Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(Atiloja @ 2010 11 25, 18:13)
thumbup.gif vat taip ir pirmyn !!! Kaip buvau rasius, mano gydytoja sake, kad jos (asmenine) statistika vienoda ir su snaigiukais ir su nesaldytais. Taip kad tikim ir keliauja tik i prieki  wub.gif

O, kas jusu gyd jei ne paslaptis?
Atsakyti
[/SIZE][/B][B]
QUOTE(egk @ 2010 11 24, 12:50)
Tai gruodžio vidury lauki mmm ir startuosi? Būsim kompanionės thumbup.gif
O tu dabar neneudoji KT?

4u.gif Mano memkes turi jau pasirodyti,o startuoju su ilga schema,tai iseina kazkur gruodzio 16 smile.gif Tai eisim uz ranku susikybusios drinks_cheers.gif
Islandijoj neisraso KT, tai as dabar nieko nenaudoju. Bet nuo 16 gr. pradesiu suprefakta, o po to vietoj puregono israse man menopura, siandien apmoke, kaip ji reikia pasiruosti. Buvau apakus doh.gif ,doze 450, tai tuos vaistus reikia pasiruost: iseina dvi ampules su tirpalu ir sesi buteliukai su vaistais vienam kartui, juos reikia susimaisyti ir susileisti. Si procedura kiekviena ryta kartosis blink.gif ....
Anksciau naudojau puregona, bet pakeite man vaistus, todel, kad is 12 kiausineliu apsivaisino tik vienas ir dvieju lasteliu stadijoj sustojo verysad.gif Kazkas negerai su kiausineliais. Dabar manes laukia IVF su ICSI
O tau kokia schema skyre? Tikiuos,k ad sis kartas mums bus sekmingas!!!!!!! nestuke.gif
Emiliuxas, 4u.gif ir as tau linkiu, kad tavo pirmas kartas butu sekmingas, o pas kuri gydytoja gydaisi, jeigu ne paslaptis ax.gif
Mano artimiausi gimines ir draugai tai zino, nedarau is to paslapties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 25 lapkričio 2010 - 18:48
QUOTE(Liberi @ 2010 11 25, 19:17)
O, kas jusu gyd jei ne paslaptis?

Kazlauskiene
Papildyta:
QUOTE(jolantulia @ 2010 11 25, 19:20)
4u.gif Mano memkes turi jau pasirodyti,o startuoju su ilga schema,tai iseina kazkur gruodzio 16  smile.gif Tai eisim uz ranku susikybusios  drinks_cheers.gif
Islandijoj neisraso KT, tai as dabar nieko nenaudoju. Bet nuo 16 gr. pradesiu suprefakta, o po to vietoj puregono israse man menopura, siandien apmoke, kaip ji reikia pasiruosti. Buvau apakus  doh.gif ,doze 450, tai tuos vaistus reikia pasiruost:  iseina dvi ampules su tirpalu ir sesi buteliukai su vaistais vienam kartui, juos reikia susimaisyti ir susileisti. Si procedura kiekviena ryta kartosis  blink.gif ....
Anksciau naudojau puregona, bet pakeite man vaistus, todel, kad is 12 kiausineliu apsivaisino tik vienas ir dvieju lasteliu stadijoj sustojo  verysad.gif  Kazkas negerai su kiausineliais. Dabar manes laukia IVF su ICSI
O  tau kokia schema skyre?

Gero starto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 25, 18:23)
Kazlauskiene
Papildyta:

Gero starto  4u.gif

Apie ja galiu atsiliept tik paciais geriausiais zodziais thumbup.gif Pries pora metu ji man atliko punkcija ir isodinima, na ir pavyko tapt nestuke.gif Kai si kart vaziavom pasiimt snaigiuku, labai norejau, kad isodima atliktu si gyd- ji man tarsi koks sekmes garantas blush2.gif, bet deja kazkur buvo isvykus, tai teko pabendraut su Gricium.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 25, 16:23)

Gero starto  4u.gif

Aciu smile.gif , ir tau 4u.gif sekmes didziausios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 25 lapkričio 2010 - 18:52
QUOTE(avilte @ 2010 11 25, 18:49)
Laba diena, merginos  mirksiukas.gif  Turiu klausimuka: ar yra kam buve -po nepavyksuio IVF sulaukiau mmm, taciau man dabar daznai karscio bangos uzeina, ir temperatura kuno sokineja, tai 37.4, tai 36.5, daznai stiprus galvos skausmai uzeina...  g.gif  Ar kam taip buve?  mirksiukas.gif  Gal naujas ciklas, tai toliau organizmas i praejusio stimuliuoto ciklo vaistus reaguoja? Nesuprantu... Per kiek laiko atsistato organizmas i vietas?  mirksiukas.gif Galvos skausmas tai toks is migreniniu panasus..., kasdien gerti vaistus jau pabodo, galvoju-gal reikia kreiptis i gydytoja?  g.gif

Nu su tais skausmais galvos ir aš vargstu. ir labai. Aš jau irgi galvoju gal kreitis į daktarą. Tik man jie atsirado ne po IVF, bet jau buvo ir per stimuliacijas. Dabar kol kas ramu. Aš dar tikiuosi - gal sutapimas?

QUOTE(jolantulia @ 2010 11 25, 19:20)
[/SIZE][/B][B]
  4u.gif Mano memkes turi jau pasirodyti,o startuoju su ilga schema,tai iseina kazkur gruodzio 16  smile.gif Tai eisim uz ranku susikybusios  drinks_cheers.gif
Islandijoj neisraso KT, tai as dabar nieko nenaudoju. Bet nuo 16 gr. pradesiu suprefakta, o po to vietoj puregono israse man menopura, siandien apmoke, kaip ji reikia pasiruosti. Buvau apakus  doh.gif ,doze 450, tai tuos vaistus reikia pasiruost:  iseina dvi ampules su tirpalu ir sesi buteliukai su vaistais vienam kartui, juos reikia susimaisyti ir susileisti. Si procedura kiekviena ryta kartosis  blink.gif ....
Anksciau naudojau puregona, bet pakeite man vaistus, todel, kad is 12 kiausineliu apsivaisino tik vienas ir dvieju lasteliu stadijoj sustojo  verysad.gif  Kazkas negerai su kiausineliais. Dabar manes laukia IVF su ICSI
O  tau kokia schema skyre? Tikiuos,k ad sis kartas mums bus sekmingas!!!!!!!  nestuke.gif
Emiliuxas,  4u.gif  ir as tau linkiu, kad tavo pirmas kartas butu sekmingas, o pas kuri gydytoja gydaisi, jeigu ne paslaptis  ax.gif

drinks_cheers.gif
Tai aš tave vienu žingsneliu lenksiu 4u.gif Man mmm jau nuo pirmadienio, aš geriu KT, o startuosiu irgi su ilga schema, kiek supratau nieko labai nekeis schemoje
Atsakyti
O as jau baigiu nuproteti blush2.gif Nakti net nebegaliu miegoti, o rytoj dar tik 8 DPI, pilva vis pamaudzia, nu bet gal sulauksiu kaip nors pirmadienio doh.gif Galetumem iskart zinoti visa tiesa ar pavyko ar ne.
sniege555 kaip tu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 11 23, 17:02)
Tai dabar drasiai siunciu visoms dvigubus virusiukus  nestuke.gif  nestuke.gif  ir linkiu kad jusu stebukliukai neuztruktu nudziuginti tu, kuriu dar nenudziugino.

labas, sveikinu 4u.gif Aš apie tave nuolat galvojau... man panašiai, kas savaitę lekiu į LV, kankina diagnozėm - tai vieną mato, tai du, dydis mažas, gimda užsirietusi, nemato, kas ten nameliukuose auga doh.gif Bet tavo pavyzdys įkvepia tikėjimo 4u.gif Sveikatos jums visiems rolleyes.gif

QUOTE(mykolina @ 2010 11 24, 21:54)
Sveikutes  4u.gif
Mergaites man pirmadieni HCG diena, kazin testas rodytu jau irgi ta diena. Butinai privalau pirmadieni zinoti atsakyma, o pas mus tik kita diena butu  doh.gif Pirmadieni baigiasi biuletienis ir nezinau ka toliau daryti, noreciau jau kaip ir i darba eiti, bet jeigu  nestuke.gif tai dar neiciau

Sveika, o tu atvažiuok į Kauną ryte nuo 8 val Via Medica (Sukilėlių pr.) pasidarysi Hcg, o atsakymą telefonu pasako tą pačią dieną 14 val. mirksiukas.gif ir nereiks kankintis
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 25, 12:55)
Mergaites, bet turiu vis dar ta pati klausima. Kaip cia bus su tuo pilvu ??? Kazkoks kosmaras, puciasi jis ir toliau, isitempes visas toks.Dings jis kada nors ar ne iki to laiko kai jau ateis laikas storeti ?  g.gif  Nezinau ar cia nerimauti del to, ar ne.....Kam taip buvo po teigiamo testo ir kuo visa tai baigesi ?

man taip buvo iš kart po punkcijos... net Treijs sakė, kad jau atrodau, kaip nėščia blush2.gif bet aš laviravau ant hiperstimuliacijos ribos, todėl kreipkis į gydytoją. beje, man praėjo rolleyes.gif be jokių medikų įsikišimų, tiesiog daug vandens ir sulčių gėriau.

QUOTE(avilte @ 2010 11 25, 19:49)
Laba diena, merginos  mirksiukas.gif  Turiu klausimuka: ar yra kam buve -po nepavyksuio IVF sulaukiau mmm, taciau man dabar daznai karscio bangos uzeina,

Man po snaigučių pavasarį nuo Estrofem buvo karščio bangos - visą vasarą. mm išsireguliavo, bet rudeniop viskas baigės ir susitvarkė. Čia hormoninių vaistų poveikis...

QUOTE(mykolina @ 2010 11 25, 22:10)
O as jau baigiu nuproteti  blush2.gif Nakti net nebegaliu miegoti, o rytoj dar tik 8 DPI, pilva vis pamaudzia, nu bet gal sulauksiu kaip nors pirmadienio  Galetumem iskart zinoti visa tiesa ar pavyko ar ne.
sniege555 kaip tu laikaisi?

Sveika, dar kartą. Miegok ramiai, nes mažiukam reikia poilsio rolleyes.gif Hcg daryk Kaune, greičiau bus atsakymas - labai labai laukiu teigiamo drinks_cheers.gif
O NT testas... nežinau... Gali nieko nerodyt, gali vaistų likučius rodyt... Nedaryk. Po to po HCG pasidarysi - jau tokį užtikrintą prisiminimui pasiliksi .
Aš dar gyvenu nerimu, laukimu, tikiuos, kad šeštad jau matys abu mažius normaliai ir plaks širdelės... Iki šiol Treijs neleidžia džiaugtis, nes jam "daug klaustukų"... bet vilties, kad viskas baigsis gerai, sakė, yra... g.gif Dingo apetitas, pykinimai labai apmažėjo, krūtinė jautri, o miego kaip noriu.... Dieną vos darbe išsėdžiu - galiu drąsiai užmigti ...

Atsakyti
[quote=egk,2010 11 25, 20:08]
Nu su tais skausmais galvos ir aš vargstu. ir labai. Aš jau irgi galvoju gal kreitis į daktarą. Tik man jie atsirado ne po IVF, bet jau buvo ir per stimuliacijas. Dabar kol kas ramu. Aš dar tikiuosi - gal sutapimas?
drinks_cheers.gif

Mane per praeitą stimuliacija vargino galvos skausmai ir dabar vis paskausta galva, o dar tik 4 stimuliacijos diena. Galvoju gal cia pilnatis, ne nuo vaistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 25, 21:24)
Sveika, o tu atvažiuok į Kauną ryte nuo 8 val Via Medica (Sukilėlių pr.) pasidarysi Hcg, o atsakymą telefonu pasako tą pačią dieną 14 val.  mirksiukas.gif  ir nereiks kankintis 
    Sveika, dar kartą. Miegok ramiai, nes mažiukam reikia poilsio  rolleyes.gif  Hcg daryk Kaune, greičiau bus atsakymas - labai labai laukiu teigiamo  drinks_cheers.gif
O NT testas... nežinau...  Gali nieko nerodyt, gali vaistų likučius rodyt... Nedaryk. Po to po HCG pasidarysi - jau tokį užtikrintą prisiminimui pasiliksi  . 
  Aš dar gyvenu nerimu, laukimu, tikiuos, kad šeštad jau matys abu mažius normaliai ir plaks širdelės...  Iki šiol Treijs neleidžia džiaugtis, nes jam "daug klaustukų"... bet vilties, kad viskas baigsis gerai, sakė, yra...  g.gif  Dingo apetitas, pykinimai labai apmažėjo, krūtinė jautri, o miego kaip noriu.... Dieną vos darbe išsėdžiu - galiu drąsiai užmigti ...

Jau susitariau del HCG, padarys ligoninej, jau gavo ta reagenta ar ka ten. Bet kaina 79 litai pas juos doh.gif Nu bet jau iki 13 val zinosiu atsakyma ax.gif Jauciu eisiu antradieni jau tikrai i darba, nes baigiu namie nuproteti blush2.gif Tik idomu vejaraupiai nekenkia nestuke.gif , aisku jei taip bus g.gif Nes dabar pas mus kaip vejaraupiai siaucia.
O del miego nakti, tai pasakykit recepta kaip miegoti. Visokios mintys lenda o akys stacios nors jau 3val. nakties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 25, 14:23)
Nu paskambinau as, bet tik su sesele pasnekejau.....  blush2.gif  Sake, kad jeigu nieko blogo nevyksta (nepykina, netruksta oro, dar galiu uzsisegti dzinsus ir pan) tai pastojus taip jau buna tiesiog nuo gautu hormonu, kaip Rosita ir sake.Bet paskui kai pasakiau, kad atrodau kaip koki 4 men nescia, tai patare pasiskambint ryt gyd nes jos siandien nera.....Tai vat ir jaudulys dabar jau pradeda imti  unsure.gif

net ir paskambinus gydytoja nemanau, kad ka pasakytu nepaziurejus. Nes man kai buvo hipestimuliacija, atrodziau kaip 5 men nescia (issipuciau per 2 dienas). o kadangi viska darem LV, tai sake arba vaziuot pas juos, arba nueit pas paprasta echoskopuotoja. Tai as nuejau i ligonine privaciai, ir ka galvojat - iskart pagulde i ligonine. Ir po 3 val - punkcija... 1,4 ltr. nupunktavo skyscio. paskui po 4 dienu - 4,4 ltr.
o tau dabar svarbiausia - daug skysciu, kad ju butu pakankamai, ir nesikauptu. ir geriausia rytoj butu gydytojos apziura - kad butum rami del bukles. Gal cia pucia nuo hormonu, nestumo pradzios ir t.t. Visko pasitaiko, kiekvienai individualiai. svarbiausiai - jokiu nervu! mirksiukas.gif ir tik atsipalaidavimas... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolantulia @ 2010 11 25, 18:20)
[/SIZE][/B][B]

mes pvz, irgi neslepiam, net ir darbe... ir labai palaiko visi - pas mus abu darbe. kai reikia vaziuoti, duoda laisvas dienas... o artimieji visi zino... nes nematau, kame problema, daug kam gali taip buti. ir todel visi palaiko, o ne klausineja - KADA KADA?? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 25, 18:24)
labas, sveikinu  4u.gif Aš apie tave nuolat galvojau... man panašiai, kas savaitę lekiu į LV, kankina diagnozėm - tai vieną mato, tai du, dydis mažas, gimda užsirietusi, nemato, kas ten nameliukuose auga  doh.gif  Bet tavo pavyzdys įkvepia tikėjimo 4u.gif  Sveikatos jums visiems  rolleyes.gif
Sveika, o tu atvažiuok į Kauną ryte nuo 8 val Via Medica (Sukilėlių pr.) pasidarysi Hcg, o atsakymą telefonu pasako tą pačią dieną 14 val.  mirksiukas.gif  ir nereiks kankintis 

man taip buvo iš kart po punkcijos... net Treijs sakė, kad jau atrodau, kaip nėščia  blush2.gif bet aš laviravau ant hiperstimuliacijos ribos, todėl kreipkis į gydytoją. beje, man praėjo  rolleyes.gif  be jokių medikų įsikišimų, tiesiog daug vandens ir sulčių gėriau.
Man po snaigučių pavasarį nuo Estrofem buvo karščio bangos - visą vasarą. mm išsireguliavo, bet rudeniop viskas baigės ir susitvarkė. Čia hormoninių vaistų poveikis...
    Sveika, dar kartą. Miegok ramiai, nes mažiukam reikia poilsio  rolleyes.gif  Hcg daryk Kaune, greičiau bus atsakymas - labai labai laukiu teigiamo  drinks_cheers.gif
O NT testas... nežinau...  Gali nieko nerodyt, gali vaistų likučius rodyt... Nedaryk. Po to po HCG pasidarysi - jau tokį užtikrintą prisiminimui pasiliksi  . 
  Aš dar gyvenu nerimu, laukimu, tikiuos, kad šeštad jau matys abu mažius normaliai ir plaks širdelės...  Iki šiol Treijs neleidžia džiaugtis, nes jam "daug klaustukų"... bet vilties, kad viskas baigsis gerai, sakė, yra...  g.gif  Dingo apetitas, pykinimai labai apmažėjo, krūtinė jautri, o miego kaip noriu.... Dieną vos darbe išsėdžiu - galiu drąsiai užmigti ...

Tau sniege tai viskas bus gerai dziaugtis jau yra del ko ir nesvarbu ar tai bus vienas ar du,svarbu kad gerai vystytusi ir augtu sveikai smile.gif Pamatysi net neabejoju kad viskas bus oki mirksiukas.gif

Mikolina,tu nesinervink jokiu memiu,kad pilva pamaudzia tai normalu taip turi buti..raminkis ir miegok tau reikia daug poilsio ir ir tavo mazuciukui,taip kad valerijono lasu ir i lova saldziam miegui mirksiukas.gif
Atsakyti