu mano pasiklydeliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 01, 15:35)
to nuosirdziausiai ir linkiu  4u.gif

Ir as prisidedu 4u.gif ,viskas bus ok,dar nieko neprarasta atsigaus tavo gleivine ir vaikai keliaus pas tave smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eliute11 @ 2010 12 01, 18:42)
Sveikos merginos,

Sekmes visoms

Sekmes tau kuo didziausios 4u.gif linkiu kad sapnai nepavestu mirksiukas.gif

Liberi,SEKMES TAU KUO DIDZIUSIOS MERGYT! Snaiguciu % kyla jau zinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 01 gruodžio 2010 - 23:47
eliute, sėkmės didžiausios 4u.gif Kur daraisi, kelintas IVF? ax.gif

Liberi, laukiam naujienų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Gal galėčiau ir aš prisijungti? Man šeštadienį punkcija numatyta. Viską darau pirmą kartą (dievaži, kaip norėtųsi, kad ir paskutinį) ir, aišku, šis skyrelis labai didelė pagalba tokioms kaip aš! Laikau kumštukus už visas laukiančias ir nerimaujančias...
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2010 12 02, 09:36)
Sveikutės,

Gal galėčiau ir aš prisijungti? Man šeštadienį punkcija numatyta. Viską darau pirmą kartą (dievaži, kaip norėtųsi, kad ir paskutinį) ir, aišku, šis skyrelis labai didelė pagalba tokioms kaip aš! Laikau kumštukus už visas laukiančias ir nerimaujančias...

Labukas,priimsim smile.gif bet labai tikiuosi kad neilgam 4u.gif
Didziausios sekmes tau ir labai tikesimes kad pirmas ir paskutinis smile.gif
Kur daraisi?
Atsakyti