Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 13:08)
Mergaites dar neturiu atsakymo rankose bet telefonu sake 204  ax.gif

VALIOOOOOOOOOOOOOOOOO 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bet man pilva skauda kaip pries mmm, kazin kiek laiko skaudejo kitoms, nes zinau kad ir kitoms nestuke.gif taip buvo. Nezinau ka del darbo daryti, ar jau eiti ar dar pasirgti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 28, 12:39)
Twiny, tau greit pasimatymas su mažiais  4u.gif  Linkiu išgirsti jau dvigubą tuk tuk  wub.gif 
Kaip kitos spalio mėn.  nestuke.gif  laikosi? Beta, Tensei, picca?

laukiu to pasimatymo , tos graziausios muzikos ausim TUK TUK.. wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2010 11 28, 20:43)
Ar ne per anksti bus ka nors isgirsti dar ? Mediciniskai man bus tik 5 sav i 6 dienos...O jaudulys ima del to, kad sunku patiketi, kad ten kas nors yra kai nieko nejauti  lotuliukas.gif

man per pirma pasimatyma su mazuliais buvo 5sav 6 dienos dar negirdejo plakimo, ir gydytoja sake nesinervuot nes tokiam laike nenuostabu kad nesigirdi dar! ir tikrai nesinervink jei neisgirsi! 4u.gif
Atsakyti
Mykolina,sveikinimai 4u.gif
Smagus tas jausmas didelius skaiciukus isgirdus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 12:08)

nuostabu 4u.gif 4u.gif sveikinu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 13:15)
Bet man pilva skauda kaip pries mmm, kazin kiek laiko skaudejo kitoms, nes zinau kad ir kitoms  nestuke.gif taip buvo. Nezinau ka del darbo daryti, ar jau eiti ar dar pasirgti  blush2.gif

Labas thumbup.gif
Pasirguliuok dar butinai butinai. Pagulinek, tikrai padeda clap.gif friends.gif
Atsakyti

thumbup.gif SVEIKINIMAI wub.gif
Atsakyti
Mykolina, sveikinu wub.gif

beje, del dideliu skaiciuku... man 13 DPI kraujo tyrimas parode 600,9, o pilvelyje tik vienas isitaise mirksiukas.gif Taigi, neissigaskite dideliu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti

Super !!! Ir dar toks uztikrintas skaicius.... wub.gif Lauk dabar pasimatymo.Gal zinai kada eisi ?
O del paskaudenimo, tai kai man tokie siek tiek vaidendavosi, viska nurasiau "pojuciams po punkcijos ir stimuliaciju".Taip kad dziaukis dabar is visu jegu ir pasistenk ramiai sulaukti vizito pas gyd, kad jau visai nurimtum bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 29 lapkričio 2010 - 12:53
mykolina, sveikinu !!!!!

as siandien jau pradejau gonal F , taigi ir as arteju po truputi prie tikslo bigsmile.gif
P:S: siandien klinikoj kai buvau tai laukiamajame buvo gal koks 40 zmoniu. tai turiu pasakyti kad geriau pasijutau- mat ne as viena cia tokia brokuota doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 13:15)
Bet man pilva skauda kaip pries mmm, kazin kiek laiko skaudejo kitoms, nes zinau kad ir kitoms  nestuke.gif taip buvo. Nezinau ka del darbo daryti, ar jau eiti ar dar pasirgti  blush2.gif

Pasird, dar pasirk nepakens 4u.gif
Atsakyti
mykolina nuostabus skaiciukai!!! thumbup.gif Ramaus ir dziugaus tau nestuke.gif
Atsakyti