Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(Liberi @ 2010 12 01, 10:58)
Sveikute smile.gif

Vis apie tave irgi pagalvodavau mirksiukas.gif  O sekas, tai nezinau nei kaip cia pasakyt g.gif Tas laukimo laikas tapo tarsi guminis, dienos leciau nei vezlys eina, o kantrybes tai visai nulis (8dpi pagadinau testuka ir, aisku pamaciau viena riebu I) doh.gif Ir pojuciu is vis jokiu, nejauciu nei kojyciu nei rankyciu- juokauju, aisku biggrin.gif o jei rimtai, pilva siek tiek pamaudeno 3 ir 6 dpi ir viskas. Per pirmaji IVF taip pat nieko tokio nejauciau, tik tiek, kad buvo labai jautri krutine, o si kart to jautrumo nei su ziburiu nerasciau. Vienu zodziu, jauciuosi taip, tarsi nieko ten pas mane ir nevyktu. Nezinau nezinau, as jau kazkaip nurasiau si karta unsure.gif

Liberi, musti tave reikia biggrin.gif Taigi ir pati zinai, kad 8 pdi dar nic nieko nei joks testas neparodys.Dar ir kraujas ne kazin ka rodytu, o tai kur jau testas ! O del visu kitu pojuciu, tai as esu sventai isitikinus, kad tai, ka mes jauciam (jei ka nors jauciam) tai tera stimuliacijos pasekmes, o ne koks tai nestumas ar jo nebuvimas. Man jau 3 savaites po isodinimo, as dar nieko nejauciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 01, 11:26)
Liberi, musti tave reikia  biggrin.gif  Taigi ir pati zinai, kad 8 pdi dar nic nieko nei joks testas neparodys.Dar ir kraujas ne kazin ka rodytu, o tai kur jau testas ! O del visu kitu pojuciu, tai as esu sventai isitikinus, kad tai, ka mes jauciam (jei ka nors jauciam) tai tera stimuliacijos pasekmes, o ne koks tai nestumas ar jo nebuvimas. Man jau 3 savaites po isodinimo, as dar nieko nejauciu  mirksiukas.gif

Zinau zinau blush2.gif nu bet si kart as jau nuo pat pirmos dienos visa spirgu, ir ieskau ir neieskau tu pojuciu, vienu zodziu, kazkaip sunkiai sekas save suvaldyt doh.gif nu, bet rytoj jau nuleisiu kraujuka ir baigsis mano kancios smile.gif

juroszuvedra, VILNE-US sekmes! Ir kantrybes smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 30, 13:28)
Spalio statistika 4u.gif

Startavo 21, iš jų pavyko 7, 2 nutraukti IVF, sėkmės procentas 27,27%.

5 teigiami atsakymai po IVF VK (vienas iš jų su snaigutėmis), po vieną iš Embrions klinikos ir Airijos.

Vo, čia jau įdomu biggrin.gif O gal turit kur visų mėnesių statistiką surašiusios? rolleyes.gif

Daug kantrybės laukiančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2010 12 01, 12:38)
Zinau zinau blush2.gif nu bet si kart as jau nuo pat pirmos dienos visa spirgu, ir ieskau ir neieskau tu pojuciu, vienu zodziu, kazkaip sunkiai sekas save suvaldyt doh.gif nu, bet rytoj jau nuleisiu kraujuka ir baigsis mano kancios smile.gif

juroszuvedra, VILNE-US sekmes! Ir kantrybes smile.gif

Tai kaip suprantu, tu 9 pdi darysies HCG ? Ar ne per anksti dar ? g.gif Aiskus atsakymas kazin ar bus....Nebent tau blasto sudejo. O gal penktadieni ? mirksiukas.gif As kaip tik eisiu "ieskot" savo vaiku pagaliau, nerviukas irgi siek tiek ima, nes apart teigiamo testo, nejauciu, kad ten kas nors tupetu lotuliukas.gif Tai noriu savo akim pamatyt, kad isitikint ax.gif galetumem kartu palaukt 4u.gif
Rita555, kantrybes ir tau bei ramybes mirksiukas.gif Durnas laikas, bet ji islaukti reikia kazkaip....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 01 gruodžio 2010 - 11:46
QUOTE(bum @ 2010 12 01, 09:39)
Sveikos,

Vo, čia jau įdomu biggrin.gif O gal turit kur visų mėnesių statistiką surašiusios? rolleyes.gif

Daug kantrybės laukiančioms 4u.gif

Pasistengsiu padaryti metų statistiką, o šiaip reiktų skaičiuoti kiekvieną mėnesį, sėkmės procentas yra mano parašiuke, bet kiekvienos klinikos atskirai ten nėra ax.gif

Kantrybės laukiančioms (Liberi, čia ypač tau lotuliukas.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 30, 22:22)
Puiku thumbup.gif  Dabar tik ramaus tau laukimo 4u.gif
Kelių ląstelių buvo embrionukai?

As nepaklausiau,o pasake tik tiek,kad viskas gerai.

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 30, 22:53)
Tikrai nereikia schmoll.gif Vaistai eina į paodį, nieko blogo nuo burbuliuko nebus mirksiukas.gif Be to, man jis kažkaip persislinkdavo į švirkšto pradžią ir pasilikdavo jame po sušvirkštimo ax.gif

Aciu 4u.gif Dabar jau ramiai leisiuosi.

QUOTE(VILNE-US @ 2010 12 01, 10:41)
Mes taip pat i grizome su trimis  biggrin.gif Dabar pacios sunkiausios laukimo dienos. Lauksime tik geru ziniu!

thumbup.gif Tikiuosi,kad ir rezultatu sulauksim vienodai trigubu wub.gif

QUOTE(rita555 @ 2010 12 01, 11:17)
mergaites,ramaus jums laukimo  4u.gif  ,nors ramus tikrai nebus...  smile.gif

Kol kas esu tikrai rami,bet isivaizduoju,kas prasides po kokiu 6-7 dienu,kai pradesiu ieskot nestumo pozymiu... doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 13:08)
Mergaites dar neturiu atsakymo rankose bet telefonu sake 204  ax.gif

Didžaiusi sveikinimai, oho skaiciuka dideli, pas mane buvo 19 ir as nesioju du vaikelius ir tau lengvo nesiojimo, o del maudimo man pilvoapacia tempe gal 2 men.
Sekmes tau
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 01, 11:44)
Tai kaip suprantu, tu 9 pdi darysies HCG ? Ar ne per anksti dar ?  g.gif  Aiskus atsakymas kazin ar bus....Nebent tau blasto sudejo. O gal penktadieni ?  mirksiukas.gif  As kaip tik eisiu "ieskot" savo vaiku pagaliau, nerviukas irgi siek tiek ima, nes apart teigiamo testo, nejauciu, kad ten kas nors tupetu  lotuliukas.gif  Tai noriu savo akim pamatyt, kad isitikint  ax.gif  galetumem kartu palaukt  4u.gif
Rita555, kantrybes ir tau bei ramybes  mirksiukas.gif  Durnas laikas, bet ji islaukti reikia kazkaip....

Rytoj man bus 11 dpi (pagaliau) smile.gif tai manau, kad ne per anksti mirksiukas.gif Ir pas mane ne blasto, o snaigiukai tongue.gif
Ooo, tai tau penktadienis nusimato kaip puiki diena thumbup.gif Lauksim taves su paciom geriausiom naujienom! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 01, 12:26)
Liberi, musti tave reikia  biggrin.gif  Taigi ir pati zinai, kad 8 pdi dar nic nieko nei joks testas neparodys.Dar ir kraujas ne kazin ka rodytu, o tai kur jau testas ! O del visu kitu pojuciu, tai as esu sventai isitikinus, kad tai, ka mes jauciam (jei ka nors jauciam) tai tera stimuliacijos pasekmes, o ne koks tai nestumas ar jo nebuvimas. Man jau 3 savaites po isodinimo, as dar nieko nejauciu  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Beta, pati kokia nekantri buvai, o cia visas "gydai" kantrumu lotuliukas.gif Saunuolle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 01, 14:12)
lotuliukas.gif Beta, pati kokia nekantri buvai, o cia visas "gydai" kantrumu  lotuliukas.gif Saunuolle  4u.gif

Nu buvo pas mane momentinis toks noras testuka darytis po pirmos savaites laukimo, bet taip ir neisdrysau..... ax.gif Bet tvardziausi gi kiek galejau lotuliukas.gif Stengiausi savo bendrazyges palaikyt, nors tuo paciu metu paciai laikas buvo sustojes lotuliukas.gif Bet dabar ziuriu toks pat laukimas toliau tesias, antras dublis, taip sakant biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Liberi @ 2010 12 01, 13:24)
Rytoj man bus 11 dpi (pagaliau) smile.gif tai manau, kad ne per anksti mirksiukas.gif  Ir pas mane ne blasto, o snaigiukai tongue.gif
Ooo, tai tau penktadienis nusimato kaip puiki diena thumbup.gif Lauksim taves su paciom geriausiom naujienom!  mirksiukas.gif

Ai, nu jo, 11 pdi jau rodys kazka.Lauksim ziniu is taves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2010 12 01, 10:24)
Rytoj man bus 11 dpi (pagaliau) smile.gif tai manau, kad ne per anksti mirksiukas.gif  Ir pas mane ne blasto, o snaigiukai tongue.gif
Ooo, tai tau penktadienis nusimato kaip puiki diena thumbup.gif Lauksim taves su paciom geriausiom naujienom!  mirksiukas.gif

Kuo didziausios sekmes tau rytoj ir geru rezultatu 4u.gif gerink snaigiuku % smile.gif

Papildyta:
Beta1,kuo didziausios tau sekmes pamatyti savo vaikucius smile.gif ,isivaizduoju kaip jauduliukas ima..faina smile.gif
Atsakyti
Panos SOS po nepavykusio IVF memes nepareina...neikada nera taip buve,ar kam yra uzsilaike ?
Atsakyti