Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(VILNE-US @ 2010 11 25, 23:16)
sveikos mergaites, noreciau kad mane ir irasytumete i savo burelei:) sestadieni darausi punkcija, skaiciau kad dar kazkam is mergaiciu paskirta ta pati diena:)
Tai mano pirmasis IVF, todel daug informacijos susuzinojau skaitydama jusu temele...aciu JUms uz tai!
Noreciau pasveikinti visas kurioms pavyko!!!! ir palinketi visoms sekmes sulaukti stebukliuku!!!

Sveika prisijungus 4u.gif Darysim kartu thumbup.gif Smagu bus kartu laukti rezultatu ax.gif O kiek folikulu uzaugo ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 25, 23:19)
Aciu  4u.gif
    O kam skiria Cetrotide? Gydytoja kazka sake apie tolygu folikulu augima  g.gif

siaip, as kiek supratau, cetrotide padaro, kad folikulai nebeaugtu, o brestu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 26, 00:11)
Na va kaip skirtingai  g.gif  Vaziuosim su savo masina,tai del visa ko isimesiu i bagazine. Aciu uz atsakymus  smile.gif

QUOTE(MonaJ @ 2010 11 26, 00:14)
as manau, kad kiekvienoje klinikoje kitaip - as tai vos ne per prievarta po 3 val issiprasiau is klinikos, kad noriu namo...  blush2.gif  nors dar norejo palaikyt...  doh.gif  del to ir reikia ir tapkuciu, ir chalato...

Kadangi gyvenam Vilniuj ir daremes Vilniuj punkcija, tai manau todel ir paleido smile.gif O "naktinukus" dave ligonininius, slepeciu nereikejo. Bet zinoma, kai esi is kito miesto tai nepalakstysi, kad pasiimti daiktelius smile.gif Laikysim kumstukus uz tavo sekme 4u.gif

QUOTE(VILNE-US @ 2010 11 26, 00:16)
sveikos mergaites, noreciau kad mane ir irasytumete i savo burelei:) sestadieni darausi punkcija, skaiciau kad dar kazkam is mergaiciu paskirta ta pati diena:)
Tai mano pirmasis IVF, todel daug informacijos susuzinojau skaitydama jusu temele...aciu JUms uz tai!
Noreciau pasveikinti visas kurioms pavyko!!!! ir palinketi visoms sekmes sulaukti stebukliuku!!!

Sveika prisijungus. linkiu, kad ne ilgam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 26, 00:24)
siaip, as kiek supratau, cetrotide padaro, kad folikulai nebeaugtu, o brestu...  wub.gif

Ji skiria kad kuris nors lyderis neovuliuotu anksciau laiko, as kai ji leidausi tai mano visi folikulai dar buvo auginami. Ji tikrai nestabdo augimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILNE-US @ 2010 11 25, 21:16)

Sveikute istojus i musu bureli,svarbu kad neuzsibutum smile.gif
Sekmingo starto 4u.gif
Atsakyti
aciu uz silta priemima:)
kiek isaugao tiksliai negaliu pasakyti, bet lyg sake kad vienoje puseje 8, ir kitoje kazkiek:) Manau naujokems, tokioms kaip man dar daug reikia semtis informacijos, ka ir bandau dayti.
Punkcija pagreitino 2 dienomis anksciau, nes E2 buvo labai ausktas, nors leidziamu vaistu doze buvo pakankamai maza, bet taip sureagavo organizmas:)
Tarp kitko turiu nepradeta Puregon 300, ir dvi dezutes orgalutran. Bandziau vaistineje grazinti, bet neprieme:)) Gal kam reikia. Esu Vilniuje, bet sestadieni vaistukus veziu daktarui, gal jis pasiulys savo pacientemis. Jei ka sudomintu rasykite i AZ.

Papildyta:
didziausios sekmes tau juroszuvedra!!! 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, iskilo klausimas, o ivf ir onkocitologinis pap tyrimas kaip susije? jei pries pora meteliu ascus rasta, na kazkokiu pakitimu sake bet tai galejo kaip ir uzdegimas buti ir del to taip rode. sausi tik atsakymai turi buti pap... bet jei ten ka nelabai gero randa, gali neleist daryti ivf?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 25, 23:33)
Kadangi gyvenam Vilniuj ir daremes Vilniuj punkcija, tai manau todel ir paleido smile.gif O "naktinukus" dave ligonininius, slepeciu nereikejo. Bet zinoma, kai esi is kito miesto tai nepalakstysi, kad pasiimti daiktelius smile.gif Laikysim kumstukus uz tavo sekme  4u.gif

aciukas aciukas... jos prireiks ax.gif
Papildyta:
QUOTE(VILNE-US @ 2010 11 26, 00:23)
Punkcija pagreitino 2 dienomis anksciau, nes E2 buvo labai ausktas, nors leidziamu vaistu doze buvo pakankamai maza, bet taip sureagavo organizmas:)
Tarp kitko turiu nepradeta Puregon 300, ir dvi dezutes orgalutran. Bandziau vaistineje grazinti, bet neprieme:)) Gal kam reikia. Esu Vilniuje, bet sestadieni vaistukus veziu daktarui, gal jis pasiulys savo pacientemis. Jei ka sudomintu rasykite i AZ.

va mums kai visus vaistus dave klinikoj, tai gerai - kiek sunaudoji, uz tiek moki. net Crinone ir tai - dave deze, sunaudojau 8, uz juos ir sumokejau, kitus grazinau... gerai sitoj vietoj... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 25, 23:49)

mergaites, o isgeriat pakankamai vandens? zinokit, savaitgali tiek perziurejau CD su seminarais medicininiais, kokia itaka daro vanduo musu visam organizmui, tai net siurpu pasidaro. pasirodo, jei skauda galva, gali buti, kad grynai nuo to, kad kaupiasi visokios, lengvai issireiskus, "siuksles". ir tik "geras" vanduo gali isvalyti organizma nuo ju. Taigi, mano mama, kaip sveikuole, istyre, ir priejo isvados: visi paprasti filtrai praktiskai filtruoja tik nuo mechaniniu siuksliu (chloro, gelezies ir pan.), o visu kitu, kurios baisiai uztersia organizma - NE! mano mama jau 2 metus naudoja [COLOR=yellow]Neptuno vandeni, ir pasirodo, jo kokybe tikrai labai  gera. o geriausia - kas turi Zepter filtrus (aisku, labai, bent jau man, neikandama siuo metu  doh.gif ) o vanduo labai itakoja visa organizmo veikla...  ax.gif

Stengiuosi daug gerti, tik gal ne visada pavyksta blush2.gif

QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 25, 23:52)
Labas vakaras  smile.gif  Si vakara buvau pas gydytoja,folikulai tie patys 5 - vienas 21.6, du virs 18 ir dar du mazesni. Tai va- sestadiesni VK punkcija. Ir dziaugiuosi,kad pagaliau arteja tas laikas,bet kartu ir nerimauju,kad jie anksciau laiko neovuliuotu... unsure.gif 
  Mergaites,dar noriu pasitikslint,ar tikrai nereikia veztis jokiu daiktu-pvz.chalata,tapkes ir pan. Gydytoja sake,kad nereikia,bet juk zinot- pirmas kartas  blush2.gif

Laimingo starto 4u.gif Man atrodo, kad Vilniuje darant nieko nereikia, nes neguldo į ligoninę
QUOTE(VILNE-US @ 2010 11 26, 00:16)

Ir tau laimingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 25, 23:52)
Labas vakaras  smile.gif  Si vakara buvau pas gydytoja,folikulai tie patys 5 - vienas 21.6, du virs 18 ir dar du mazesni. Tai va- sestadiesni VK punkcija. Ir dziaugiuosi,kad pagaliau arteja tas laikas,bet kartu ir nerimauju,kad jie anksciau laiko neovuliuotu... unsure.gif 
  Mergaites,dar noriu pasitikslint,ar tikrai nereikia veztis jokiu daiktu-pvz.chalata,tapkes ir pan. Gydytoja sake,kad nereikia,bet juk zinot- pirmas kartas  blush2.gif

Man dare punkcija VK pries 3 sav. tai atvaziavau su treningais, kad butu patogiau ir viskas.Ir tik iki puses nusirengti reikejo, nu tiek kiek per eiline apziura ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
juros zuvedra, VILNE-US kuo didziausios sekmes jums! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILNE-US @ 2010 11 25, 21:16)

Sveika prisjungus, linkiu, kad šis kartas būtų pirmas ir paskutinis ax.gif Kur daraisi IVF? ax.gif
Atsakyti