jezau,poeme,stiprybes ir sveikatytes jums ...
Ačiū
Ajazau, ką tik pažiūrėjau praeitą temą Kiek naujų virusų Išprotėt galima Negryšiu Paprašysiu kad uždarytų -
ilgam
Ajazau, ką tik pažiūrėjau praeitą temą Kiek naujų virusų Išprotėt galima Negryšiu Paprašysiu kad uždarytų -
ilgam
QUOTE(poeme @ 2010 11 24, 10:25)
Baigėsi mano šalio nėrimas kol kas
Sveikatytes jums, poeme ...
QUOTE(tiklis @ 2010 11 23, 23:30)
kaip is katalogo ..ir siulai tokie pazystami ..ar tik ne angora?
Siulai 70% mohera, 30% akrilas, bet jei tik klaidelė- ilgai tenka ardyti, labai veliasi
Sveikutes
Poeme, sveikatos jums Kuo greiciau sveikit!
Geda prisipazinti, dar neisprausiau savo salio. turbut laukiu, kad kas uzpakali paspardytu Bet jau siandien tai tikrai iskalbsiu
Papildyta:
verena, labai graziai atrodo tavo derinukas , tokios svelnios spalvos, lauksim galutinio rezultato
Poeme, sveikatos jums Kuo greiciau sveikit!
Geda prisipazinti, dar neisprausiau savo salio. turbut laukiu, kad kas uzpakali paspardytu Bet jau siandien tai tikrai iskalbsiu
Papildyta:
verena, labai graziai atrodo tavo derinukas , tokios svelnios spalvos, lauksim galutinio rezultato
smina-o tu capricorn paparasyk kad ''uzkapali paspardytu'' ..jinai sita moka-mane taip ''i riscia ivare'',kad jau kita diena foto buvo ..skaros....o tep savaite neprisiruosiau
QUOTE(asta30a @ 2010 11 24, 13:01)
Sveikatytes jums, poeme ...
Papildyta:
QUOTE(smina @ 2010 11 24, 14:09)
Labai labai ačiū mergaitės
Papildyta:
QUOTE(yerena @ 2010 11 24, 13:10)
Siulai 70% mohera, 30% akrilas, bet jei tik klaidelė- ilgai tenka ardyti, labai veliasi
Oi kaip pažystama Bet man labai gražu
Papildyta:
QUOTE(yerena @ 2010 11 23, 23:26)
Kadangi spalvoto šaliko nėrimas jau įpusėjo, pasirodau:
Ai ai ai, ką čia neriat? Nu bet jau spalvoooooooooos
Poeme,sveikit Ir darbingų dienų sanatorijoj
Kaunietės merginos gal matėt kur yra siūlų su blizgučiu? Kažin tas taškas Maximoj turi?
Kaunietės merginos gal matėt kur yra siūlų su blizgučiu? Kažin tas taškas Maximoj turi?
matre ir tu snaigem apsirgai? nu as tai imsiu paprastus nerimo+ pridesiu siuvimo siula-blizguti ..ir blizges...
QUOTE(tiklis @ 2010 11 24, 14:27)
matre ir tu snaigem apsirgai? nu as tai imsiu paprastus nerimo+ pridesiu siuvimo siula-blizguti ..ir blizges...
Nea, aš nersiu brolienei begalybės šaliką.Bet ji sumastė,kad ji nori blizgančio ir dar su daug blizgučio. Tokio kaip šerkšnas
Ar cia tas kur Capricorn nere?
QUOTE(sigridaU @ 2010 11 24, 14:48)
Ar cia tas kur Capricorn nere?
Apie tą bordo spalvos kalbi? Tada jo