Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 01, 15:06)
Panos SOS po nepavykusio IVF memes nepareina...neikada nera taip buve,ar kam yra uzsilaike ?

Esu skaiciusi kad buna taip ir net po labai ilgai uztrunka....Juk tiek hormonu suvartota, organizmas gal nelabai supranta kas cia atsitiko g.gif As tavo vietoj dar palaukciau ir paskui bet kokiu atveju eiciau.
O tu nebuvai pradejus kraujuoti kai laukei ir kartojai savo HCG ? Kiek pamenu, tai kazkas tokio ten buvo pas tave....
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 01, 13:06)
Panos SOS po nepavykusio IVF memes nepareina...neikada nera taip buve,ar kam yra uzsilaike ?

Reginiuk,manau visko buna,bet vis del to gal NT? Ar natur jums neimanoma? ax.gif

Blogiausiu atveju,klinika gal PRG israsytu ir issauktu mm taip.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 01, 15:06)

man savaite velavo..., bet gal vis delto reikia NT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 01, 16:06)

Man per visus IVF, antrą ciklą mmm labai vėluodavo (būdavo, kad net 50 d. ciklas tęsdavosi, kai įparstai būna 30 d.). Sakyčiau taip organizmas reaguoja, man mmm susitvarkydavo kažkur po 3 mėnesių, o apskritai visam organizmui reikia kokių 6 mėnesių (čia mano asmeninė patirtis). Taigi, kaip kažkur skaičiau, kad galima po pora ciklų bandyti vėl IVF- mano atveju be šansų, geriausiu atveju po puse metų smile.gif
Dėl visa ko, gali pasidaryti testą. Sėkmės 4u.gif
Oi, gal ne taip kažką supratau... Jeigu po IVF išvis mmm neprasideda, būtinai pasikonsultuok su gyd. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 01 gruodžio 2010 - 15:02
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 01, 12:18)
[COLOR=blue]
Reginiuk,manau visko buna,bet vis del to gal NT? Ar natur jums neimanoma? ax.gif

Blogiausiu atveju,klinika gal PRG israsytu ir issauktu mm taip.

Nu galvoju gal reiks NT pasidaryt jei dar pora dieneliu nesulauksiu g.gif
O naturaliai tiek metu nesigavo nemanau kad dabar pavyktu,bet stebuklu buna bigsmile.gif ,dar kelias dieneles palauksiu na o paskui skambinsiu i klinika klaust ar perkels data ar vis delto 13d eiti g.gif Uch kaip nepatinka man tokie dalykai...jau buvo kaip ir ''Vsio po planu'' o dabar se tau nelabosios nenori ateit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 01, 16:22)
Nu galvoju gal reiks NT pasidaryt jei dar pora dieneliu nesulauksiu  g.gif
  O naturaliai tiek metu nesigavo nemanau kad dabar pavyktu,bet stebuklu buna  bigsmile.gif ,dar kelias dieneles palauksiu na o paskui skambinsiu i klinika klaust ar perkels data ar vis delto 13d eiti  g.gif Uch kaip nepatinka man tokie dalykai...jau buvo kaip ir ''Vsio po planu'' o dabar se tau nelabosios nenori ateit  schmoll.gif

tai cia tos,kurios is karto po IVF turejo ateit, ar sekancios?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 01, 13:55)
tai cia tos,kurios is karto po IVF turejo ateit, ar sekancios?

Nezinau kaip skaitosi,sekancios turbut g.gif Ivf nepavyko nes pradejau kraujuot tos praejo o dabartines neateina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 01, 18:04)
Nezinau kaip skaitosi,sekancios turbut  g.gif  Ivf nepavyko nes pradejau kraujuot tos praejo o dabartines neateina smile.gif

Pasikartosiu, daugumai antrosios mmm streikuoja. Nors... stebuklams vietos taip pat reikia palikti 4u.gif Nes būna, kad IVF nepavyksta, o vat greit po nevykusio, bac, ir pastoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 01, 14:04)
Nezinau kaip skaitosi,sekancios turbut  g.gif  Ivf nepavyko nes pradejau kraujuot tos praejo o dabartines neateina smile.gif

Visiškai pritariu žieminukei, man irgi antros mmm po nepavykusio užvėluodavo kaip reikalas ax.gif
Atsakyti
Man po nepavykusio IVF mm atejo po 45 d, irgi dariau Nt, bet...
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 01, 17:04)

Man sekancios mm velavo 10 dienu. Tik pagadinau NT ir susirgau sekancia diena.
Papildyta:
Buvau apziuroje ir grizau nusiminusi. Gleivinė labai bloga verysad.gif O del ko taip gydytojas negali paaiskinti. labai susinervinau sake jei tokia ir isliks (echoskopu ziurint turi buti balta, o pas mane juoda) negales isodinti embrionu. Punkcija penktadieni. Ar yra kam nors taip buve? Kaip viskas baigėsi? manau jau nepageres. Vaistu papildomu jokiu neskyre nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 01, 16:45)
Man sekancios mm velavo 10 dienu. Tik pagadinau NT ir susirgau sekancia diena.
Papildyta:
Buvau apziuroje ir grizau nusiminusi. Gleivinė labai bloga verysad.gif  O del ko taip gydytojas negali paaiskinti. labai susinervinau sake jei tokia ir isliks (echoskopu ziurint turi buti balta, o pas mane juoda) negales isodinti embrionu. Punkcija penktadieni. Ar yra kam nors taip buve? Kaip viskas baigėsi? manau jau nepageres. Vaistu papildomu jokiu neskyre nieko  g.gif

nenusimink, gal dar viskas bus gerai. gydytoja sake kodel gleivine pajuodavo g.gif ? pirma karta girdziu toki atveji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 01 gruodžio 2010 - 16:52