Tikli, aš už rudą
Labai gražus vyriškas megztinis, vakar pabaigiau ir šiandien jau apsirengiau tokios pat spalvos suknelė su pynėm
forget-nu duok foto ....
ir aciu uz patarimus ...na as kazkaip nenesioju rudos,bet tas originalus megstukas taip graziai rudas ziurisi ...net nezinau ...
ir aciu uz patarimus ...na as kazkaip nenesioju rudos,bet tas originalus megstukas taip graziai rudas ziurisi ...net nezinau ...
Nu kadangi, tu prašai, tai tau ir duosiu
Foto labai prasta, nes baisiai į darbą skubėjau.
Norėjau tokios tunikos kaip suknelės, plačios, kaip maišo, tai panašiai ir gavosi
Čia gal sarafanas, ne suknelė bandysiu dienos metu prašyt, kad kas "nutrauktų", bet kad grįžtu tik su tamsa
Foto labai prasta, nes baisiai į darbą skubėjau.
Norėjau tokios tunikos kaip suknelės, plačios, kaip maišo, tai panašiai ir gavosi
Čia gal sarafanas, ne suknelė bandysiu dienos metu prašyt, kad kas "nutrauktų", bet kad grįžtu tik su tamsa
nu kad grazuuu ...toks laisvas,nevarzantis ...ir pynes fainulkiskos ...ir tau tinka
Matai realiai gal ir gražiau įliemienuotas aptemptas sarafanas, bet žinau, kad tada tikrai nenešiosiu, tai kam vargt
Foto gal storina, relybėje tikrai ne
Foto gal storina, relybėje tikrai ne
QUOTE(tiklis @ 2010 12 06, 09:21)
okey-akis prisideda kai baigi eile...
tiek tai suprantu bet nuo kur ten pradeda ar nuo pazasties ar nuo peties
tiklis vyro megztuka super, o del siulu ir as uz ruda balsuoju dabar knisuos irgi po auksaranke, visiems siulams 7 proc nuolaida, mastau apsipirkti mazumele
gal kas is vernito medvilnes mezgusios nerusios, kaip siuluks a labai plonas
nieks ten man nestorina ...tiesaus silueto sarafanciukas ...vat as irgi nelabai megstu ilemenuotus ...as uz ''nevarzomus judesiu'' ...o sitas matos toks patogus ir jaukus ..toks ''savas''..
QUOTE(okkey @ 2010 12 06, 12:10)
Aš tą margutę suknelę iš jos neriu, nelabai plonas- 2,5 vašeliu, virbalai tai parašyta 3- 3,5 nr.
teks grįžt prie jos man... sutvarkyt tas rankoves... nes guli žiūri į mane savo žydrom alim ir verkia ji...
O tada jau griebsiu tą ratu mezgamą. Rudą
okey-nuo VIRSAUS-PETIES....
as jau uzsisakiau-ir rudu ir pilku ...kazka vistiek suchimycisiu ...
QUOTE(Forget @ 2010 12 06, 10:55)
Nu kadangi, tu prašai, tai tau ir duosiu
Vaizdai yra gėris
QUOTE(okkey @ 2010 12 06, 11:10)
gal kas is vernito medvilnes mezgusios nerusios, kaip siuluks a labai plonas
Kažkada esu mezgus,tai baisiai skersavo daugiau nebandžiau....
QUOTE(tiklis @ 2010 12 06, 12:15)
okey-nuo VIRSAUS-PETIES....
O šitai suknelei buvau nusipirkus 800g siūlų, tai spėkit kiek sumezgiau? 350... vakare nunarpliojau kepurę vyrui, bet graži ir man, tai dar vieną varysiu, dar gal riešines megsiu ir gal liemenę ir vaikščiosiu visa pilka uniformuota ir tai dar liks
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2010 12 06, 12:17)
mano šita suknelė Vernito 50 proc vilnos ir 50 akrilano, tai neskersavo
i kpmplekta pamirsai itraukt blauzdines auksciau keliu ...ir pirstines ....ir siusim i zvalgyba ...