Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 23, 17:16)
sveikos sauleles aciu uz nauja temele tik kad tai noretusi i ja parasyti ka nors geo bet deja testas parode ta baisuju vieneta ir dar siandien mes 2 metai su puse veda va ir sia tau dovana verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  o be to po biskiuka atsirado patepliojimu tik matyt progesteronas palaiko pikta ant viso pasaulio asaros visa diena kaip pupos byra tik kartais pagalvoji is kur tos stiprybes rast pas save nes ji su kiekvienu men senka ir kartais pagalvoju jei taip ir toliau tai vasaros 5 garantuota......da turiu sulaukt savo memiu ir toliau...

dar noriu paklaust kas naudojat vaistukus kur imuninei sistemai kad ne kovotu su embrionuku nes man kazkaip atrodo kad mano organismas paprasciausiai sunaikina gal as issigalvoju bet kazkas cia ne taip....ir ar galima lietuvoj be receptoi nusipirkt nes vis vien snaigutes kazkada laukia ir noreciau pabandyt su vaistukais gal padetu....cia vel tas gal....dar paklausiu cia pas daktarus bet kaip ne privati klinika tai nezinia ar man kkokiu ir duos ir taip toliau....

Tikrai suprantu, kaip liūdna ir pikta, bet gi nesidarei nei hCG, nei sulaukei mmm 4u.gif Tikrai dar čia nepabaiga, o kai jau labai liūdna, pagalvok apie savo snaigiukus, gal kaip tik jiems lemta pas tave ateiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 23, 17:16)
sveikos sauleles aciu uz nauja temele tik kad tai noretusi i ja parasyti ka nors geo bet deja testas parode ta baisuju vieneta ir dar siandien mes 2 metai su puse veda va ir sia tau dovana verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  o be to po biskiuka atsirado patepliojimu tik matyt progesteronas palaiko pikta ant viso pasaulio asaros visa diena kaip pupos byra tik kartais pagalvoji is kur tos stiprybes rast pas save nes ji su kiekvienu men senka ir kartais pagalvoju jei taip ir toliau tai vasaros 5 garantuota......da turiu sulaukt savo memiu ir toliau...

dar noriu paklaust kas naudojat vaistukus kur imuninei sistemai kad ne kovotu su embrionuku nes man kazkaip atrodo kad mano organismas paprasciausiai sunaikina gal as issigalvoju bet kazkas cia ne taip....ir ar galima lietuvoj be receptoi nusipirkt nes vis vien snaigutes kazkada laukia ir noreciau pabandyt su vaistukais gal padetu....cia vel tas gal....dar paklausiu cia pas daktarus bet kaip ne privati klinika tai nezinia ar man kkokiu ir duos ir taip toliau....

Kol nepasidarei HCG tol nepanikuok dar mirksiukas.gif kada darysies?
Man paskyre imunitetui slopinti prednisolon (pardave su receptu, bet recepta grazino, tai manau, kad gali parduoti ir be recepto). Dar paskyre aspirina, kad krauja skystintu (pasirodo, jis reikalingas, kad gimdoje neuzsikimstu kapiliarai ir per juos galetu maitintis isodinti embrioniukai) ir (turbut standartiskai) estrofen. Tikiuosi viso to tau neprireiks 4u.gif
Atsakyti
Utopija fantastikos naujienos!!!! Sveikinu sveikinu sveikinu! Dar kaip tik siandien apie tave pagalvojau, kaip tu laikais. Tavo istorija idemiai sekiau ir labai tave palaikiau nuo pat pradziu (abi esam S pacientes) mirksiukas.gif Linkiu lengvu laukimo menesiuku ir griebiu virusiuka wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 23, 16:27)
Man paskyre imunitetui slopinti prednisolon (pardave su receptu, bet recepta grazino, tai manau, kad gali parduoti ir be recepto).

O rimtai Prednizol skiriamas imunitetui silpninti ? Man jį skiriant sakė tam, kad organizmas lengviau stimuliaciją perneštų ir norint išvengti hiperstimuliacijos. g.gif Ir gėriau aš jį nuo stimuliacijos pradžios.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 11 23, 18:37)
O rimtai Prednizol skiriamas imunitetui silpninti ? Man jį skiriant sakė tam, kad organizmas lengviau stimuliaciją perneštų ir norint išvengti hiperstimuliacijos.  g.gif Ir gėriau aš jį nuo stimuliacijos pradžios.

Man pirma karta dabar imuniteta silpnino su puskiamais vaistais Profact nasal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 11 23, 16:02)
Sveikutes  4u.gif

.. Tai va vis delto pas mane prisitvirtino du stebukliukai  wub.gif  Tai dabar drasiai siunciu visoms dvigubus virusiukus  nestuke.gif  nestuke.gif  ir linkiu kad jusu stebukliukai neuztruktu nudziuginti tu, kuriu dar nenudziugino.

Oi kaip smagu! Tu stipri ir leliukai stiprus, tiek teko isgyventi. Bet viskas super!
Ir as labai noriu uzsikresti sekmingu virusiuku!!! nestuke.gif imu! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 11 23, 17:37)
O rimtai Prednizol skiriamas imunitetui silpninti ? Man jį skiriant sakė tam, kad organizmas lengviau stimuliaciją perneštų ir norint išvengti hiperstimuliacijos.  g.gif Ir gėriau aš jį nuo stimuliacijos pradžios.

kadangi as dabar snaigutems ruosiuos, tai jokios stimuliacijos kaip ir nebus..., o Prednizolon anotacijoj perskaiciau, kad jo negalima gerti, jei yra letines ligos, umines ar infekcines ligos (tai gali paslepti simptomus). Jei gerai pamenu pagal gydytojos pasakojima, tai butent jie yra imuniteta slopinantys. Nu ne aspirinas gi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 23, 17:23)
Oi kaip gaila saulele.....Tikrai...Issiverk, issiliudek ir paskui gal kokiu B grupes vitaminu pagerk, jei labai jau negerai....Reikia gi stiprybes is kazkur gauti.O su laiku, pamatysi atsiras ir kantrybes ir netgi dar didesnio noro susilaukti vaikelio.
Laikykis  wub.gif

tai tas noras jis didelis jis net per daug didelis,nes jei ne butu noro tai jau senai sspjovus buciau ir gyvenus be vaiku..... zinau ryt bus geraiu kita diena dar geriau...cia tik siandien kaip sakant ant karstu ir nemanau kad man vienai cia taip buna visom pirma diena tokia buna as jauciau kad viduj tuscia raminau visa savaite bet vis vien pramuse siandien asaru pakalnes,visom norisi rekt ir pykt ant viso pasaulio,as ne is imtis
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 23, 16:45)
Jei gerai pamenu pagal gydytojos pasakojima, tai butent jie yra imuniteta slopinantys. Nu ne aspirinas gi...  g.gif

Aišku, tada turbūt taip ir yra, keista kad man apie tai nepasakė, geri ir nežinai nuo ko geri.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 23, 17:27)
Kol nepasidarei HCG tol nepanikuok dar  mirksiukas.gif kada darysies?
Man paskyre imunitetui slopinti prednisolon (pardave su receptu, bet recepta grazino, tai manau, kad gali parduoti ir be recepto). Dar paskyre aspirina, kad krauja skystintu (pasirodo, jis reikalingas, kad gimdoje neuzsikimstu kapiliarai ir per juos galetu maitintis isodinti embrioniukai) ir (turbut standartiskai) estrofen. Tikiuosi viso to tau neprireiks  4u.gif

si karteli nesidarysiu HCG nes galiu garantuot 99procentais o sirgimas jis dideja...nedraskysiu sirdies daugiau negu ji ir taip siandien sudraskyta ir nesuteiksiu sau beprasmes vilties si karta nepasiseke bet gal pasiseks kita karteli juk istversiu...o estrofeno tai neturetu reiket nes gleivine auga pas mane...aisku cia reikes kolsuntuotis su gydytojais bet kazka reik daryt...nes taip ir 100kartu gali nieko neiseit....dar tuos imuninei jei pastoji tai reik turbut test gerima nes imunine ji bet kada gi gali sunaikint embrionuka g.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2010 11 23, 17:26)
Tikrai suprantu, kaip liūdna ir pikta, bet gi nesidarei nei hCG, nei sulaukei mmm 4u.gif  Tikrai dar čia nepabaiga, o kai jau labai liūdna, pagalvok apie savo snaigiukus, gal kaip tik jiems lemta pas tave ateiti 4u.gif

tiesa merginukes aciu visom uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif tai ir galvoju bet reik kazka rimciau daryt dar vaistuku kokiu i pagalba ar koki kita velnia g.gif
Atsakyti
Man taip pat buvo skirtas Prednisolon per pirmaji IVF ir gyd paaiskino, kad jis yra imutitetui slopinti, ir jei neklystu, as ji dar geriau kazkiek laiko ir pastojus.

Vilmosa laikykis, nenuleisk ranku ir tikek savo sekme - ji butinai aplankys! Imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 23, 14:16)

Nu labai gaila metgyt is tave sulaukti tokiu naujienu console.gif Laikykis Juk turi but stipri,ne tik del saves bet ir del busimojo leliuko sveikata svarbu...Issiverk kiek tik sirdis geidzia,bus lengviau pamatysi..
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 23, 15:24)
Nu labai gaila metgyt is tave sulaukti tokiu naujienu  console.gif Laikykis Juk turi but stipri,ne tik del saves bet ir del busimojo leliuko sveikata svarbu...Issiverk kiek tik sirdis geidzia,bus lengviau pamatysi..

Primink kelinta tau DPI? gal tikrai dar ne viskas prarasta?? kraujuka nusileisk ir tada bus aiskiau,gal dar per mazai laiko kad testukas parodytu II?
Atsakyti