tai as ir ''papuciau plunksnas'',tik kad zmoniu pilna parduotuve buvo,ir ''pardaveja'' tai isreze jau dingdama uz duru ''uzsakymo'' atnest ...tai tik mociurte paguodziau,kad ''sita ragana tikriausiai sluotos isleke'' ...ir abi taip ...nors tiek ..bet sau eilini kart pasizadejau-TIK ekstra atveju lankytis ten ...ir kas baisiausia-ta pardaveja(pavaduojanti seimininke) pati jau ''senai pencijoj''...garbingo amziaus-o elgiasi ...gaila man tokiu zmoniu...
oi kiek as tokiu dalyku cia prisiziurejus ...baisu kas provincijoj daros ...
o del mezgimo ..jo dabar mezga visos ...na bet tai ir saunu ...maziau ''stresuotu'' zmoniu ...
QUOTE(yerena @ 2010 11 23, 22:26)
Kadangi spalvoto šaliko nėrimas jau įpusėjo, pasirodau:
Vaizdelis super taip ir norisi prie skruosto priglaust
QUOTE(poeme @ 2010 11 24, 10:25)
Sūnus labai susirgo
Sveikatėlės jums.Daug daug
QUOTE(tiklis @ 2010 11 24, 17:52)
''ir ko jus isviso norite!!!turetumete ja ant ranku nesiot kad siulus veza!!!''...
nu nieko sau įdomu kas kam kojas turi bučiuot...ar kas veža,ar tam kas perka ir vežėjui leidžia duonos nusipirkt...košmaras,trūksta žodžių...neičiau ir aš į tokią parduotuvę
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 24, 18:25)
O žinokit, kokią tendenciją pastebėjau. Anksčiau užeini į Bazę ar kokią mugę, tai cepelinus/čeburekus kapoja, kava kvepia ar vos ne ka santram skyriuj stipresniais gėrimais vaišinas.
Dabar sėdi ant kėdučių tyliai ir visos mezga ar neria, nors prekiauja ne siūlais. Gražu žiūrėt, kai taip pluša
Dabar sėdi ant kėdučių tyliai ir visos mezga ar neria, nors prekiauja ne siūlais. Gražu žiūrėt, kai taip pluša
Aha,aš tą patį pastebėjau net nesmagu būdavo ir eit,kai ponioms "sutrukdydavai" vaišintis
Spirkit man į užpakalį,kad taip lėtai lopau saviškio medalinio skyles ot nefainas darbas nors visai nebedaug liko ir galėsiu fotkint ir demonstruotis
QUOTE(@asta @ 2010 11 24, 19:41)
Spirkit man į užpakalį,kad taip lėtai lopau saviškio medalinio skyles ot nefainas darbas nors visai nebedaug liko ir galėsiu fotkint ir demonstruotis
Davai viena kitai apspardom Nusipirkau dar vieną matkelį siūlų,kad likčiau visai patenkinta. Ir aš vis dar lopau lopau .... Maximos taške blizgučių nebuvo
Dabar mąstau tema: "Medaljoninio šalio paplitimas Lietuvoje" ir matau, kad Kaune koncentracija didžiausia... Aš , Bielra, asta30, materė, Gaudvilė...?
musus saliu gauja gerai paplitus po visa lietuva ...mes gudrios,stiprios vikrios...ginkluotos virbalais ir kompiuteriais...isiugde zaibiska reakcija...turime savo susiburimu vieta,kurios pakeisti negalima...ir aplamai-mes pacios paciausios
biski pavirusinsiu..stai kas irgi stovi pas mane eilej..po megstuko,ir suknutes...
siaip rankinuku nenesioju ir nemegstu...nu bet sito noriu
biski pavirusinsiu..stai kas irgi stovi pas mane eilej..po megstuko,ir suknutes...
siaip rankinuku nenesioju ir nemegstu...nu bet sito noriu
QUOTE(tiklis @ 2010 11 24, 16:06)
http://picasaweb.goo...508552551841122
radau kaip mezgasi nepilnos eiles ...ir visom be be be ,kad nepasaket ...
radau kaip mezgasi nepilnos eiles ...ir visom be be be ,kad nepasaket ...
o kur tu naudoji nepilnas akis, gal aš ko nors nežinau, nors mezgu, bet niekur dar nepanaudojau, gal ne taip ką nors darau?
QUOTE(Forget @ 2010 11 25, 00:12)
Dabar mąstau tema: "Medaljoninio šalio paplitimas Lietuvoje" ir matau, kad Kaune koncentracija didžiausia... Aš , Bielra, asta30, materė, Gaudvilė...?
mane pamirsai
QUOTE(Forget @ 2010 11 25, 00:12)
ASTA30 gyvena ne Kaune o Airijoje kaip ir as kaip ir dvynuke
man atrodo forget turejo omenyje- @asta
gal bet parase tai asta30