Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(kristiana1 @ 2010 11 27, 15:15)
sveikos merginos! help.gif nebezinau ka daryti  verysad.gif  ar jum ne vienai nebuvo taip atsitike kad po laparaskopijos pradejo pulti spuogai?niekad neturejau tokiu problemu,aisku pries mmmm vienas kitas pasirodydavo pavieniai ir viskas.dabar nebegaliu,baisu islysti i zmones.visa kakta ir barzda vienos raudonos demes.cia atrodo jau baigia vienas isnykti,po nakties vel kalasi naujas.ir viskas prasidejo po pirmosios laparaskopijos.dar galvoju galetu buti ir del to kad prolaktinas 31.5 truputi virs normos.nu nebezinau.patarkit ka daryti verysad.gif nuejau pas gydytoja tai sako puse metu naudok antibijotikus.vaja,as numirsiu nuo tokios dozes.mum ivf kaip sakant ant nosies ir as tokiu vaistu atsisakiau,tai pasake kad niekuo negali padeti verysad.gif

Nu nezinau man kazkas panasaus,bet ne super ziauriai..kazkokia kaip elergija zandai ir kakta trupuciuka,bandziau pati atkasti nuo ko? nes niekada neturejau problemu su oda visada buvo oda kaip pas kudiki,net brendimo laikotarpiu nieko panasaus,o va po lap ir man kazkas atsitiko g.gif ,pas mane prolaktinas normoj,negali but nuo to..o daugiau jokio paaiskinimo kaip tik kaltinti lap arba maisto prod g.gif
O tau jokiu antibijotiku! ir kas cia per doze pusei metu??
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 27, 15:06)
Oi kaip as ju irgi laukiu, bet nuo siandien krutine visiskai nebejautri, kazkaip nebezinau ka ir begalvoti  verysad.gif
sniege555 laukiam geru ziniu  4u.gif

Mykolina, man taip pat buvo nejautri krūtinė, tik buvo silpna, išbalus buvau, vos iš mašinos išlipau, padusau, kol nuėjau HCG priduoti... Galvojau, gal čia nuo užsigulinėjimo namie... ?
Laikykis, mergyt. Dabar svarbiausia geros mintys! O kokius požymius nestuke.gif jausti?
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 27, 15:34)
Sniege,kur prapuolei mergyt!!! Laukiu nesulaukiu geru ziniu is taves  ax.gif

Dėkoju, mergaitės už rūpestį 4u.gif Oi, gerai kažkaip šiandien - pirma diena , kai jau džiaugiuosi wub.gif Nu, kiek galima tų nervų... Įsitaisę, auga abu mažiai, vieno jau širdelę girdėjau wub.gif , Treijs sakė viskas gerai. Kitas ... kaip Dievas duos: arba augs ir užplaks širdelė, arba...

Visoms linkiu iš čia ištrūkti ir išgirsti tą garsų tuk tuk wub.gif fantastiškas jausmas, šiluma kūną užlieja, mintis atskrieja "jau" wub.gif "pagaliau" wub.gif "aš tave girdžiu" wub.gif
Atsakyti
[quote=sniege555,2010 11 26, 19:30]
Bet žinokit- nervų prasme, man panašiai kaip ir laukiant HCG... dabar po savaitę laukiu vis vizito pas Treijs, ir žinių - auga ar ne. Ryt vėl vykstam... sunku darbe susikaupti, tęsiasi tas pats "požymių" sekimas... g.gif

4u.gif Tas laukimas tikrai zudo doh.gif Blogiausiai, kad tai niekada nesibaigia doh.gif Kazkada galvojau kaip sunku laukti punkcijos ,paskui HCG, bet kai ateini , paziuri echo ir sako , kad palauk gal vystysis -gal ne doh.gif Patikekit tai katastrofa doh.gif
Bet vistiek nieko nekeisciau mirksiukas.gif Visi tie vargai ir laukimai neprilygsta sirdeliu plakimui. Sekmes visoms ir ryzto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tensei: 27 lapkričio 2010 - 18:00
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 27, 18:42)
Visoms linkiu iš čia ištrūkti ir išgirsti tą garsų tuk tuk  wub.gif  fantastiškas jausmas, šiluma kūną užlieja, mintis atskrieja  "jau"  wub.gif "pagaliau"  wub.gif  "aš tave girdžiu" wub.gif

wub.gif
Net apsiverkiau nuo tokiu zodziu ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 11 27, 17:15)
sveikos merginos! help.gif nebezinau ka daryti  verysad.gif  ar jum ne vienai nebuvo taip atsitike kad po laparaskopijos pradejo pulti spuogai?

siaip as laparoskopijos neturejau, bet zinau, kad gali nuo narkozes buti, kad ja vercia per oda - vieniems ant krutines, nugaros, o tau galbut - veide.. pabadyk isvalyt organizma (nes as po 3 narkoziu per savaite iskart valiau, kad tie brudai kuo greiciau pasisalintu).
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 27, 17:42)
Visoms linkiu iš čia ištrūkti ir išgirsti tą garsų tuk tuk  wub.gif  fantastiškas jausmas, šiluma kūną užlieja, mintis atskrieja  "jau"  wub.gif "pagaliau"  wub.gif  "aš tave girdžiu" wub.gif

tikrai gerai pasakyta... kaip noriu tokiu jausmu!! wub.gif wub.gif isivaizudoju, kaip nuo jaudulio tau skruzdelytes begioja po kuna... man tai per isodinima asara nuriedejo, o cia... gyva!! plaka!! thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 27, 13:05)
Aš važiuosiu gruodžio 7 arba 8 d.
Tai tu jau startavai thumbup.gif Labai linkiu pakelti snaigučių procentėlius 4u.gif

sniege, laukiam gerų žinių
Tiffani, o tu vakar atrodo buvai pas gyd?

dekui uz rupesti smile.gif Buvau, viskas kaip ir tvarkoj yra ir kairej ir desinej pusej folikulu. Tik gleivinė mazoka 8-7 bet dar turetu paaugti manau. dar viena apziura ir punkcija penktad arba sestadieni smile.gif
Kaip tu laikaisi, Egk?
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 27, 18:42)

Kaip nuostabu wub.gif Tikiu, kad fantastiškas jausmas išgirsti plakančia širdele wub.gif Sėkmės jums, augant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 27, 19:42)

Dėkoju, mergaitės už rūpestį  4u.gif  Oi, gerai kažkaip šiandien - pirma diena , kai jau džiaugiuosi  wub.gif  Nu, kiek galima tų nervų...  Įsitaisę, auga abu mažiai, vieno jau širdelę girdėjau wub.gif , Treijs sakė viskas gerai. Kitas ... kaip Dievas duos: arba augs ir užplaks širdelė, arba...

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 27, 17:42)

Kaip grazu ir tikra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 27, 23:51)
Kaip grazu ir tikra  wub.gif

juroszuvedra kaip punkcija praejo? kiek ispunktavo? pasipasakok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 11 27, 21:58)
juroszuvedra kaip punkcija praejo? kiek ispunktavo? pasipasakok  smile.gif

Aciu,viskas praejo gerai ir greitai smile.gif Kiek folikulu buvo,tiek ir ispunktavo- 5. Po proceduros nejauciu jokiu neigiamu pojuciu. Paskyre krauja skystinancius vaistus ir Crinone. Dabar laukiam rezultatu ax.gif Jei viskas pavyks,tai isodinimas antradieni.
Papildyta:
VILNE-US , kaip tau punkcija praejo? ax.gif
Papildyta:
Mergaites,o Crinone turbut nera butina detis kas vakara tuo paciu metu? g.gif Nes juk ne visada pavyksta nueit miegot vienodu laiku.
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 27, 23:18)
Aciu,viskas praejo gerai  ir greitai smile.gif Kiek folikulu buvo,tiek ir ispunktavo- 5. Po proceduros nejauciu jokiu neigiamu pojuciu. Paskyre krauja skystinancius vaistus ir Crinone. Dabar laukiam rezultatu  ax.gif  Jei viskas pavyks,tai isodinimas antradieni.
Papildyta:
VILNE-US , kaip tau punkcija praejo?  ax.gif
Papildyta:
Mergaites,o Crinone turbut nera butina detis kas vakara tuo paciu metu? g.gif  Nes juk ne visada pavyksta nueit miegot vienodu laiku.

Geriau pasistengti Crinona vienodu laiku detis. Bent man gydytoja yra taip minejusi. Ir leistis vaistus, ir detis, zodziu svarbu, kad butu panasus laikas. Aisku, ten pusvalandzio nuokrypis tikrai ne tragedija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 27, 13:18)
Aciu,viskas praejo gerai  ir greitai smile.gif Kiek folikulu buvo,tiek ir ispunktavo- 5. Po proceduros nejauciu jokiu neigiamu pojuciu. Paskyre krauja skystinancius vaistus ir Crinone. Dabar laukiam rezultatu  ax.gif  Jei viskas pavyks,tai isodinimas antradieni.
Papildyta:
VILNE-US , kaip tau punkcija praejo?  ax.gif
Papildyta:
Mergaites,o Crinone turbut nera butina detis kas vakara tuo paciu metu? g.gif  Nes juk ne visada pavyksta nueit miegot vienodu laiku.

Man taip pat lyg ir viskas gerai praejo:) ispunktavo 12. Ryt skambinsiu embriologei, jei viskas gerai isodinimas taip pat antradieni kaip ir juroszuvedrai:)
lauksiam geru ziniu kartu:)
Atsakyti