Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(Corsica @ 2010 11 27, 22:26)
Geriau pasistengti Crinona vienodu laiku detis. Bent man gydytoja yra taip minejusi. Ir leistis vaistus, ir detis, zodziu svarbu, kad butu panasus laikas. Aisku, ten pusvalandzio nuokrypis tikrai ne tragedija  4u.gif

Aciu smile.gif

QUOTE(VILNE-US @ 2010 11 27, 23:21)
Man taip pat lyg ir viskas gerai praejo:) ispunktavo 12. Ryt skambinsiu embriologei, jei viskas gerai isodinimas taip pat antradieni kaip ir juroszuvedrai:)
lauksiam geru ziniu kartu:)

Is 12 tai tikrai bus thumbup.gif
O as tai pati neskambinsiu schmoll.gif Juk pas mane tik 5 ispunktuoti ,tai geriau ilgiau pabusiu viltingam laukime.. Kazin,o po kiek valandu jau aisku,kad apsivaisino,arba ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 28, 10:17)
Is 12 tai tikrai bus  thumbup.gif   
  O as tai pati neskambinsiu  schmoll.gif Juk pas mane tik 5 ispunktuoti ,tai  geriau ilgiau pabusiu viltingam laukime.. Kazin,o po kiek valandu jau aisku,kad apsivaisino,arba ne  g.gif

bus bus ir juroszuvedrai is 5, ir vilne-us is 12! thumbup.gif man kai apvaisino, is pradziu sake po paros paskambinti, paskui dar po paros... nes buna, kad pasikeicia rezultatai...
Man va kai sodino, is vakaro sake, kad 2 atsilo 100 proc, 1 - 80 proc. atvaziavom - sako, tik vienas tinkamas (vos neapsiblioviau). bet reikejo dar palaukti, nes mano pusle greit neprisipildo doh.gif ir jau kai atejau i operacine ikelimui, sako, antras irgi paveluotai pradejo dalintis - ar sodinam? tai pasakiau - butinai!! thumbup.gif na, is pirmojo sodinimo nieko neliko... gal sikart kaledu dvasia pades musu maziukams isitvirtinti! thumbup.gif
o juroszuvedrai ir vilne-us linkiu tik ramybes, jokio streso, nes as manau, kad butent tai man pakiso koja... doh.gif
Atsakyti
Sėkmės ir ramybės startuojančioms 4u.gif
Kaip MonaJ rašė, labai svarbu ramybė.
Twiny, tau greit pasimatymas su mažiais 4u.gif Linkiu išgirsti jau dvigubą tuk tuk wub.gif
Kaip kitos spalio mėn. nestuke.gif laikosi? Beta, Tensei, picca?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 28 lapkričio 2010 - 10:40
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 28, 10:26)
gal sikart kaledu dvasia pades musu maziukams isitvirtinti!  thumbup.gif 

Butinai pades thumbup.gif wub.gif
Ir aciu uz padrasinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 28, 11:39)
Sėkmės ir ramybės startuojančioms  4u.gif
Twiny, tau greit pasimatymas su mažiais  4u.gif  Linkiu išgirsti jau dvigubą tuk tuk  wub.gif 
Kaip kitos spalio mėn.  nestuke.gif  laikosi? Beta, Tensei, picca?

Sveika,
Aš prieš savaitę buvau pas daktarę, tai pamatė vaisių ir širdutę. Dabar laukiu vizito 12.07. Tada sakė jei viskas gerai, tai vizitai bus kas mėnesį. Po to planuoju pas genetikus, nes jau rizikos grupei pagal amžių priklausau.
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2010 11 28, 10:53)
Sveika, 
Aš prieš savaitę buvau pas daktarę, tai pamatė vaisių ir širdutę. Dabar laukiu vizito 12.07. Tada sakė jei viskas gerai, tai vizitai bus kas mėnesį. Po to planuoju pas genetikus, nes jau rizikos grupei pagal amžių priklausau.

oi,kaip faina!! wub.gif ramybes ir kantrybes Jums abiems!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 28, 01:26)
bus bus ir juroszuvedrai is 5, ir vilne-us is 12!  thumbup.gif  man kai apvaisino, is pradziu sake po paros paskambinti, paskui dar po paros... nes buna, kad pasikeicia rezultatai...
Man va kai sodino, is vakaro sake, kad 2 atsilo 100 proc, 1 - 80 proc. atvaziavom - sako, tik vienas tinkamas (vos neapsiblioviau). bet reikejo dar palaukti, nes mano pusle greit neprisipildo  doh.gif  ir jau kai atejau i operacine ikelimui, sako, antras irgi paveluotai pradejo dalintis - ar sodinam? tai pasakiau - butinai!!  thumbup.gif  na, is pirmojo sodinimo nieko neliko... gal sikart kaledu dvasia pades musu maziukams isitvirtinti!  thumbup.gif 
o juroszuvedrai ir vilne-us linkiu tik ramybes, jokio streso, nes as manau, kad butent tai man pakiso koja...  doh.gif

Aciu MonaJ!!! Bandysim nestresuoti:)
Skambinausi embriologei, kuri pasake, kad is mano 12 apsivaisino 6. Taigi isodinimas vyks antradieni:) laukiu nesulaukiu:)
Atsakyti
QUOTE(VILNE-US @ 2010 11 28, 12:19)
Skambinausi embriologei, kuri pasake, kad is mano 12 apsivaisino 6. Taigi isodinimas vyks antradieni:) laukiu nesulaukiu:)

Puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VILNE-US @ 2010 11 28, 12:19)

nu va, taip ir turejo buti! sekmes jums! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 28, 11:39)
Sėkmės ir ramybės startuojančioms  4u.gif
Twiny, tau greit pasimatymas su mažiais  4u.gif  Linkiu išgirsti jau dvigubą tuk tuk  wub.gif 
Kaip kitos spalio mėn.  nestuke.gif  laikosi? Beta, Tensei, picca?

Sveikutes smile.gif As tai is tolo i jus visas spoksau, nenoriu labai ikyreti su savo teigiamais testas ir pan. O i nestukiu skyreli dar kazkaip kojos nenesa....Kartu su jumis isgyvenu tuos visus etapus ir jausmus.Tokie pazystami.....

Beje, tos, kurios laukia rezultatu ir iesko pozymiu.Man dabar 18 pdi (atrodo), o nestumo jausmu nei pozymiu dar nera.Is pradziu is to streso dar bandziau isskaityt kazka, bet tai pasirodo, buvo tiesiog "niekas" biggrin.gif Taip kad praejus vos savaitei po isodinimo, prasom nestresuoti, kad nieko nejauciat mirksiukas.gif Nieko ten ypatingo ir nera ka jausti...

Nu o as toliau skaiciuoju dienas iki penktadienio, pirmo pasimatymo wub.gif Po jo gal ramiau jau jausiuos...
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 28, 18:11)
Nu o as toliau skaiciuoju dienas iki penktadienio, pirmo pasimatymo  wub.gif  Po jo gal ramiau jau jausiuos...

kokios fainos tos dienos, ane? as kiekviena diena jauciau virpuliukus iki hcg.. o tau - tai juk pagaliau isgirsi TUK TUK!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 28, 19:18)
kokios fainos tos dienos, ane? as kiekviena diena jauciau virpuliukus iki hcg.. o tau - tai juk pagaliau isgirsi TUK TUK!!  thumbup.gif  wub.gif

Ar ne per anksti bus ka nors isgirsti dar ? Mediciniskai man bus tik 5 sav i 6 dienos...O jaudulys ima del to, kad sunku patiketi, kad ten kas nors yra kai nieko nejauti lotuliukas.gif

O tuo tarpu visas visas jus palaikau drinks_cheers.gif
Atsakyti