QUOTE(Utopija @ 2010 11 23, 17:02)
Tai dabar drasiai siunciu visoms dvigubus virusiukus
ir linkiu kad jusu stebukliukai neuztruktu nudziuginti tu, kuriu dar nenudziugino.
labas, sveikinu
Aš apie tave nuolat galvojau... man panašiai, kas savaitę lekiu į LV, kankina diagnozėm - tai vieną mato, tai du, dydis mažas, gimda užsirietusi, nemato, kas ten nameliukuose auga
Bet tavo pavyzdys įkvepia tikėjimo
Sveikatos jums visiems
QUOTE(mykolina @ 2010 11 24, 21:54)
Sveikutes
Mergaites man pirmadieni HCG diena, kazin testas rodytu jau irgi ta diena. Butinai privalau pirmadieni zinoti atsakyma, o pas mus tik kita diena butu
Pirmadieni baigiasi biuletienis ir nezinau ka toliau daryti, noreciau jau kaip ir i darba eiti, bet jeigu
tai dar neiciau
Sveika, o tu atvažiuok į Kauną ryte nuo 8 val Via Medica (Sukilėlių pr.) pasidarysi Hcg, o atsakymą telefonu pasako tą pačią dieną 14 val.
ir nereiks kankintis
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 25, 12:55)
Mergaites, bet turiu vis dar ta pati klausima. Kaip cia bus su tuo pilvu ??? Kazkoks kosmaras, puciasi jis ir toliau, isitempes visas toks.Dings jis kada nors ar ne iki to laiko kai jau ateis laikas storeti ?
Nezinau ar cia nerimauti del to, ar ne.....Kam taip buvo po teigiamo testo ir kuo visa tai baigesi ?
man taip buvo iš kart po punkcijos... net Treijs sakė, kad jau atrodau, kaip nėščia
bet aš laviravau ant hiperstimuliacijos ribos, todėl kreipkis į gydytoją. beje, man praėjo
be jokių medikų įsikišimų, tiesiog daug vandens ir sulčių gėriau.
QUOTE(avilte @ 2010 11 25, 19:49)
Laba diena, merginos
Turiu klausimuka: ar yra kam buve -po nepavyksuio IVF sulaukiau mmm, taciau man dabar daznai karscio bangos uzeina,
Man po snaigučių pavasarį nuo Estrofem buvo karščio bangos - visą vasarą. mm išsireguliavo, bet rudeniop viskas baigės ir susitvarkė. Čia hormoninių vaistų poveikis...
QUOTE(mykolina @ 2010 11 25, 22:10)
O as jau baigiu nuproteti
Nakti net nebegaliu miegoti, o rytoj dar tik 8 DPI, pilva vis pamaudzia, nu bet gal sulauksiu kaip nors pirmadienio Galetumem iskart zinoti visa tiesa ar pavyko ar ne.
sniege555 kaip tu laikaisi?
Sveika, dar kartą. Miegok ramiai, nes mažiukam reikia poilsio
Hcg daryk Kaune, greičiau bus atsakymas - labai labai laukiu teigiamo
O NT testas... nežinau... Gali nieko nerodyt, gali vaistų likučius rodyt... Nedaryk. Po to po HCG pasidarysi - jau tokį užtikrintą prisiminimui pasiliksi .
Aš dar gyvenu nerimu, laukimu, tikiuos, kad šeštad jau matys abu mažius normaliai ir plaks širdelės... Iki šiol Treijs neleidžia džiaugtis, nes jam "daug klaustukų"... bet vilties, kad viskas baigsis gerai, sakė, yra...
Dingo apetitas, pykinimai labai apmažėjo, krūtinė jautri, o miego kaip noriu.... Dieną vos darbe išsėdžiu - galiu drąsiai užmigti ...