tiklis-su praejusiu tortadieniu..
graziu mezginiu,geru sumanymu ir visada buk pilna entuziazmo ir geros nuotaikos...
Pirmiausia tai su praėjusiu gimtadieniu
Kas per mugė? Reklamą mačiau,kad ateinantį savaitgalį Kalėdinė bus
QUOTE(tiklis @ 2010 12 13, 10:53)
tiesa-mergiukai,gal kuri MEGOS auksarankiu mugej dalyvavot ?...nu labai jau graziu dalyku buvo...
Kas per mugė? Reklamą mačiau,kad ateinantį savaitgalį Kalėdinė bus
aciu ....laaabai
o vakar megoj buvo daaug auksarankiu,su savo darbukais ..nu labai graziu dalykeliu buvo ...sakau gal kuri dalyvavot ...
o vakar megoj buvo daaug auksarankiu,su savo darbukais ..nu labai graziu dalykeliu buvo ...sakau gal kuri dalyvavot ...
tiklis, kad mes ci air paveluotai ale su tortadieniu mezginku, mezgingu ir neringu metuuuuuu linkimeeeeeeeeee
QUOTE(tiklis @ 2010 12 13, 11:53)
forget tai jau varo ''pilnu tempu'' jauciu .
Nea, siūlų neturiu radau labai gražius bordinius teksrenos (ar kaip ji ten ), bet tik 5 matkiukai. Yra pardėje daugiau, bet užsakyti, tai lauksiu gal nepasiims, tada man atiduos
dabar dovanų gobtuvą mezgu...
QUOTE(Forget @ 2010 12 13, 13:56)
Nea, siūlų neturiu radau labai gražius bordinius teksrenos (ar kaip ji ten ), bet tik 5 matkiukai. Yra pardėje daugiau, bet užsakyti, tai lauksiu gal nepasiims, tada man atiduos
o kodas koks siulu? ar tik ne 77 pusvilne? ...
mergytes,nu jus mane ''nusaldinsit'' ...aciu visoms ..nu taiip skaniai tie siuliukai atrodo,net saldu ...
QUOTE(tiklis @ 2010 12 13, 14:02)
o kodas koks siulu? ar tik ne 77 pusvilne? ...
mergytes,nu jus mane ''nusaldinsit'' ...aciu visoms ..nu taiip skaniai tie siuliukai atrodo,net saldu ...
Man rodos šiti:
Su tortadieniu!!!! Eini vis jaunyn ir jaunyn
cia vysniu raudona ...as ciupinejau t.vysnine(52 kodaas)...nu jinai tamsi tamsi vysnine...irgi grazi... ...ir siulas svelnus palyginus su kitais teksrenos siulais
QUOTE(tiklis @ 2010 12 13, 14:15)
cia vysniu raudona ...as ciupinejau t.vysnine(52 kodaas)...nu jinai tamsi tamsi vysnine...irgi grazi... ...ir siulas svelnus palyginus su kitais teksrenos siulais
ten nemažai gražių spalvų, bet tie siūlai kaip margi kažkokie... tai vieninteliai vyšniniai buvo, tikros normalios spalvos. Norėjau violetinės, bet margas siūlas