Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(jolantulia @ 2010 11 29, 20:02)
Ir as sveikinu visas, kurios pagaliau sulauke savo issvajotu angeliuku  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif
Paskutiniu metu visad daug zmoniu susirenka, jeigu as atvykstu apie puse 10,tai pas gydytoja papuolu tik apie puse 12  doh.gif
O pas kokia gydytoja lankaisi, jeigu ne  paslaptis  ax.gif
Tai tau iki punkcijos visai netoli, linkiu tau sekmes  4u.gif
As pradedu suprefakta 7 gruodzio, tai mano punkcija bus kazkur tarp 17-21 d. sausio men.

Guðmundur mano daktaras bigsmile.gif siandien tokia namu tvarkymosi manija uzeja " su ta mintin kad lauksiu" kaledinio stebuklo" kazkaip net graudinuosi is to nekantrumo, bet as kazkaip nesinervuoju gal del to kad dar nepatyriau nesekmes , dabar tai tik nekantrauju ir dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 12:08)
Mergaites dar neturiu atsakymo rankose bet telefonu sake 204  ax.gif

Sveikinu !!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 29, 20:34)
Taip, linkim kantrybės ir sveikatos. Jau einat tinkamu keliu, tik nepasiduokit...
Nors pati buvau praradus tikėjimą, kad kitoms stiprybę siųsiu,  bet  tiesiog reikia išlaukti, išsikankinti, išsiverkti, išsvajoti iki tos LEMTINGOS ŽINIOS APIE STEBUKLIUKĄ  wub.gif

Mykolina mano virusu pasinaudojo; o gero nebūna per daug - siunčiu dar  nestuke.gif  virusą  4u.gif

Mykolina, kaip gydytojas reagavo?  ax.gif

Griebiu ta virusiuka, galgi ir man atnes jis sekme ax.gif
Ramiu 9 menesiuku jums mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Po punkcijos sakiau,kad neskambinsiu suzinot,kaip ten viskas su apsivaisinimu,bet siryt neiskenciau ax.gif Tai apsivaisino trys ir visi dalinasi smile.gif Ryt vaziuojam pasiimt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 29 lapkričio 2010 - 21:05
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 29, 22:04)
Po punkcijos sakiau,kad neskambinsiu suzinot,kaip ten viskas su apsivaisinimu,bet siryt neiskenciau  ax.gif  Tai apsivaisino trys  ir visi dalinasi smile.gif  Ryt vaziuojam pasiimt.

thumbup.gif Linkiu kad visi trys ir isitvirtintu blush2.gif
Atsakyti
Mykolina, sveikinu sveikinu!!! grazus labai skaiciukas!! kad man toki... ax.gif
juroszuvedra - sekmes rytoj!! laikom kumstukus!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 03:13)
AS irgi verkiu pagaliau is dziaugsmo po beveik 7 laukimo metu  wub.gif

Didziausi sveikinimai 4u.gif Dziaugiames kartu su tavimi!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 29, 12:04)
Po punkcijos sakiau,kad neskambinsiu suzinot,kaip ten viskas su apsivaisinimu,bet siryt neiskenciau  ax.gif  Tai apsivaisino trys  ir visi dalinasi smile.gif  Ryt vaziuojam pasiimt.

Kaip saunu!!! Sekmes tau rytoj!!!!
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 13:13)
AS irgi verkiu pagaliau is dziaugsmo po beveik 7 laukimo metu  wub.gif

Nuostabu wub.gif Kokie dideli skaičiukai wub.gif Sveiokinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Merginos norejau jusu paklausti ar stimuliacijos metu nebuna jums rudu patepliojimu?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 11 29, 18:23)
Guðmundur mano daktaras bigsmile.gif siandien tokia namu tvarkymosi manija uzeja " su ta mintin kad lauksiu" kaledinio stebuklo" kazkaip net graudinuosi is to nekantrumo, bet as kazkaip nesinervuoju gal del to kad dar nepatyriau nesekmes , dabar tai tik nekantrauju ir dziaugiuosi biggrin.gif

Sis gydytojas dare man laparaskopija, gera ispudi paliko smile.gif As gydausi pas Tatjana.
Saunuole, kad nesinervuoji, geros emocijos tik i nauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2010 11 29, 20:02)
As pradedu suprefakta 7 gruodzio, tai mano punkcija bus kazkur tarp 17-21 d. sausio men.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 29, 20:13)
Jolantulia,o kaip jie tau is kart gali pasakyt punkcijos diena.As suprantu,kad keistis gali,bet jei ji nustatyta tai vis tik kaip orientyras.Ir kodel taip velai?Ar mano,kad sunkiai slopinsis?
As kazkaip maniau,kad slopinancius leistis apie 2 savaites,tada nuo situacijos 10-12 dienu stimuliuojanciu ir tada punkcija,tai cia iseina apie 4 savaites.O pas tave visos sesios gaunasi  g.gif

Dar toks klausimelis-leidziantis slopinancius nuo 21cd koks nors kraujavimas mazdaug mm metu buna ar ne.Nes mano kliniko bukletai sako,kad kartais buna,nete esu radus info,kad negali buti.Tai kazkaip pasimeciau.
Ir dar,kur leidziates-i pilva ir slauni?Sesele aiskinus kaip leistis vaistus nurode slauni,tipo geresne absorbcija.Seniau toj pacioj ligoninej ir pilvas tikdavo ax.gif

Mergaitės, apšvieskit žaliąją 4u.gif
Ką jūs ten leidžiatės? Aš gruodžio 7 gausiu injekciją blokuojančių, bet tai bus VIENKARTINIS suleidimas. Tai kaip suprantu čia ne tas pats? g.gif
Ir dar - jei ne tas pats - tai kokią schemą čia man taiko? Nieko nebesuprantu lotuliukas.gif Ir kuo toliau, tuo labiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 29 lapkričio 2010 - 23:25
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 29, 17:13)
Jolantulia,o kaip jie tau is kart gali pasakyt punkcijos diena.As suprantu,kad keistis gali,bet jei ji nustatyta tai vis tik kaip orientyras.Ir kodel taip velai?Ar mano,kad sunkiai slopinsis?
As kazkaip maniau,kad slopinancius leistis apie 2 savaites,tada nuo situacijos 10-12 dienu stimuliuojanciu ir tada punkcija,tai cia iseina apie 4 savaites.O pas tave visos sesios gaunasi  g.gif

Dar toks klausimelis-leidziantis slopinancius nuo 21cd koks nors kraujavimas mazdaug mm metu buna ar ne.Nes mano kliniko bukletai sako,kad kartais buna,nete esu radus info,kad negali buti.Tai kazkaip pasimeciau.
Ir dar,kur leidziates-i pilva ir slauni?Sesele aiskinus kaip leistis vaistus nurode slauni,tipo geresne absorbcija.Seniau toj pacioj ligoninej ir pilvas tikdavo ax.gif

Tai man punkcijos diena apytiksliai pasake smile.gif O grafika jau sudare taip: kadangi memes atejo lapkricio 27, tai suprefakta pradedu nuo gruodzio 17, dar po 20 dienu, 6 sausio pradedu kartu menopura leistis, tiesa, jau turi buti butinai praejusios sekancios memes. Menopuras vietoj gonalio ar puregono, gydytoja nusprende vaistus pakeisti. O kada bus punkcija priklausys, kaip mano folikulai augs. Paskutini karta puregona vartojau kazkur 15 dienu, kol isaugo gero dydzio.
Vaistus leidziuos visad i pilva, man taip patogiau paciai isileisti smile.gif Bet girdejau, kad galima leisti ir i slauni, bet gal jeigu turi geroka virssvori ax.gif , tiksliai netgi nezinau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 29 lapkričio 2010 - 23:43
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 29, 17:13)

Aš tau papasakosiu 4u.gif Pas mus galima viską apsiskaičiuoti, nes punkcija atliekama tik pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ax.gif Pradėjus leistis slopinamuosius būtina sulaukti mmm, be jų pas mus net neima į apžiūrą schmoll.gif Jei kartais apžiūra paskirta ir mmm dar neparėję, reikia sulaukti mmm, ta prasme, skambinti į kliniką ir persikelti laiką. Dažniausiai slopint duoda bent dvi savaites, paskui stimuliacija apie porą savaičių. Labai galimas daiktas, kad Kalėdų metu pratęs slopinamuosius. Mano draugė čia slopinosi beveik mėnesį doh.gif Vaistus pas mus moko, kaip leistis į pilvą, aš visada leisdavaus tik ten ax.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2010 11 29, 20:50)
Ką jūs ten leidžiatės? Aš gruodžio 7 gausiu injekciją blokuojančių, bet tai bus VIENKARTINIS suleidimas. Tai kaip suprantu čia ne tas pats? g.gif
Ir dar - jei ne tas pats - tai kokią schemą čia man taiko? Nieko nebesuprantu lotuliukas.gif  Ir kuo toliau, tuo labiau doh.gif

Ilga schema vistiek skaitos biggrin.gif

jolantulia, tau skyrė vien tik Menopurą, ar maišai su Gonaliu? ax.gif Šiaip įdomu, aš paskutinį kartą irgi naudojau Menopurą ax.gif
Atsakyti