Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(laurynaa @ 2010 12 01, 17:52)
nenusimink, gal dar viskas bus gerai. gydytoja sake kodel gleivine pajuodavo  g.gif ? pirma karta girdziu toki atveji.

Tai vat dėl to ir labiausiai pergyvenu, kad negali paaiškinti kodėl taip atsitiko verysad.gif doh.gif Taip išeina, kad sunyko ar kaip suprast nebežinau.. Man buvo prieš pora dienu pasirodžiusios rudos gleivės gal dėl to. Organizmas gal mepailsėjo. Na nežinau nei ka galvoti.
Atsakyti
zinai, Tiffani, man kiek kitaip buvo, bet del itariamo gleivines polipo irgi sake, kad gal reikes nutraukti stimuliacija, taciau po keliu dienu itarimai nepasitvirtino. linkiu kad penktadieni tau per echoskopa parodytu sviesa ir puikia tavo gleivine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 01, 16:45)
Buvau apziuroje ir grizau nusiminusi. Gleivinė labai bloga verysad.gif  O del ko taip gydytojas negali paaiskinti. labai susinervinau sake jei tokia ir isliks (echoskopu ziurint turi buti balta, o pas mane juoda) negales isodinti embrionu. Punkcija penktadieni. Ar yra kam nors taip buve? Kaip viskas baigėsi? manau jau nepageres. Vaistu papildomu jokiu neskyre nieko  g.gif

echoskopija tai šešėlių mokslas, būna, kad vieną kartą atrodo vienaip, kitą kartą jau kitaip net nieko nedarant, taigi nepergyvenk 4u.gif 4u.gif tikėk, kad viskas bus gerai 4u.gif blogiausiu atveju ką darys, jei jau pamatys tą patį vaizdą, tai nesodins, o visus užšaldys, o pas juos juk statistika su šaldytais labai gera, tad tereikės palaukti dar mėnesiuką, bet tikiu, kad viskas bus gerai, ir dar šiemet būsi nestuke.gif sėkmės penktadienį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 12 01, 18:04)
echoskopija tai šešėlių  mokslas, būna, kad vieną kartą atrodo vienaip, kitą kartą jau kitaip net nieko nedarant, taigi nepergyvenk 4u.gif  4u.gif tikėk, kad viskas bus gerai  4u.gif blogiausiu atveju ką darys, jei jau pamatys tą patį vaizdą, tai nesodins, o visus užšaldys, o pas juos juk statistika su šaldytais labai gera, tad tereikės palaukti dar mėnesiuką, bet tikiu, kad viskas bus gerai, ir dar šiemet būsi  nestuke.gif sėkmės penktadienį  wub.gif

Dekui mergaites už palaikymą smile.gif Tik va kuo toliau einam tuo tamsiau į mišką ir vis visokių netikėtumų.. Čia džiaugiesi, kad folikulai auga, o čia kažkas su gleivine, nu žodžiu.. Gyd. taip ir sake, jei bus bloga terpė užšaldys. Bijau, kad po visų vaistų kas blogo nebutų. O kokia turėtų būti gleivinė įsodinimo dieną? Kažin ar ji begali pasikeisti per kelias dienelias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffani: 01 gruodžio 2010 - 17:16
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 01, 17:04)
Nezinau kaip skaitosi,sekancios turbut  g.gif  Ivf nepavyko nes pradejau kraujuot tos praejo o dabartines neateina smile.gif

na tai tos sekancios ir pas mane velavo, kaip ir sakiau, mano ciklas yra 28 dienos (ir kaip laikrodukas), o cia uzsilaike 7 dienas, bet gydytoja sake, kad "leidzia joms veluoti" iki 12 dienos, o paskui jau ieskos kaip jas issaukti mirksiukas.gif

QUOTE(Tiffani @ 2010 12 01, 17:45)
Buvau apziuroje ir grizau nusiminusi. Gleivinė labai bloga verysad.gif 

nesinervuok, gal dar viskas bus gerai. sekmes penktadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 12 01, 18:03)
zinai, Tiffani, man kiek kitaip buvo, bet del itariamo gleivines polipo irgi sake, kad gal reikes nutraukti stimuliacija, taciau po keliu dienu itarimai nepasitvirtino. linkiu kad penktadieni tau per echoskopa parodytu sviesa ir puikia tavo gleivine  mirksiukas.gif

O polipa tau pastebėjo echoskopu? Ar jautei kažką?
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 01, 17:17)
O polipa tau pastebėjo echoskopu? Ar jautei kažką?

nieko as nejauciau, nes ir nebuvo jokio polipo, taciau gydytojai su echoskopu apziurint pasirode kad pulinga gleivine. irgi buvau puolusi i gilu liudesi, bet kaip sako Ailima - seseliai buvo kalti. Ir tau taip bus pamatysi. viskas bus tikrai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 12 01, 18:22)
nieko as nejauciau, nes ir nebuvo jokio polipo, taciau gydytojai su echoskopu apziurint pasirode kad pulinga gleivine. irgi buvau puolusi i gilu liudesi, bet kaip sako Ailima - seseliai buvo kalti. Ir tau taip bus pamatysi. viskas bus tikrai gerai  mirksiukas.gif

Labai tikiu,kad viskas dar pasikeis.
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 01, 18:27)
Labai tikiu,kad viskas dar pasikeis.

to nuosirdziausiai ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 01, 17:45)
Man sekancios mm velavo 10 dienu. Tik pagadinau NT ir susirgau sekancia diena.
Papildyta:
Buvau apziuroje ir grizau nusiminusi. Gleivinė labai bloga verysad.gif  O del ko taip gydytojas negali paaiskinti. labai susinervinau sake jei tokia ir isliks (echoskopu ziurint turi buti balta, o pas mane juoda) negales isodinti embrionu. Punkcija penktadieni. Ar yra kam nors taip buve? Kaip viskas baigėsi? manau jau nepageres. Vaistu papildomu jokiu neskyre nieko  g.gif

Tiffani, bet tikimybė kad tokia neišliks yra lygiai tokia pati kaip kad ir išliks. Labai tikiu kad penktadienį vaizdas bus visiškai kitoks, ko labai tau linkiu 4u.gif
Na o pačiu blogiausiu atveju, tuo atsarginiu - užšaldys embrionukus tavo, Monai prisimenu taip buvo, ir su snaigutėm buvo prisikabinę. Tikrai viskas dar bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 01 gruodžio 2010 - 18:03
QUOTE(egk @ 2010 12 01, 19:02)
Tiffani, bet tikimybė kad tokia neišliks yra lygiai tokia pati kaip kad ir išliks. Labai tikiu kad penktadienį vaizdas bus visiškai kitoks, ko labai tau linkiu 4u.gif
Na o pačiu blogiausiu atveju, tuo atsarginiu - užšaldys embrionukus tavo, Monai prisimenu taip buvo, ir su snaigutėm buvo prisikabinę. Tikrai viskas dar bus gerai 4u.gif

Per dvi dienas tikiuosi pakitimų tik į gerą smile.gif kaip tu jautiesi? kada apziurai vaziuosi?
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 01, 19:09)
Per dvi dienas tikiuosi pakitimų tik į gerą smile.gif kaip tu jautiesi? kada apziurai vaziuosi?

Ačiū kad rūpiniesi 4u.gif
Aš važiuosiu antradienį arba trečiadienį 4u.gif
Laikysiu už tave kumštukus penktadienį, tik tu nenusimink iš anksto
Atsakyti