Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(emiliuxas @ 2010 11 29, 11:09)
mykolina, sveikinu !!!!!
as siandien jau pradejau gonal F , taigi ir as arteju po truputi prie tikslo bigsmile.gif
P:S: siandien klinikoj kai buvau tai laukiamajame buvo gal koks 40 zmoniu. tai turiu pasakyti kad geriau pasijutau- mat ne as viena cia tokia brokuota  doh.gif  lotuliukas.gif

Ir as sveikinu visas, kurios pagaliau sulauke savo issvajotu angeliuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Paskutiniu metu visad daug zmoniu susirenka, jeigu as atvykstu apie puse 10,tai pas gydytoja papuolu tik apie puse 12 doh.gif
O pas kokia gydytoja lankaisi, jeigu ne paslaptis ax.gif
Tai tau iki punkcijos visai netoli, linkiu tau sekmes 4u.gif
As pradedu suprefakta 7 gruodzio, tai mano punkcija bus kazkur tarp 17-21 d. sausio men.

Atsakyti
Aciu visoms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 29 lapkričio 2010 - 19:12
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 20:33)
Mergaitesm jus nuostabios  wub.gif Aciu visoms labai uz palaikyma  wub.gif Ypac kristutex uz sekminga nukreipima pas Treijsa  4u.gif
Testuko nesidariau, gal rytoj nusipirksiu, nes neturiu as jo  blush2.gif Noriu ir as pamatyti tas issvajotas dvi juosteles  wub.gif Pas gydytoja vaziuosiu uz dvieju savaiciu, paskyre naudoti crinone toliau ir gerti pabaigti tuos Pregnacare conception, o paskui pasakys sake kokius gerti kai atvaziuosiu. Ai dar, dariausi Embrions klinikoje Rygoje, pas gyd. Treijsa. Darytas IVF+ICSI.
Dar idomu nebuna kokiu skirtingu matavimo normu HCG?

MYKOLINA SVEIKINU thumbup.gif wub.gif kaip smagu girdeti kai senbuves pagaliau nestuke.gif
Atsakyti
Jolantulia,o kaip jie tau is kart gali pasakyt punkcijos diena.As suprantu,kad keistis gali,bet jei ji nustatyta tai vis tik kaip orientyras.Ir kodel taip velai?Ar mano,kad sunkiai slopinsis?
As kazkaip maniau,kad slopinancius leistis apie 2 savaites,tada nuo situacijos 10-12 dienu stimuliuojanciu ir tada punkcija,tai cia iseina apie 4 savaites.O pas tave visos sesios gaunasi g.gif

Dar toks klausimelis-leidziantis slopinancius nuo 21cd koks nors kraujavimas mazdaug mm metu buna ar ne.Nes mano kliniko bukletai sako,kad kartais buna,nete esu radus info,kad negali buti.Tai kazkaip pasimeciau.
Ir dar,kur leidziates-i pilva ir slauni?Sesele aiskinus kaip leistis vaistus nurode slauni,tipo geresne absorbcija.Seniau toj pacioj ligoninej ir pilvas tikdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 14:08)
Mergaites dar neturiu atsakymo rankose bet telefonu sake 204  ax.gif

Mykolina, clap.gif Drauge, tu mano friends.gif Kaip aš džiaugiuosi; parlėkiau iš darbo ir puoliau prie kompo ...
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
yess.gif yess.gif yess.gif sakiau, kad Treijsas klijų turi.
victory.gif pagaliau mūsų kompanija nestuke.gif . Kokia aš dėl tavęs laimingaaaaaa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 29 lapkričio 2010 - 19:26
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 29, 20:19)
Mykolina,  clap.gif  Drauge, tu mano friends.gif  Kaip aš džiaugiuosi; parlėkiau iš darbo ir puoliau prie kompo ...
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif 
yess.gif  yess.gif  yess.gif  sakiau, kad Treijsas klijų turi.
victory.gif  pagaliau mūsų kompanija  nestuke.gifKokia aš dėl tavęs laimingaaaaaa

wub.gif Aciu tau uz palaikyma visa ta laukima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2010 11 29, 20:11)
MYKOLINA SVEIKINU thumbup.gif  wub.gif  kaip smagu girdeti kai senbuves pagaliau  nestuke.gif

Jo noretusi, kad visoms ypac kurios tiek ilgai laukia kuo greiciau reiktu is cia kraustytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 21:24)
wub.gif Aciu tau uz palaikyma visa ta laukima  4u.gif
Papildyta:

Jo noretusi, kad visoms ypac kurios tiek ilgai laukia kuo greiciau reiktu is cia kraustytis  ax.gif

Taip, linkim kantrybės ir sveikatos. Jau einat tinkamu keliu, tik nepasiduokit...
Nors pati buvau praradus tikėjimą, kad kitoms stiprybę siųsiu, bet tiesiog reikia išlaukti, išsikankinti, išsiverkti, išsvajoti iki tos LEMTINGOS ŽINIOS APIE STEBUKLIUKĄ wub.gif

Mykolina mano virusu pasinaudojo; o gero nebūna per daug - siunčiu dar nestuke.gif virusą 4u.gif

Mykolina, kaip gydytojas reagavo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 29 lapkričio 2010 - 19:34
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 29, 20:34)
Mykolina, kaip gydytojas reagavo?  ax.gif

Pasveikino, sake kad aukstas skaiciukas, paminejo kad gali ir abu buti isitaise, bet aisku sake, kad nebutinai, bet is esmes sako vistiek sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 21:38)
Pasveikino, sake kad aukstas skaiciukas, paminejo kad gali ir abu buti isitaise, bet aisku sake, kad nebutinai, bet is esmes sako vistiek sveikinu  wub.gif

Taip, gali būt ir ne vienas wub.gif Pamatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2010 11 23, 16:34)
Utopija fantastikos naujienos!!!! Sveikinu sveikinu sveikinu! Dar kaip tik siandien apie tave pagalvojau, kaip tu laikais. Tavo istorija idemiai sekiau ir labai tave palaikiau nuo pat pradziu (abi esam S pacientes) mirksiukas.gif Linkiu lengvu laukimo menesiuku ir griebiu virusiuka wub.gif  wub.gif  wub.gif

labas,paskaiciau,kad S pacientes.IVF dartetes klaipedoj,kaip tik sprendziam kur darytisIVF,todel idomu smile.gif
Atsakyti
Mykolina sveikinu nestuke.gif wub.gif as esu labiau skaitytoja sio forumo, bet tavo naujienas kiekviena diena sekiau, ir buvau garantuota, kad tau pavyks, tiesiog jauciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tivita: 29 lapkričio 2010 - 20:00
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 29, 17:13)
Jolantulia,o kaip jie tau is kart gali pasakyt punkcijos diena.As suprantu,kad keistis gali,bet jei ji nustatyta tai vis tik kaip orientyras.Ir kodel taip velai?Ar mano,kad sunkiai slopinsis?
As kazkaip maniau,kad slopinancius leistis apie 2 savaites,tada nuo situacijos 10-12 dienu stimuliuojanciu ir tada punkcija,tai cia iseina apie 4 savaites.O pas tave visos sesios gaunasi  g.gif

Dar toks klausimelis-leidziantis slopinancius nuo 21cd koks nors kraujavimas mazdaug mm metu buna ar ne.Nes mano kliniko bukletai sako,kad kartais buna,nete esu radus info,kad negali buti.Tai kazkaip pasimeciau.
Ir dar,kur leidziates-i pilva ir slauni?Sesele aiskinus kaip leistis vaistus nurode slauni,tipo geresne absorbcija.Seniau toj pacioj ligoninej ir pilvas tikdavo ax.gif

Sveikute,na nezinau kraujavimo kaip ir neturetu buti,bet man sesute sake kad nuo organizmo priklauso gali ir trupuciuka teplioti..o kas liecia leidimasi tai man liepe i pilva leisti nors sake i slauni irgi galima bet i pilva ne taip skausminga :)bandziau i slauni bet pati leidausi i pilva man labiau patiko smile.gif pasiemi uz lasinuko ir tik bakst jokio pojucio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti