Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

[quote=Tiffani,2010 11 27, 21:52]
dekui uz rupesti smile.gif Buvau, viskas kaip ir tvarkoj yra ir kairej ir desinej pusej folikulu. Tik gleivinė mazoka 8-7 bet dar turetu paaugti manau. dar viena apziura ir punkcija penktad arba sestadieni smile.gif

Tiffani 4u.gif Labai linkiu Jums sekmes . Laikysiu uz tave kumstukus mirksiukas.gif

Visoms mergaitems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 11 23, 15:07)
Super naujienos šiandien 4u.gif O kur dareisi g.gif

dziaugiuosi ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 28, 18:43)
Ar ne per anksti bus ka nors isgirsti dar ? Mediciniskai man bus tik 5 sav i 6 dienos...O jaudulys ima del to, kad sunku patiketi, kad ten kas nors yra kai nieko nejauti  lotuliukas.gif

siaip skaiciuoja, kad nuo 6 sav jau galima isgirsti sirdutes.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 28, 20:27)
siaip skaiciuoja, kad nuo 6 sav jau galima isgirsti sirdutes.. wub.gif

Beta1, manau, kad truputi ankstoka bus isgirsti sirdutes g.gif Dazniausiai sirdutes gydytojai pamato 6-7 sav., todel labai nenusigask, jei dar nepamatysi. Svarbu, kad butu tinkamai isitaises, o per sekanti vizita jau ir tu girdesi tuos stebuklingus TUK-TUK-TUK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 27, 21:52)
dekui uz rupesti  smile.gif  Buvau, viskas kaip ir tvarkoj yra ir kairej ir desinej pusej folikulu. Tik gleivinė mazoka 8-7 bet dar turetu paaugti manau. dar viena apziura ir punkcija penktad arba sestadieni  smile.gif
Kaip tu laikaisi, Egk?

Aš laukiu gruodžio 6 - 7 d kai važiuosiu pas gyd 4u.gif
Man atrodo pas tave viskas puiku, o gleivinė dar paaugs, yra dar laiko biggrin.gif

QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 27, 23:18)
Mergaites,o Crinone turbut nera butina detis kas vakara tuo paciu metu? g.gif  Nes juk ne visada pavyksta nueit miegot vienodu laiku.

Man sakė, kad svarbiausia įsidėti prieš einant miegoti - eini 9 val ir dediesi, o jei eini 11 val tada 11 ir dediesi - čia taip man aiškino.
Sėkmės antradienį 4u.gif

QUOTE(VILNE-US @ 2010 11 28, 00:21)
Man taip pat lyg ir viskas gerai praejo:) ispunktavo 12. Ryt skambinsiu embriologei, jei viskas gerai isodinimas taip pat antradieni kaip ir juroszuvedrai:)
lauksiam geru ziniu kartu:)

Ir tau sėkmės antradienį 4u.gif
QUOTE(Console @ 2010 11 28, 19:47)
Visoms mergaitems  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Console, kaip tu gyveni? Kokie planai?

mykolina, aukštų tau ryt skaičiukų 4u.gif
sniege555, tavo naujienos thumbup.gif
Atsakyti
sniege555, picca, džiugu skaityti, kad pas jus viskas gerai wub.gif Auginkit pilvukus wub.gif

juroszuvedra, VILNE, šaunu, kad gerai praėjo punkcija thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites dar neturiu atsakymo rankose bet telefonu sake 204 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 13:08)
Mergaites dar neturiu atsakymo rankose bet telefonu sake 204  ax.gif

Labai sveikinu thumbup.gif Toks didelis skaičiukas thumbup.gif
Sakiau kad atėjo antro IVF žvaigždžių valanda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 13:08)

Sveikinu mergyt,lengvu tau devyniu menesiuku nestuke.gif ,oi kaip laukiau as tos tavo zinutes,dziaugiuos kartu su tavim labai ,net dziaugsmo asara nuriedejo ,kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
AS irgi verkiu pagaliau is dziaugsmo po beveik 7 laukimo metu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 10:08)

Super, merginute thumbup.gif wub.gif Sveikinu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 29, 14:08)

labai labai sveikinu clap.gif nestuke.gif nestuke.gif isitaise tikrai leliukas/-ai thumbup.gif saugok save dabar dar labiau 4u.gif
Atsakyti