Ačiū Forget,bandysiu.Kaip tik vakar išardžiau viską ir bandžiau 11 eilę. Šiandien bandysiu iš naujo.Dabar toks kvailas klausimas - pirma akis išmegzt reikia ir tada kryžiuot, ar atvirškčiai...
matre-as visad susikryziuoju,o tada tik ismezgu ...reiskia sukryziuju,grazinu ant virbalo ir ismezgu
QUOTE(tiklis @ 2011 01 06, 15:00)
matre-as visad susikryziuoju,o tada tik ismezgu ...reiskia sukryziuju,grazinu ant virbalo ir ismezgu
aš irgi taip. Jei išmegsi prieš kryžiavimą, gi eilių padaugės ai gal nusišneku
man dabar tas megztinis lengvų lengviausias atrodo , pačiai keista kaip aš taip ilgai nesupratau
Man šita tema pati mieliausia, nes ko bepaklaustum, į viską atsakymus gausi
QUOTE(tiklis @ 2011 01 06, 14:00)
Ačiū.Nu ką mokomės toliau...
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 01 06, 12:57)
Pradedam 11ą eilę. Po pirmos pynės, kur reikia kryžiuoti ne 6 akis, o 3 aš dariau taip. išmezgu 3 blogas, tad 3 geras į kairę kryžiuoju su 2 blogom(blogos į dešinę, pro blogają mezginio pusę) turim 4 blogas, tada išmezgam 3 geras (tas kur perkryžiavom). Sekančias 2 blogas kryžiuojam su toliau esančiomis geromis, geros į dešinę. Išmezgam. Turim išmegztas 6 geras akis. 2 atkryžiuota sblogas išmezgam, iš kairės vėl atsikeliam 2 blogas. Viso 4 blogos (skirtingai nuo paveikslėlio, nes šitaip gaunasi, tik išmezgus išvirkščiają pusę) ir taip toliau, pagal ženklus. Mintis tokia,kad išmezgus 11 eilę, me sjau turime pilnai sukryžiuotas pynes ir blogojoje 12 eilėje, tiesiog viską išmezgam, nieko nekeisdami, taip kaip yra.
Nu kol kas nekas man gaunasi. Man čia gaunasi 5 blogos,nes 3išmezgu blogas ir dar dvi atsikelia. O atkryžiavimų irgi nesuprantu. Jaučiu,kad per aukštai šokau su tokiais "mokėjimais" megzt. Turbūt reikia padėt ir pasakyt sau,kad vistik megzt ne man...
matre-o is KUR TU GAUNI 3 BLOGAS? nu cia visur turi but LYGINIS BLOGU AKIU SKAICIUS ..2 arba 4....bet ne 3 ...ziurek kur klaida darai...ir daryk (jei tau forget paaiskinimas sunkus ) paparasciau...tiesiog kai daeisi iki didziosios pynes(bloguju akiu ) ismegsk 2 blogas,tada sukeisk 2 blogas su 3 gerom taip,kad geros eitu isoreje,o blogos blogaja puse...(i kaire puse )...ta pati padaryk su kitom2 blogom-sukeisk jas su 3 gerom i desine puse..( zodziu turi vietoj 4 blogu vienoj vietoj turi gaut 6 geras )...ir taip keiti ir toliau-....o paskui 14 eilej sukryziuk tas 6 akis ir vsio ....
QUOTE(tiklis @ 2011 01 06, 14:34)
matre-o is KUR TU GAUNI 3 BLOGAS? nu cia visur turi but LYGINIS BLOGU AKIU SKAICIUS
Nugi 11 eilėj,po tos pirmos pynės iš 6 gerų akių yra 3 blogos akys.
Pabandysiu kitaip,ale ir chuliganai susikėlė(galėtų ir ilgiau pamiegot),tai virbalams teks pagulėt...
QUOTE(matre @ 2011 01 06, 15:45)
Nugi 11 eilėj,po tos pirmos pynės iš 6 gerų akių yra 3 blogos akys.
Pabandysiu kitaip,ale ir chuliganai susikėlė(galėtų ir ilgiau pamiegot),tai virbalams teks pagulėt...
tai tame ir esmė, kad vietoj tų 3 turi padaryti 4. Iš kairės sukryžiuojant atsikelti ne vieną, o 2. Va
jei nieko nekryžiuotum, turi 2 blogas akis, einančias nuo pirmos eilės. Pagal paveikslėlį pasidaro 3, o mes darom iš karto 4, kad lengviau būtų.
Suprantu ko klausi, bet nežinau kaip paaiškint
matre-nu tik ramiai... viskas tau iseis...jei tau sunku suprast ka parase forget-tai tu pabandyk daryt taip-kai prieisi jau prie dideles pynes(blogu akiu ) ismegsk 2 blogas,o geras akis sukeisk su2 blogomi kaire puse(reiskia vietoj 2 blogu pas tave turi atsirast 3 geros ...ir keisk jas taip,kad geros akys eitu virsuje,o blogos ta blogaja puse ir ismezgant jos tada eina taip-2 blogos ir 3 geros...) ta pati padaryk ir su kitom blogom akim-sukeisk su 3 gerom tik i desine puse...ir vel geros turi eit priekinej pusej,o blogos blogaja puse.......jei teisingai padarei,tai vietojgeru akiu eina blogos,o vietoj blogu geros
TADA JAU 14 EILEJ SUKEIS 3 SU 3 IR VSIO ..
ir niekur NERA 3 BLOGU AKIU ...visur tik lyginis skaicius..2 arba 4...ten tik shemoj 3 ir /..TEN TIESIOG PAIMI 2 BLOGAS IS KETURIU IR SUKEITI SU 3 GEROM I VIENA AR KITA PUSE
TADA JAU 14 EILEJ SUKEIS 3 SU 3 IR VSIO ..
ir niekur NERA 3 BLOGU AKIU ...visur tik lyginis skaicius..2 arba 4...ten tik shemoj 3 ir /..TEN TIESIOG PAIMI 2 BLOGAS IS KETURIU IR SUKEITI SU 3 GEROM I VIENA AR KITA PUSE
Paskaitytų mūsų rašliavas kas nors, kad nenutuokia nieko apie mezgimą
ATEINU PASINERVUOT BISKI ..reik ardyt man visa sios dienos darba ir vakarykscio vakaro ...numezgiau 5 skilteles ir tada dariau rankoves- ...negerai ...pacios rankoves ir skyles gerai.ale tarp ju reik det NE 1,O 2 SKILTELES ...vienos per mazai ...o jei idedu as ta viena(9 skiltele) labai jau banguoja apacia ...nu vnz-labai jau isriecia uzkapali ...reik ardyt ir rankoves daryt nuo 4 skilteliu,o ne nuo 5....TUREKITE OMENYJE MERGYTES...AS MANAU,KAD RANKOVES REIKIA PRADETI DARYTI JAU 5 SKILTELEJE ....na ir jei taip,tai jos tikrai nebus per dideles per visa skiltele
einu biski pazliumbsiu ir ardysiu
ne,einu DAUG PAZLIUMBSIUUUUUU
einu biski pazliumbsiu ir ardysiu
ne,einu DAUG PAZLIUMBSIUUUUUU
Eiiii merginoooos man gavos. dar gavos tokių skylučių, ir aišku,kad būtų gražu išardysiu dar viską,bet jaučiu,kad jau pagavau kampą
Tikli, nežliumbk ,aš dar tik 12eilių turiu ir jas ardysiu... aišku įdėto darbo gaila.
Tikli, nežliumbk ,aš dar tik 12eilių turiu ir jas ardysiu... aišku įdėto darbo gaila.
jooooooooo mergikes nu ir tema atgime skaitau skaitau ir man kaip kosmosas taip kosmosas
as gal darysiu taip nusinersiu viena medali, va jus man pasakysit koks ten skersmo turi but - lygtais 27 cm pas jus tada ji kokiu nors rastu is galvos vis apnerinesius skyles rankovems palikus turetu gautis ane tik va reik jus isterorizuot kur tam rate tas skyles palikti, suprantu kad necentre gaunasi kaskur auksciau gal kas primestu cm
as gal darysiu taip nusinersiu viena medali, va jus man pasakysit koks ten skersmo turi but - lygtais 27 cm pas jus tada ji kokiu nors rastu is galvos vis apnerinesius skyles rankovems palikus turetu gautis ane tik va reik jus isterorizuot kur tam rate tas skyles palikti, suprantu kad necentre gaunasi kaskur auksciau gal kas primestu cm