QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 23, 17:16)
sveikos sauleles aciu uz nauja temele tik kad tai noretusi i ja parasyti ka nors geo bet deja testas parode ta baisuju vieneta ir dar siandien mes 2 metai su puse veda va ir sia tau dovana o be to po biskiuka atsirado patepliojimu tik matyt progesteronas palaiko pikta ant viso pasaulio asaros visa diena kaip pupos byra tik kartais pagalvoji is kur tos stiprybes rast pas save nes ji su kiekvienu men senka ir kartais pagalvoju jei taip ir toliau tai vasaros 5 garantuota......da turiu sulaukt savo memiu ir toliau...
dar noriu paklaust kas naudojat vaistukus kur imuninei sistemai kad ne kovotu su embrionuku nes man kazkaip atrodo kad mano organismas paprasciausiai sunaikina gal as issigalvoju bet kazkas cia ne taip....ir ar galima lietuvoj be receptoi nusipirkt nes vis vien snaigutes kazkada laukia ir noreciau pabandyt su vaistukais gal padetu....cia vel tas gal....dar paklausiu cia pas daktarus bet kaip ne privati klinika tai nezinia ar man kkokiu ir duos ir taip toliau....
dar noriu paklaust kas naudojat vaistukus kur imuninei sistemai kad ne kovotu su embrionuku nes man kazkaip atrodo kad mano organismas paprasciausiai sunaikina gal as issigalvoju bet kazkas cia ne taip....ir ar galima lietuvoj be receptoi nusipirkt nes vis vien snaigutes kazkada laukia ir noreciau pabandyt su vaistukais gal padetu....cia vel tas gal....dar paklausiu cia pas daktarus bet kaip ne privati klinika tai nezinia ar man kkokiu ir duos ir taip toliau....
Tikrai suprantu, kaip liūdna ir pikta, bet gi nesidarei nei hCG, nei sulaukei mmm Tikrai dar čia nepabaiga, o kai jau labai liūdna, pagalvok apie savo snaigiukus, gal kaip tik jiems lemta pas tave ateiti