Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 29, 21:46)
jolantulia, tau skyrė vien tik Menopurą, ar maišai su Gonaliu? ax.gif Šiaip įdomu, aš paskutinį kartą irgi naudojau Menopurą ax.gif

Man skyre tik menopura. Kaip tau augo su menopuru? Ar apsivaisino kiausineliai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 30, 00:46)
Aš tau papasakosiu 4u.gif Pas mus galima viską apsiskaičiuoti, nes punkcija atliekama tik pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ax.gif Pradėjus leistis slopinamuosius būtina sulaukti mmm, be jų pas mus net neima į apžiūrą schmoll.gif Jei kartais apžiūra paskirta ir mmm dar neparėję, reikia sulaukti mmm, ta prasme, skambinti į kliniką ir persikelti laiką. Dažniausiai slopint duoda bent dvi savaites, paskui stimuliacija apie porą savaičių. Labai galimas daiktas, kad Kalėdų metu pratęs slopinamuosius. Mano draugė čia slopinosi beveik mėnesį doh.gif Vaistus pas mus moko, kaip leistis į pilvą, aš visada leisdavaus tik ten ax.gif
Papildyta:

Ilga schema vistiek skaitos biggrin.gif

O kuo skiriasi tie vaistai? Man kažkaip atrodo keistai - kur vieną kart bac pačioje klinikoje ir kur reikia leistis kelias savaites? Ar skiriasi blokuojantys ir slopinantys? Gal geriau leistis ilgai, taip kaip pas jus?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 30, 08:49)
O kuo skiriasi tie vaistai? Man kažkaip atrodo keistai - kur vieną kart bac pačioje klinikoje ir kur reikia leistis kelias savaites? Ar skiriasi blokuojantys ir slopinantys? Gal geriau leistis ilgai, taip kaip pas jus?

egk, pasitikėk gydytoju, lankaisi tikrai pas patyrusi gydytoją, tai viskas bus super thumbup.gif thumbup.gif

o aš šiandien sapnavau, kad Treijsas atvažiavo į vilnių ir nusprendė mane aplankyti, gėrėm kavą biggrin.gif ir kalbėjom pusiau lietuviškai pusiau rusiškai smile.gif
klausiau jo, gal sutiktų vilnietes pakonsultuoti, tai sakė pasiplanuos biggrin.gif
vyrui atsikėlusi sakiau, kad čia gal ženklas, reikia man pas jį jau nulėkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 30, 10:02)
egk, pasitikėk gydytoju, lankaisi tikrai pas patyrusi gydytoją, tai viskas bus super thumbup.gif  thumbup.gif

o aš šiandien sapnavau, kad Treijsas atvažiavo į vilnių ir nusprendė mane aplankyti, gėrėm kavą  biggrin.gif ir kalbėjom pusiau lietuviškai pusiau rusiškai  smile.gif
klausiau jo, gal sutiktų vilnietes pakonsultuoti, tai sakė pasiplanuos biggrin.gif
vyrui atsikėlusi sakiau, kad čia gal ženklas, reikia man pas jį jau nulėkti  ax.gif

Aš ir pasitikiu, viskas gerai. Tik va paskaitai ir tų klausimų nemažėja, o atvirkščiai ir viską gi bandai sau priderinti doh.gif
O tavo spnai thumbup.gif Tikriausiai tai ženklas biggrin.gif Gal tavęs laukia Naujametinė dovana? nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 30 lapkričio 2010 - 09:49
QUOTE(jolantulia @ 2010 11 29, 22:13)
Man skyre tik  menopura. Kaip tau augo su menopuru? Ar apsivaisino kiausineliai?  ax.gif

Man nuo Menopuro buvo tik blogiau verysad.gif Užaugo tik 7, apsivaisino išvis tik vienas verysad.gif Daug geriau buvo, kai augindavo su Puregonu.

QUOTE(egk @ 2010 11 30, 06:49)

Tiesiog kitokie vaistai, bet poveikis tas pats ax.gif Nesijaudinam 4u.gif O svarbiausia, tai džiaukis mažesniu adatų kiekiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 29, 19:13)
Dar toks klausimelis-leidziantis slopinancius nuo 21cd koks nors kraujavimas mazdaug mm metu buna ar ne.Nes mano kliniko bukletai sako,kad kartais buna,nete esu radus info,kad negali buti.Tai kazkaip pasimeciau.

Gali buti pakraujavimas ir tai visai normalu, tiesiog tokia organizmo reakcija.. Man buvo kraujavimas ir veliau visai normaliai stimuliavosi.
Atsakyti
sveikutes,cia as tikrinu jeigu ka smile.gif
Atsakyti
Spalio statistika 4u.gif

Startavo 21, iš jų pavyko 7, 2 nutraukti IVF, sėkmės procentas 27,27%.

5 teigiami atsakymai po IVF VK (vienas iš jų su snaigutėmis), po vieną iš Embrions klinikos ir Airijos.
Atsakyti
Oho!VK kaip atsigavus bigsmile.gif
Atsakyti
Viktoriukas,manau statistika thumbup.gif is 21-7 nu visai neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 30, 15:28)
Spalio statistika 4u.gif

Startavo 21, iš jų pavyko 7, 2 nutraukti IVF, sėkmės procentas 27,27%.

5 teigiami atsakymai po IVF VK (vienas iš jų su snaigutėmis), po vieną iš Embrions klinikos ir Airijos.

Super menesiukas thumbup.gif Taip ir toliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 30, 15:28)
Spalio statistika 4u.gif

thumbup.gif VK statistika thumbup.gif Kiek merginu is viso VK startavo? mirksiukas.gif
Atsakyti