Nieko jūs nesuprantat, visas zuikio grožis tie kaspinėliai
Oi oi merginos, kad pasipūtė užkabinau mergaites neišmanėlė gi aš. Aš tik pokalbį bandžiau palaikyti, o čia toks bičių spiečius pakilo nuo dovanų gaminimo staklių.
Lyg aš kitokia buūčiau mes meduolinius namukus statėm, šiandien vieną jau ir padovanojom
Lyg aš kitokia buūčiau mes meduolinius namukus statėm, šiandien vieną jau ir padovanojom
QUOTE(editamazoji @ 2010 12 21, 19:30)
Oi oi merginos, kad pasipūtė užkabinau mergaites neišmanėlė gi aš. Aš tik pokalbį bandžiau palaikyti, o čia toks bičių spiečius pakilo nuo dovanų gaminimo staklių.
a kur foto ??!!
QUOTE(asta30a @ 2010 12 21, 22:57)
a kur foto ??!!
Šitą šiandien vaikai nuvežė seneliui, su kuriuo per šventes neišeis susitikti, nes mama dirbs
Tikiuosi moderatorės neužbanins už temos spamą?
jergau kaip skaniai atrodo ...nu sakes kokios jus isradingos ..
o del ''duzgimo''-tai zinai,spiecius ''uzsitupejas,uzsitylejas,uzsisstresaves pries kaledas ..kaledu karstine kaip sakant...ir kaip studentams pries egzamina-matau kad truks vienos dienos ...ech-kad taip tos sventes pacios pasiruostu ir pasipuostu ...o mes tik su gero vyno butelaiciu i svecius uzlektume pasiplepet
nu bet tu savo tiksla pasiekiai-vel ''duzgiam''
o del ''duzgimo''-tai zinai,spiecius ''uzsitupejas,uzsitylejas,uzsisstresaves pries kaledas ..kaledu karstine kaip sakant...ir kaip studentams pries egzamina-matau kad truks vienos dienos ...ech-kad taip tos sventes pacios pasiruostu ir pasipuostu ...o mes tik su gero vyno butelaiciu i svecius uzlektume pasiplepet
nu bet tu savo tiksla pasiekiai-vel ''duzgiam''
mmmm...atėjau su savo darbu,tik radau pyragų ... vertinkit,mergaitės
pardon...formatas
pardon...formatas
va dabar gerai
lutute,kaip gražiai žiūrisi
Merginos žiūriu kad prisiruošę dovanų,skanėstų šaunuolės mes su mažuoju šiandien meduoliukus spalvinom
Merginos žiūriu kad prisiruošę dovanų,skanėstų šaunuolės mes su mažuoju šiandien meduoliukus spalvinom
QUOTE(@asta @ 2010 12 22, 20:53)
lutute,kaip gražiai žiūrisi
ačiū... iš jūsų visų mokiausi,tik medalius mezgiau "iš lempos"...gal tik 2 yra pagal schemą...
lutute-nu tie ''lempiniai'' medaliai grazuoliai ...originalu..ir kruopstu,ir grazu,ir... .... .... .... ... ECH-MERGYTES,AR JAU UZUODZIAT KALEDAS? ...ir tokie saliai vel ''gryzta i eteri'' ...man siandien visa diena skamba skambaliukai ausyse .dzinglbelsai kaip skant ....ir dukriukui kaledine kepure numezgiau-visai neplanuotai ,..tiesiog uzejo ta kaledine nuotaika...per diena ''pavariau''...tik spalva vysnine,o ne raudona...
QUOTE(lututė @ 2010 12 22, 20:39)
mmmm...atėjau su savo darbu,tik radau pyragų ... vertinkit,mergaitės
pardon...formatas
pardon...formatas
labai įdomus ir gražus
Ačiū,mergaičiukės ...iš jūsų nusižiūrėjau...
Gerų jums visoms švenčių,mielų,jaukių mezginių-džiuginkit visus ir toliau savo darbeliais.O pačioms-sveikatos,meilės,ramybės
Gerų jums visoms švenčių,mielų,jaukių mezginių-džiuginkit visus ir toliau savo darbeliais.O pačioms-sveikatos,meilės,ramybės