kolekcioniere,aaagnex-GREIT VYNIU IR DIIIIDELI PLAKTUKA duokit,kai ka kalsim prie gedos stulpo ...mane tai net slapia ''isterorizavo'' nufotkint ...tep kad nors patiesto foto prasom ...seniai jau bebuvo i ka seile pavarvint ...
aga... jau noretusi i ka nors naujo ir grazaus akutes paganyti
o as jau uzsisakiau siulus megztukui is medaliono Latte spalvikes... 100g - 100 m ...
o as jau uzsisakiau siulus megztukui is medaliono Latte spalvikes... 100g - 100 m ...
Smina,palepink mus vaizdais,matai ,kad rimtai ligonės čia susirinkę,niekaip negalim pamiršti medaljoninio
asta30a-ar mezgi ta megztuka,kur centre gele-kaip zvaigzde?
ar koki kita?pasirodyk...as jau antra savaite irgi ruosiuosi to megztuko mezgimui tai gal ''uzsikabinsiu'' rimciau pamaciusi tavo foto...
ar koki kita?pasirodyk...as jau antra savaite irgi ruosiuosi to megztuko mezgimui tai gal ''uzsikabinsiu'' rimciau pamaciusi tavo foto...
Mergytes, nenoriu but pazadukas , bet bijau ir gedos stulpo . Nu per siandien tikrai ka nors jums parodysiu. Tik kad pas mane <siandien> tai iki 24 val, tai gal ir velokai vaizdu ikelsiu. Nesiteisinu, bet va taip jau yra - fotografas dar is mokyklos negrizes, gris, pavalgys, dar spesiu perduot maziukes prieziuros estafete ir isvarau i sokius. Grizdama dar apsiperku ir grizus bandau daryt foto, nors kokios tos foto gausis nakti Nu ir tada su savo bevieliu omni konektu(vezlys- ne internetas ) bandau kazka jums ikelti. Ir va taip 4 dienas per savaite, o penktadienis va jau lengvesne diena, nereik i sokius, bet tada sunus dazniausiai sugalvoja kur po pamoku sudalyvaut. Nu va kiek pasiteisinimu surasiau Is tikruju galejau gi jau seniai taip <bet kaip> nufotkint, ale norejau prie dienos sviesos, spalva naturalia pagaut, bet taip jauciu ir pavasario sulaukciau
QUOTE(smina @ 2010 12 07, 15:37)
Mergytes, nenoriu but pazadukas , bet bijau ir gedos stulpo . Nu per siandien tikrai ka nors jums parodysiu. Tik kad pas mane <siandien> tai iki 24 val, tai gal ir velokai vaizdu ikelsiu. Nesiteisinu, bet va taip jau yra - fotografas dar is mokyklos negrizes, gris, pavalgys, dar spesiu perduot maziukes prieziuros estafete ir isvarau i sokius. Grizdama dar apsiperku ir grizus bandau daryt foto, nors kokios tos foto gausis nakti Nu ir tada su savo bevieliu omni konektu(vezlys- ne internetas ) bandau kazka jums ikelti. Ir va taip 4 dienas per savaite, o penktadienis va jau lengvesne diena, nereik i sokius, bet tada sunus dazniausiai sugalvoja kur po pamoku sudalyvaut. Nu va kiek pasiteisinimu surasiau Is tikruju galejau gi jau seniai taip <bet kaip> nufotkint, ale norejau prie dienos sviesos, spalva naturalia pagaut, bet taip jauciu ir pavasario sulaukciau
Tai tu siandien nufotkini taip kaip matosi, mes seiles pavarvinam, o kai jau bus galimybe - tada ir lauke ar bent jau dienos sviesoj pafotografuosi
Rytoj ryte jeigu nebus foto - kalsim prie gedos stulpo
as jau vinis ruosiu, stulpa irgi reiks statyt, nes daugiau cia tokiu yra... Pvz. mamkaa, Gaudvile... dar kitos - kur jusu saliai, kur foto?
Išsigandau gėdos stulpo,vakar pamiršau MB paprašyt,kad ant manęs nufotkintų.Tai dabar pafotkinau patiestą.Kokybė tai prastoka
Jūsų teismui maniškis
Jūsų teismui maniškis
jolyk-cia as to gelytinio noriu...bet nu tures jis pas mani eilej pstovet-nes jauciu pirmenybe medaliniam megstukui ..laukiu kol visos siulais apsirupins ir STARTUOSIM ...ANIA MERGIUKAI? vat tik greit issiskaiciujam ir prisiduodam kas rimtai ji megst nori...ir kada...
o cia biski kitokie rankdarbiai- ''LEDINE EGLUTE'' .
vakar krapsciausi ..vaikui i konkursa...liko tik papuost ...
Papildyta:
matre-nu kooooks grazus...saldus,geletas,siltas,-
o cia biski kitokie rankdarbiai- ''LEDINE EGLUTE'' .
vakar krapsciausi ..vaikui i konkursa...liko tik papuost ...
Papildyta:
matre-nu kooooks grazus...saldus,geletas,siltas,-
tiklis-aaaaaaaaaa...cia as dar ''naujoke ant virsuso uzsukusi''... nesiagudau jusu virusu gausume...
medalioninis megztukas-tai cia tas kur visas apvalus,skyles rankoms?
matre-nuostabu,balta,silta,ir foto labai miela
medalioninis megztukas-tai cia tas kur visas apvalus,skyles rankoms?
matre-nuostabu,balta,silta,ir foto labai miela
Ačiū mergytės
Tikli,ir aš vakar užsisakiau siūlus. Bandysiu megzt,kai kompanija ir pagalba bus tai gal kaip nors
Oho kokia eglutė. Net neįsivaizduoju kaip pagaminta.Pirma mintis,kad lauke apšalusios šakelės
Tikli,ir aš vakar užsisakiau siūlus. Bandysiu megzt,kai kompanija ir pagalba bus tai gal kaip nors
Oho kokia eglutė. Net neįsivaizduoju kaip pagaminta.Pirma mintis,kad lauke apšalusios šakelės
matre- nu prajuokinai ...apsalo tos mano sakeles nuo vasko ....bet ir pati vos neapsalau kol apsaldinau ... nu bet man gi ekstrymo kokio reik ...
jolyk-taip mergyt,tas su skylem apvalus megstukas ir yra medalinis ...gal i kompanija apsiskresi?
jolyk-taip mergyt,tas su skylem apvalus megstukas ir yra medalinis ...gal i kompanija apsiskresi?
QUOTE(matre @ 2010 12 07, 14:52)
Tik prabilk apie gėdos stulpą ir štai,prieš akis šalis...ir dar koks gražus
QUOTE(tiklis @ 2010 12 07, 14:55)
Apipylei vandeniu,kad apšaltų taip gražiai?
Aaa jau atsakei...geras,jaučiu nemažai žvakių sudeginai