Registruojuos naujoj temelej,gaudau virusiukus ir apvirusuota zygiuoju i klinika geru ziniu parsinest
Saruniuke,as jei galesiu tai tik situs ir galesiu nupirkti,aisku jei jie neuzmatys,kad esu jau gavus is ju receptuka anksciau.
QUOTE(Utopija @ 2010 11 23, 16:02)
Sveikutes
Ilgai cia nebesilankiau, bet turbut yra merginu, kurios atsimena mane, tai noriu papasakoti pabaiga savo paskutiniojo treciojo IVF... Jau koks jis pas mane nenuspejamas visas, tai oj oj... Is pradziu kraujas pries testa, po to visdelto pastojau pasirodo. 6 savaite mato dvi puslytes.. 7 savaite mato viena leliuka su plakancia sirdele, kita puslyte tuscia ir be galo didele ir dar spaudzia ta leliuka, kuris vystosi... 8 savaite nuvaziuoju ir isgirstu, kad yra ir antras leliukas puikiausiai besivystantis ir nei kiek neatsiliekantis nuo pirmosios Po tokiu permainingu ziniu ir bijojau ka cia ir berasyt, kol galutinai neisitikinsiu ir daugiau laiko nepraeis.. Tai va vis delto pas mane prisitvirtino du stebukliukai Tai dabar drasiai siunciu visoms dvigubus virusiukus ir linkiu kad jusu stebukliukai neuztruktu nudziuginti tu, kuriu dar nenudziugino.
Ilgai cia nebesilankiau, bet turbut yra merginu, kurios atsimena mane, tai noriu papasakoti pabaiga savo paskutiniojo treciojo IVF... Jau koks jis pas mane nenuspejamas visas, tai oj oj... Is pradziu kraujas pries testa, po to visdelto pastojau pasirodo. 6 savaite mato dvi puslytes.. 7 savaite mato viena leliuka su plakancia sirdele, kita puslyte tuscia ir be galo didele ir dar spaudzia ta leliuka, kuris vystosi... 8 savaite nuvaziuoju ir isgirstu, kad yra ir antras leliukas puikiausiai besivystantis ir nei kiek neatsiliekantis nuo pirmosios Po tokiu permainingu ziniu ir bijojau ka cia ir berasyt, kol galutinai neisitikinsiu ir daugiau laiko nepraeis.. Tai va vis delto pas mane prisitvirtino du stebukliukai Tai dabar drasiai siunciu visoms dvigubus virusiukus ir linkiu kad jusu stebukliukai neuztruktu nudziuginti tu, kuriu dar nenudziugino.
Gaudau dvigubą virusiuką Aukit taip pat sėkmingai ir toliau
Utopija, tai vis dėlto dvigubi sveikinimai
labukas visoms,kagi vakar buvau pas gydytoja,tai buvo 8 stimuliacijos diena,naujiena ta,kad isaugo tik vienas kiausinelis ir teko viska nutraukti ir palikti sekanciam kartui Ar kam yra tai buve?
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 23, 14:16)
Čia tiek, kiek yra statistikoj O bandyt vistiek verta
Na jo..., statistika ne kokia, negi tik tiek?
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 23, 14:18)
Bet pas mane gi neturi buti memiu Jazau, pradedu gasdintis jau, kad tik nebutu ateinancios mmmm....
Neprisigalvok!!!! Nebus jokiu memiu. As tik norejau pasakyti, kad man pilvas visas 2 savaites jautrus buvo, paskui atejo memes, ir po ju jau pilvuka atleido..., o tau neatlesi visus 9 menesius
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 23, 14:38)
Beje margaites klausimelis man pasistojo..Jau nebeatsimenu,o pries snaiguciu isodinima ar reikia kazkokiu vaistuku leistis?? man jau susimaise viskas(o be to ir gera atmintim nesigiriu )
As nesileidziu, man tik estrofem prirase, dar imuniteta silpninanciu ir krauja skystinanciu. Tik kad niekaip nesulaukiu savo memiu
QUOTE(kukulka @ 2010 11 23, 15:23)
Tyliai dekoju uz sveikinimus Turiu jau pirma nuotraukyte, kuria pasikabinom ant saldytuvo, kad kiekviena akimirka matytumem Penktadieni eisim ziureti sirdeles
Dideliausi sveikinimai
QUOTE(kukulka @ 2010 11 23, 15:36)
Virusuoju naujoje temoje
Griebiu ta virusiuka
QUOTE(Utopija @ 2010 11 23, 16:02)
Super naujienos !!! Dideliausi sveikinimai!!! Pamenu, kai pergyvenai del tos puslytes, o ten visai ne puslyte Griebiu virusiuka
QUOTE(bum @ 2010 11 23, 16:36)
Registruojuos
Kiekvienas pastojimas čia atrodo kaip stebuklas
Ačiū už info, mergytės. Dar norėjau paklausti ar bandėt kas pirkti vaistus pvz Lenkijoj, ar parduoda kitam žmogui jei duodi jam receptą? Galvoju kad taip sutaupyti būtų galima nemažai...
Kiekvienas pastojimas čia atrodo kaip stebuklas
Ačiū už info, mergytės. Dar norėjau paklausti ar bandėt kas pirkti vaistus pvz Lenkijoj, ar parduoda kitam žmogui jei duodi jam receptą? Galvoju kad taip sutaupyti būtų galima nemažai...
Bum, as turiu surinkusi visa info apie vaistukus, gali klausti kurie konkreciai domina-parasysiu jei zinosiu. O siaip zinau kas galetu nuvaziuotu (pati to vaikino prasiau), jis vazineja sistemingai savo reikalais, tai man labai pasiseke siuo klausimu, ziauriai sutaupiau , pigiau negu kad buciau pati vaziavusi...
O kas nuperka su tavo receptu tai tikrai nesvarbu... Tik reikia tenai parasyti kada tuos vaistukus paruosti, tai sudeda i spec. toki maisa.
Beje, galiu atiduoti gonalio 112,5 Nes jau planuoju ismesti, ziuriu niekam nereikia
Papildyta:
Utopija , fantastiska kaledine dovanele jau turi
QUOTE(Utopija @ 2010 11 23, 13:02)
Sveikutes
Puikios naujienos labai uz tave dziaugiusi,visai neseniai kaip tik apie tave galvojau kaip tavo pusliukai Kazkaip labai musu skyrelis i prieki paejo labai fainai! Sveikinimai Didziausi tau Laikyk savo mazuliukus Lengvu tau 9men
Pamirsau padekoti uz temute
QUOTE(avilte @ 2010 11 23, 16:39)
Beje, galiu atiduoti gonalio 112,5 Nes jau planuoju ismesti, ziuriu niekam nereikia
As norejau Rygoj palikti savo vaistu likuti kuriai nors mergytei tai Baiba sake negalima, nes tipo cia is to svirkso leista man,o gal kraujo sugrizo tipo kiekar pan. zodziu geda pasidare, o norejau gero Tavo cia irgi praimtas, ane?
QUOTE(avilte @ 2010 11 23, 15:39)
Bum, as turiu surinkusi visa info apie vaistukus, gali klausti kurie konkreciai domina-parasysiu jei zinosiu. O siaip zinau kas galetu nuvaziuotu (pati to vaikino prasiau), jis vazineja sistemingai savo reikalais, tai man labai pasiseke siuo klausimu, ziauriai sutaupiau , pigiau negu kad buciau pati vaziavusi...
O kas nuperka su tavo receptu tai tikrai nesvarbu... Tik reikia tenai parasyti kada tuos vaistukus paruosti, tai sudeda i spec. toki maisa.
Oj dar nieko nežinau kiek kokių vaistų reikės tik žinau kad draugė sausį į Varšuvą važiuos, tai galvoju paprašysiu kad nupirktų
sveikos sauleles aciu uz nauja temele tik kad tai noretusi i ja parasyti ka nors geo bet deja testas parode ta baisuju vieneta ir dar siandien mes 2 metai su puse veda va ir sia tau dovana o be to po biskiuka atsirado patepliojimu tik matyt progesteronas palaiko pikta ant viso pasaulio asaros visa diena kaip pupos byra tik kartais pagalvoji is kur tos stiprybes rast pas save nes ji su kiekvienu men senka ir kartais pagalvoju jei taip ir toliau tai vasaros 5 garantuota......da turiu sulaukt savo memiu ir toliau...
dar noriu paklaust kas naudojat vaistukus kur imuninei sistemai kad ne kovotu su embrionuku nes man kazkaip atrodo kad mano organismas paprasciausiai sunaikina gal as issigalvoju bet kazkas cia ne taip....ir ar galima lietuvoj be receptoi nusipirkt nes vis vien snaigutes kazkada laukia ir noreciau pabandyt su vaistukais gal padetu....cia vel tas gal....dar paklausiu cia pas daktarus bet kaip ne privati klinika tai nezinia ar man kkokiu ir duos ir taip toliau....
dar noriu paklaust kas naudojat vaistukus kur imuninei sistemai kad ne kovotu su embrionuku nes man kazkaip atrodo kad mano organismas paprasciausiai sunaikina gal as issigalvoju bet kazkas cia ne taip....ir ar galima lietuvoj be receptoi nusipirkt nes vis vien snaigutes kazkada laukia ir noreciau pabandyt su vaistukais gal padetu....cia vel tas gal....dar paklausiu cia pas daktarus bet kaip ne privati klinika tai nezinia ar man kkokiu ir duos ir taip toliau....
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 23, 17:16)
sveikos sauleles aciu uz nauja temele tik kad tai noretusi i ja parasyti ka nors geo bet deja testas parode ta baisuju vieneta ir dar siandien mes 2 metai su puse veda va ir sia tau dovana o be to po biskiuka atsirado patepliojimu tik matyt progesteronas palaiko pikta ant viso pasaulio asaros visa diena kaip pupos byra tik kartais pagalvoji is kur tos stiprybes rast pas save nes ji su kiekvienu men senka ir kartais pagalvoju jei taip ir toliau tai vasaros 5 garantuota......da turiu sulaukt savo memiu ir toliau...
Oi kaip gaila saulele.....Tikrai...Issiverk, issiliudek ir paskui gal kokiu B grupes vitaminu pagerk, jei labai jau negerai....Reikia gi stiprybes is kazkur gauti.O su laiku, pamatysi atsiras ir kantrybes ir netgi dar didesnio noro susilaukti vaikelio.
Laikykis