Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(rita555 @ 2010 11 30, 22:42)
mykolina,didziausi sveikinimai  4u.gif  4u.gif  .jauciau kad viskas bus gerai.....

Aciu, tai dar karta patvirtina kad ne kiekyje esme mirksiukas.gif O taip nervavausi del mazo folikulu skaiciaus. O kaip tu laikaisi? Poryt dartsies HCG?
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 30, 20:51)
Labas vakaras  smile.gif  Jau namie. Parsivežėm tris pilvelio gyventojus  rolleyes.gif Tikiuosi,kad visi tvirtai įsikabins. Po kelių dienų jau galima daryti NT?
    VILNE-US ,kaip sekėsi?  ax.gif
    Mergaitės,turiu klausimėlį.  Clexane vaistų anotacijoje parašyta,kad nereikia nuorinti švirkšte esančių burbuliukų- jūs taip ir darote?  g.gif

Puiku thumbup.gif Dabar tik ramaus tau laukimo 4u.gif
Kelių ląstelių buvo embrionukai?
Atsakyti
Mykolina, nuosirdziausi sveikinimai pasiekus tiksla nestuke.gif thumbup.gif
Jei nesunku, trumpai primink kokios bedos buvo pas jus kad ivf taikete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 30, 17:51)
    Mergaitės,turiu klausimėlį.  Clexane vaistų anotacijoje parašyta,kad nereikia nuorinti švirkšte esančių burbuliukų- jūs taip ir darote?  g.gif

Tikrai nereikia schmoll.gif Vaistai eina į paodį, nieko blogo nuo burbuliuko nebus mirksiukas.gif Be to, man jis kažkaip persislinkdavo į švirkšto pradžią ir pasilikdavo jame po sušvirkštimo ax.gif
Atsakyti
Liberi,kaip tau sekasi? kaip laukimo pojuciai? as tai jau dieneles skaiciuoju... jaudulys nenusakomas...pilva maudena,kartais ir postipriai.as dabar ne lietuvoje,tai suzinosiu kas ir kaip tik kita savaite.testo nenoriu pirkti,bijau dar kol kas smile.gif .
Atsakyti
labadiena as vel jusu forume kai turiu vaistuku tai tada ir pasirodau,pati esu visa tai praejusi ir isgyvenusi.....tad turedama galimybes gauti pigiau Gonal visada pasiulau jums .siuo metu turiu kelias dezutes ,rasykite jei kam reikia mielai atsakysiu rasa73@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 11 30, 23:54)
Liberi,kaip tau sekasi? kaip laukimo pojuciai? as tai jau dieneles skaiciuoju... jaudulys nenusakomas...pilva maudena,kartais ir postipriai.as dabar ne lietuvoje,tai suzinosiu kas ir kaip tik kita savaite.testo nenoriu pirkti,bijau dar kol kas  smile.gif  .

Sveikute smile.gif

Vis apie tave irgi pagalvodavau mirksiukas.gif O sekas, tai nezinau nei kaip cia pasakyt g.gif Tas laukimo laikas tapo tarsi guminis, dienos leciau nei vezlys eina, o kantrybes tai visai nulis (8dpi pagadinau testuka ir, aisku pamaciau viena riebu I) doh.gif Ir pojuciu is vis jokiu, nejauciu nei kojyciu nei rankyciu- juokauju, aisku biggrin.gif o jei rimtai, pilva siek tiek pamaudeno 3 ir 6 dpi ir viskas. Per pirmaji IVF taip pat nieko tokio nejauciau, tik tiek, kad buvo labai jautri krutine, o si kart to jautrumo nei su ziburiu nerasciau. Vienu zodziu, jauciuosi taip, tarsi nieko ten pas mane ir nevyktu. Nezinau nezinau, as jau kazkaip nurasiau si karta unsure.gif
Na, o tu, ziuriu, kantruole thumbup.gif nu niekaip tavo vietoj iki kitos savaites nepratempciau nors testo nepagadinus blush2.gif na, bet tu geriau zinai, kaip elgtis mirksiukas.gif Tai palinkesiu kantrybes, kiek imanoma daugiau ramybes, na ir aisku, tik teigiamo rezultato! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 30, 10:51)
Labas vakaras  smile.gif  Jau namie. Parsivežėm tris pilvelio gyventojus  rolleyes.gif Tikiuosi,kad visi tvirtai įsikabins. Po kelių dienų jau galima daryti NT?
    VILNE-US ,kaip sekėsi?  ax.gif

Mes taip pat i grizome su trimis biggrin.gif Dabar pacios sunkiausios laukimo dienos. Lauksime tik geru ziniu!
Atsakyti
liberi,dar anksti nurasineti,viskas bus gerai 4u.gif .man siananakt taip uzejo kad galvojau viskas mmm pareina tikrai,ryte vel kaip ir nieko.bijau ir i vc nueiti,kad nelauktuju nepamatyciau smile.gif .po isodinimo man 5 dienas tai labai skaudejo,vos vaiksciojau,na nezinau lauksiu toliau...kazko optimizmas mazeja......
Atsakyti
HCG reiketu ryt pasidaruti,bet esu kaip minejau ne LT,namie busiu tik sestadieni,tada greit begsiu testo pirkti jei iki to laiko mmm neatvaziuos smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(VILNE-US @ 2010 12 01, 11:41)
Mes taip pat i grizome su trimis  biggrin.gif Dabar pacios sunkiausios laukimo dienos. Lauksime tik geru ziniu!

ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
mergaites,ramaus jums laukimo 4u.gif ,nors ramus tikrai nebus... smile.gif
Atsakyti