Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 26, 09:47)
sveikutes, iskilo klausimas, o ivf ir onkocitologinis pap tyrimas kaip susije? jei pries pora meteliu ascus rasta, na kazkokiu pakitimu sake bet tai galejo kaip ir uzdegimas buti ir del to taip rode. sausi tik atsakymai turi buti pap... bet jei ten ka nelabai gero randa, gali neleist daryti ivf?

sveika, pap nesusijes su IVF, todel neitakoja IVF'o darymo.

egk, kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 26, 01:27)
Sveika prisjungus, linkiu, kad šis kartas būtų pirmas ir paskutinis ax.gif Kur daraisi IVF? ax.gif

labukas, darausi kaune. Aciu mergaites uz palaikyma!
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 26, 11:33)
sveika, pap nesusijes su IVF, todel neitakoja IVF'o darymo.

egk, kaip tu?

Ačiū, laikausi gerai 4u.gif
Nuo pirmadienio geriu KT ir laukiu vizito pas gyd.
O tu ar jau sulaukei savo mmm? Gal jau žinai kada tavo startas?
Atsakyti
Pratesiu MonaJ pasisakyma apie vandeni:
As esu is tu, kurios skysciu suvartoja maziausiai 2 litrus dienoje, bent jau man taip atrode iki siandien, kad pakankamai.... Pasirodo JU TRUKSTA, kas issaukia silpnuma organizme doh.gif Ir dabar savaite su laselinemis, bet cia mazyte kaina stebukliuko link ax.gif Todel gerkite kuo daugiau naturalaus negazuoto vandens, jo niekada nebus per daug. Tai sumazins hiperstimuliaciju simptomus ir siaip legviau iseis is organizmo visi negerumai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 25, 22:30)
Jau susitariau del HCG, padarys ligoninej, jau gavo ta reagenta ar ka ten. Bet kaina 79 litai pas juos  doh.gif O del miego nakti, tai pasakykit recepta kaip miegoti.

Mykolina, mano planas taip pat buvo: HCG diena dar biuletenis, o rytdieną - į darbą. gerai, kad susiveikei tyrimą mirksiukas.gif
Bet prašau miegoti. Nors ir man sunku būdavo... ir gi nuo 3 val ir niekaip... Bet reikia dirbti su savimi ir viskas turi būti gerai bigsmile.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 25, 23:48)
Tau sniege tai viskas bus gerai dziaugtis jau yra del ko ir nesvarbu ar tai bus vienas ar du,svarbu kad gerai vystytusi ir augtu sveikai smile.gif

Ačiū už palaikymą, Reginiuk, egk. Jums kur kas sunkiau... Man net gėda blush2.gif Bet žinokit- nervų prasme, man panašiai kaip ir laukiant HCG... dabar po savaitę laukiu vis vizito pas Treijs, ir žinių - auga ar ne. Ryt vėl vykstam... sunku darbe susikaupti, tęsiasi tas pats "požymių" sekimas... g.gif

Laimingo starto, kas pradėjot ir sėkmingos pabaigos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 26, 16:30)
Mykolina, mano planas taip pat buvo: HCG diena dar biuletenis, o rytdieną - į darbą. gerai, kad susiveikei tyrimą  mirksiukas.gif
Bet prašau miegoti. Nors ir man sunku būdavo... ir gi nuo 3 val ir niekaip... Bet reikia dirbti su savimi ir viskas turi būti gerai  bigsmile.gif
Ačiū už palaikymą, Reginiuk, egk. Jums kur kas sunkiau... Man net gėda blush2.gif  Bet žinokit- nervų prasme, man panašiai kaip ir laukiant HCG...  dabar po savaitę laukiu vis vizito pas Treijs, ir žinių - auga ar ne. Ryt vėl vykstam... sunku darbe susikaupti, tęsiasi tas pats "požymių" sekimas...  g.gif

Laimingo starto, kas pradėjot ir sėkmingos pabaigos  4u.gif

Kuo Didziausios sekmes tau rytoj pas gyd,Tikiuosi ir laikiu grystant su labai gerom naujienom thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(VILNE-US @ 2010 11 26, 00:23)

Papildyta:
didziausios sekmes tau juroszuvedra!!!  4u.gif

Aciu smile.gif Ir tau SEKMES !!! 4u.gif
Papildyta:
Mergaites,aciu jums visoms uz palaikyma group.gif smile.gif
Viskas,einu miegot,nes ryt labai anksti keltis.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 26, 16:19)
Ačiū, laikausi gerai 4u.gif
Nuo pirmadienio geriu KT ir laukiu vizito pas gyd.
O tu ar jau sulaukei savo mmm? Gal jau žinai kada tavo startas?

Kada vizitas?
Parsirado mano paklydeles smile.gif nuo vakar pradejau gerti vaistus, gruodzio 6 einu pas gydytoja. ah, laukiu nesulaukiu... smile.gif
sniege555, grazaus pasimatymo 4u.gif
juroszuvedra, geru rezultatu, palaikau tave 4u.gif
mykolina, laukiam tavo skaiciuku 4u.gif
Kas ten pas mus dar ka siandien daro? laukiam rezultatu ir pasakojimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 27, 10:43)
Kada vizitas?
Parsirado mano paklydeles smile.gif nuo vakar pradejau gerti vaistus, gruodzio 6 einu pas gydytoja. ah, laukiu nesulaukiu... smile.gif

Aš važiuosiu gruodžio 7 arba 8 d.
Tai tu jau startavai thumbup.gif Labai linkiu pakelti snaigučių procentėlius 4u.gif

sniege, laukiam gerų žinių
Tiffani, o tu vakar atrodo buvai pas gyd?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 27 lapkričio 2010 - 12:09
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 27, 10:43)
mykolina, laukiam tavo skaiciuku  4u.gif
Kas ten pas mus dar ka siandien daro? laukiam rezultatu ir pasakojimu  4u.gif

Oi kaip as ju irgi laukiu, bet nuo siandien krutine visiskai nebejautri, kazkaip nebezinau ka ir begalvoti verysad.gif
Mergaites kurioms siandien punkcija tai gero derliaus 4u.gif
sniege555 laukiam geru ziniu 4u.gif
Visoms laukiancioms starto sekmes didziausios ir kalediniu stebuklu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 27, 11:06)
Oi kaip as ju irgi laukiu, bet nuo siandien krutine visiskai nebejautri, kazkaip nebezinau ka ir begalvoti  verysad.gif
Mergaites kurioms siandien punkcija tai gero derliaus  4u.gif
sniege555 laukiam geru ziniu  4u.gif
Visoms laukiancioms starto sekmes didziausios ir kalediniu stebuklu  4u.gif

Nieko tau nereikia galvoti,ramiai lauk pirmadienio smile.gif O kad krutine nebejautri tai nieko bisaus visoms buna labai skitringai vienom jautri kitom ne..Taip kad ramybs ir dar karta ramybes mirksiukas.gif

Sniege,kur prapuolei mergyt!!! Laukiu nesulaukiu geru ziniu is taves ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos! help.gif nebezinau ka daryti verysad.gif ar jum ne vienai nebuvo taip atsitike kad po laparaskopijos pradejo pulti spuogai?niekad neturejau tokiu problemu,aisku pries mmmm vienas kitas pasirodydavo pavieniai ir viskas.dabar nebegaliu,baisu islysti i zmones.visa kakta ir barzda vienos raudonos demes.cia atrodo jau baigia vienas isnykti,po nakties vel kalasi naujas.ir viskas prasidejo po pirmosios laparaskopijos.dar galvoju galetu buti ir del to kad prolaktinas 31.5 truputi virs normos.nu nebezinau.patarkit ka daryti verysad.gif nuejau pas gydytoja tai sako puse metu naudok antibijotikus.vaja,as numirsiu nuo tokios dozes.mum ivf kaip sakant ant nosies ir as tokiu vaistu atsisakiau,tai pasake kad niekuo negali padeti verysad.gif
Atsakyti