Įkraunama...
Įkraunama...

Medaljoninio(..ir ne tik)viruso priimamasis

tiklis-su praejusiu tortadieniu.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
graziu mezginiu,geru sumanymu ir visada buk pilna entuziazmo ir geros nuotaikos... drinks_cheers.gif smile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollyk: 13 gruodžio 2010 - 12:00
Pirmiausia tai su praėjusiu gimtadieniu drinks_cheers.gif

user posted image

QUOTE(tiklis @ 2010 12 13, 10:53)
tiesa-mergiukai,gal kuri MEGOS auksarankiu mugej dalyvavot blush2.gif ?...nu labai jau graziu dalyku buvo... mirksiukas.gif

Kas per mugė? Reklamą mačiau,kad ateinantį savaitgalį Kalėdinė bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 13 gruodžio 2010 - 12:01
wub.gif wub.gif essen.gif aciu group.gif ....laaabai wub.gif wub.gif

o vakar megoj buvo daaug auksarankiu,su savo darbukais bigsmile.gif ..nu labai graziu dalykeliu buvo blush2.gif ...sakau gal kuri dalyvavot 4u.gif ...
Atsakyti
tiklis, kad mes ci air paveluotai ale su tortadieniu wub.gif drinks_cheers.gif mezginku, mezgingu ir neringu metuuuuuu linkimeeeeeeeeee wub.gif
Atsakyti
Tikliuk,,,, linkiu, kad tau siulu niekada nepritruktu wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta30a: 13 gruodžio 2010 - 12:45
QUOTE(tiklis @ 2010 12 13, 11:53)
forget tai jau varo ''pilnu tempu'' jauciu biggrin.gif .

Nea, siūlų neturiu schmoll.gif radau labai gražius bordinius teksrenos (ar kaip ji ten doh.gif ), bet tik 5 matkiukai. Yra pardėje daugiau, bet užsakyti, tai lauksiu gal nepasiims, tada man atiduos bigsmile.gif

dabar dovanų gobtuvą mezgu...
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 12 13, 13:56)
Nea, siūlų neturiu  schmoll.gif radau labai gražius bordinius teksrenos (ar kaip ji ten  doh.gif ), bet tik 5 matkiukai. Yra pardėje daugiau, bet užsakyti, tai lauksiu gal nepasiims, tada man atiduos  bigsmile.gif

dabar dovanų gobtuvą mezgu...

o kodas koks siulu? ar tik ne 77 lotuliukas.gif pusvilne? lotuliukas.gif ...

mergytes,nu jus mane ''nusaldinsit'' lotuliukas.gif ...aciu visoms aciuks.gif..nu taiip skaniai tie siuliukai atrodo,net saldu essen.gif ...
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 12 13, 14:02)
o kodas koks siulu? ar tik ne 77 lotuliukas.gif  pusvilne? lotuliukas.gif ...

mergytes,nu jus mane ''nusaldinsit'' lotuliukas.gif ...aciu visoms aciuks.gif..nu taiip skaniai tie siuliukai atrodo,net saldu  essen.gif ...

Man rodos šiti:
user posted image

Su tortadieniu!!!! Eini vis jaunyn ir jaunyn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 13 gruodžio 2010 - 13:11
cia vysniu raudona g.gif ...as ciupinejau t.vysnine(52 kodaas)...nu jinai tamsi tamsi vysnine...irgi grazi... smile.gif ...ir siulas svelnus palyginus su kitais teksrenos siulais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 12 13, 14:15)
cia vysniu raudona g.gif ...as ciupinejau t.vysnine(52 kodaas)...nu jinai tamsi tamsi vysnine...irgi grazi... smile.gif ...ir siulas svelnus palyginus su kitais teksrenos siulais smile.gif

ten nemažai gražių spalvų, bet tie siūlai kaip margi kažkokie... tai vieninteliai vyšniniai buvo, tikros normalios spalvos. Norėjau violetinės, bet margas siūlas
Atsakyti
Gal kas zino kaip toki nusinerti? Pamaciau ir isimylejau wub.gif
http://www.google.lt...=1t:429,r:0,s:0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hemetra: 13 gruodžio 2010 - 14:36
Grįžtu po savaitės laiko prie savo medaljoninio bigsmile.gif thumbup.gif
Kaip sunku kai užsiimi ne vieno darbelio gamyba doh.gif Paskui kuris nors darbas kentėti turi verysad.gif ax.gif

Tikli Sveikinu sveikinu sveikinu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arveda: 13 gruodžio 2010 - 15:50