QUOTE(kristiana1 @ 2010 11 27, 15:15)
sveikos merginos! nebezinau ka daryti ar jum ne vienai nebuvo taip atsitike kad po laparaskopijos pradejo pulti spuogai?niekad neturejau tokiu problemu,aisku pries mmmm vienas kitas pasirodydavo pavieniai ir viskas.dabar nebegaliu,baisu islysti i zmones.visa kakta ir barzda vienos raudonos demes.cia atrodo jau baigia vienas isnykti,po nakties vel kalasi naujas.ir viskas prasidejo po pirmosios laparaskopijos.dar galvoju galetu buti ir del to kad prolaktinas 31.5 truputi virs normos.nu nebezinau.patarkit ka daryti nuejau pas gydytoja tai sako puse metu naudok antibijotikus.vaja,as numirsiu nuo tokios dozes.mum ivf kaip sakant ant nosies ir as tokiu vaistu atsisakiau,tai pasake kad niekuo negali padeti
Nu nezinau man kazkas panasaus,bet ne super ziauriai..kazkokia kaip elergija zandai ir kakta trupuciuka,bandziau pati atkasti nuo ko? nes niekada neturejau problemu su oda visada buvo oda kaip pas kudiki,net brendimo laikotarpiu nieko panasaus,o va po lap ir man kazkas atsitiko ,pas mane prolaktinas normoj,negali but nuo to..o daugiau jokio paaiskinimo kaip tik kaltinti lap arba maisto prod
O tau jokiu antibijotiku! ir kas cia per doze pusei metu??