Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(egk @ 2010 11 25, 20:08)
Mane per praeitą stimuliacija vargino galvos skausmai ir dabar vis paskausta galva, o dar tik 4 stimuliacijos diena. Galvoju gal cia pilnatis, ne nuo vaistu  smile.gif

Tiffani, o ką tu nuo jų vartoji?

QUOTE(mykolina @ 2010 11 25, 21:30)
Jau susitariau del HCG, padarys ligoninej, jau gavo ta reagenta ar ka ten. Bet kaina 79 litai pas juos  doh.gif Nu bet jau iki 13 val zinosiu atsakyma  ax.gif Jauciu eisiu antradieni jau tikrai i darba, nes baigiu namie nuproteti  blush2.gif Tik idomu vejaraupiai nekenkia  nestuke.gif , aisku jei taip bus  g.gif Nes dabar pas mus kaip vejaraupiai siaucia.
O del miego nakti, tai pasakykit recepta kaip miegoti. Visokios mintys lenda o akys stacios nors jau 3val. nakties  doh.gif

thumbup.gif Vistiek bus pigiau nei važiuoti į kitą miestą 4u.gif

sniege viskas bus gerai 4u.gif

Oi mergaitės, mes "slepiam". Jaučiuosi dėl to labai blogai, juk nieko blogo nedarom doh.gif Bet gal čia man pačiai taip lengviau? Niekas nieko neklausia, nebūna sunku kalbėti, nežinau. O dar yra bėda su anyta. Šiaip ji išsilavinusi, apsiskaičiusi, keliaujanti, labai besidominti mokslo naujovėm, tik pavydėt tokios anytos, nu bet tas dirbtinis doh.gif doh.gif doh.gif kaip kokia juodoji skylė jai, ji įsitikinusi, kad čia gamta, visas jos išsilavinimas išeina iškart atostogų jei kažkur pasisuka kokia diskucija ta linkme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 25 lapkričio 2010 - 22:16
QUOTE(egk @ 2010 11 25, 19:08)
Nu su tais skausmais galvos ir aš vargstu. ir labai. Aš jau irgi galvoju gal kreitis į daktarą. Tik man jie atsirado ne po IVF, bet jau buvo ir per stimuliacijas. Dabar kol kas ramu. Aš dar tikiuosi - gal sutapimas?

mergaites, o isgeriat pakankamai vandens? zinokit, savaitgali tiek perziurejau CD su seminarais medicininiais, kokia itaka daro vanduo musu visam organizmui, tai net siurpu pasidaro. pasirodo, jei skauda galva, gali buti, kad grynai nuo to, kad kaupiasi visokios, lengvai issireiskus, "siuksles". ir tik "geras" vanduo gali isvalyti organizma nuo ju. Taigi, mano mama, kaip sveikuole, istyre, ir priejo isvados: visi paprasti filtrai praktiskai filtruoja tik nuo mechaniniu siuksliu (chloro, gelezies ir pan.), o visu kitu, kurios baisiai uztersia organizma - NE! mano mama jau 2 metus naudoja [COLOR=yellow]Neptuno vandeni, ir pasirodo, jo kokybe tikrai labai gera. o geriausia - kas turi Zepter filtrus (aisku, labai, bent jau man, neikandama siuo metu doh.gif ) o vanduo labai itakoja visa organizmo veikla... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 25 lapkričio 2010 - 22:51
Labas vakaras smile.gif Si vakara buvau pas gydytoja,folikulai tie patys 5 - vienas 21.6, du virs 18 ir dar du mazesni. Tai va- sestadiesni VK punkcija. Ir dziaugiuosi,kad pagaliau arteja tas laikas,bet kartu ir nerimauju,kad jie anksciau laiko neovuliuotu... unsure.gif
Mergaites,dar noriu pasitikslint,ar tikrai nereikia veztis jokiu daiktu-pvz.chalata,tapkes ir pan. Gydytoja sake,kad nereikia,bet juk zinot- pirmas kartas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 25, 22:52)
Labas vakaras  smile.gif  Si vakara buvau pas gydytoja,folikulai tie patys 5 - vienas 21.6, du virs 18 ir dar du mazesni. Tai va- sestadiesni VK punkcija. Ir dziaugiuosi,kad pagaliau arteja tas laikas,bet kartu ir nerimauju,kad jie anksciau laiko neovuliuotu... unsure.gif 
  Mergaites,dar noriu pasitikslint,ar tikrai nereikia veztis jokiu daiktu-pvz.chalata,tapkes ir pan. Gydytoja sake,kad nereikia,bet juk zinot- pirmas kartas  blush2.gif

kad jie neovuliuotu, tau turejo skirti kokius vaistukus (man skyre Ovitrelle).
O del punkcijos - man LV sake, kad "treningiukai, naktinukai, tapkutes, chaltas",zodziu, kad butu patogu, nes paskui dar paguli pas juos po proceduros...
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2010 11 25, 19:30)
Apie ja galiu atsiliept tik paciais geriausiais zodziais thumbup.gif  Pries pora metu ji man atliko punkcija ir isodinima, na ir pavyko tapt  nestuke.gif Kai si kart vaziavom pasiimt snaigiuku, labai norejau, kad isodima atliktu si gyd- ji man tarsi koks sekmes garantas blush2.gif, bet deja kazkur buvo isvykus, tai teko pabendraut su Gricium.

vat ir man jinai patinka, ypac del informacijos pateikimo ax.gif

QUOTE(egk @ 2010 11 25, 23:08)
Oi mergaitės, mes "slepiam". Jaučiuosi dėl to labai blogai, juk nieko blogo nedarom doh.gif  Bet gal čia man pačiai taip lengviau? Niekas nieko neklausia, nebūna sunku kalbėti, nežinau. O dar yra bėda su anyta. Šiaip ji išsilavinusi, apsiskaičiusi, keliaujanti, labai besidominti mokslo naujovėm, tik pavydėt tokios anytos, nu bet tas dirbtinis doh.gif  doh.gif  doh.gif  kaip kokia juodoji skylė jai, ji įsitikinusi, kad čia gamta, visas jos išsilavinimas išeina iškart atostogų jei kažkur pasisuka kokia diskucija ta linkme.

ir mes nieko nesakom, bet daugiau del to, kad artimieji nesinervuotu, labai jau musu tevai viska ima i sirdi... sad.gif
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 25, 23:52)
Labas vakaras  smile.gif  Si vakara buvau pas gydytoja,folikulai tie patys 5 - vienas 21.6, du virs 18 ir dar du mazesni. Tai va- sestadiesni VK punkcija. Ir dziaugiuosi,kad pagaliau arteja tas laikas,bet kartu ir nerimauju,kad jie anksciau laiko neovuliuotu... unsure.gif 
  Mergaites,dar noriu pasitikslint,ar tikrai nereikia veztis jokiu daiktu-pvz.chalata,tapkes ir pan. Gydytoja sake,kad nereikia,bet juk zinot- pirmas kartas  blush2.gif

Gero starto 4u.gif Man ne VK buvo, bet jokiu asmeniniu daiktu su savim neturejau, o ir nereikejo ju man - ta pacia diena namo isleido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 25, 22:59)
kad jie neovuliuotu, tau turejo skirti kokius vaistukus (man skyre Ovitrelle).

Taip taip- skyre Ovitrelle- jau susileidau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 25 lapkričio 2010 - 23:08
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 25, 23:04)
Taip taip- skyre Ovitrelle- jau susileidau  smile.gif

tai tikrai neovuliuos anksciau! thumbup.gif nes ji skiria del to, kad neovuliuotu anksciau. nes po suleidimo del to ir skiria punkcija po 36 val.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 25, 22:59)
O del punkcijos - man LV sake, kad "treningiukai, naktinukai, tapkutes, chaltas",zodziu, kad butu patogu, nes paskui dar paguli pas juos po proceduros...

QUOTE(Atiloja @ 2010 11 25, 23:00)

Gero starto  4u.gif Man ne VK buvo, bet jokiu asmeniniu daiktu su savim neturejau, o ir nereikejo ju man - ta pacia diena namo isleido  ax.gif

Na va kaip skirtingai g.gif Vaziuosim su savo masina,tai del visa ko isimesiu i bagazine. Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 25, 23:11)
Na va kaip skirtingai  g.gif  Vaziuosim su savo masina,tai del visa ko isimesiu i bagazine. Aciu uz atsakymus  smile.gif

as manau, kad kiekvienoje klinikoje kitaip - as tai vos ne per prievarta po 3 val issiprasiau is klinikos, kad noriu namo... blush2.gif nors dar norejo palaikyt... doh.gif del to ir reikia ir tapkuciu, ir chalato...
Atsakyti
sveikos mergaites, noreciau kad mane ir irasytumete i savo burelei:) sestadieni darausi punkcija, skaiciau kad dar kazkam is mergaiciu paskirta ta pati diena:)
Tai mano pirmasis IVF, todel daug informacijos susuzinojau skaitydama jusu temele...aciu JUms uz tai!
Noreciau pasveikinti visas kurioms pavyko!!!! ir palinketi visoms sekmes sulaukti stebukliuku!!!
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 25, 23:07)
tai tikrai neovuliuos anksciau!  thumbup.gif  nes ji skiria del to, kad neovuliuotu anksciau. nes po suleidimo del to ir skiria punkcija po 36 val....  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
O kam skiria Cetrotide? Gydytoja kazka sake apie tolygu folikulu augima g.gif
Atsakyti
QUOTE(VILNE-US @ 2010 11 25, 23:16)
sveikos mergaites, noreciau kad mane ir irasytumete i savo burelei:) sestadieni darausi punkcija, skaiciau kad dar kazkam is mergaiciu paskirta ta pati diena:)
Tai mano pirmasis IVF, todel daug informacijos susuzinojau skaitydama jusu temele...aciu JUms uz tai!
Noreciau pasveikinti visas kurioms pavyko!!!! ir palinketi visoms sekmes sulaukti stebukliuku!!!

tau dideliausios sekmes!! kur daraisi?
Atsakyti