meskut-vel kailiuka pakeitei ..nepazinau ...kailiniuotu kokiu reik-o tu-kuo didesni salciai,tuo nuogesnis kunas ...saaaaltaaaa brrrr..jei dar nepastebejai.kailiniuuu ieskok...
asta-nu tas su gelytem koks ...zinok ziuriu ziuriu,ir man atrodo tas pilkas zvynukas ir paskutinio gelytes panasia tec hnika daryta ...jauciu zinok kokia sakute ...
Klausykit,man rodos,kad tas pilkasis kažkoks va toks,ar bent jau labai panašus
Schemutės ir panšūs dalykėliai slepiasi čia
http://club.osinka.r...7449?&start=135
Schemutės ir panšūs dalykėliai slepiasi čia
http://club.osinka.r...7449?&start=135
QUOTE(netikėtai @ 2010 12 03, 01:33)
oi aciuuu aciuuu
[quote=Viksė,2010 12 03, 00:02]
aš kaip blondinė-visai ne į temą, bet čia pasižadėjau, tai čia ir įdedu. Iš karto primegzta "statyta" rankovė, megzta nuo viršaus:
na čia tai geras, kaip įdomu, kaip čia taip padaryta, gal tikrai galėtum mums atskleisti savo pslaptį , labai įdomu, norėčiau ir aš pabandyti
aš kaip blondinė-visai ne į temą, bet čia pasižadėjau, tai čia ir įdedu. Iš karto primegzta "statyta" rankovė, megzta nuo viršaus:
na čia tai geras, kaip įdomu, kaip čia taip padaryta, gal tikrai galėtum mums atskleisti savo pslaptį , labai įdomu, norėčiau ir aš pabandyti
QUOTE(asta30a @ 2010 12 02, 23:37)
mergooosss !!! ka radau !!! koks grozis
as isproteeesiuuu !!! kaip viskoo noooriuuu
Gėlytės tai tikrai darytos ant šablono (neseniai radau panašias kaip daryti), o muselės vąšeliu. Vakar mačiau kaip rūbininkė mezgė museles vąšeliu, bet pasikuklinau paprašytti parodyti kaip ji tai daro. Bet dabar pamačiusi gailiuosi. Gal čia Vilniečių užsuka mezgėjų, tai pasakysiu kur ta rūbininkė dirba.
edita-zuiki,mesk greiciau nhuoroda kaip tas gelytes padaryt ...gi astuliukui tep reik ...nu ir man
Tai nebaigiat dar su tais virusais
Meskute, tikrai,kaip galima tokio grožio nemylėt?
Maniškis jau kaip ir baigtas, trūksta kelių bumbulų.
Meskute, tikrai,kaip galima tokio grožio nemylėt?
Maniškis jau kaip ir baigtas, trūksta kelių bumbulų.
Va, apie tas primegztas rankoves. Atsiprašau, jei neaiškiai surašiau. Aš tiksliukė, o ne literatė
oi, nesigauna įdėti. Nupiešiau, parašiau ranka ir nuskanavau. Ir psio... Nesugebu čia įkelti
Kam įdomu-parašykite až su savo el.pašto adresu. Visoms norinčioms permesiu.
oi, nesigauna įdėti. Nupiešiau, parašiau ranka ir nuskanavau. Ir psio... Nesugebu čia įkelti
Kam įdomu-parašykite až su savo el.pašto adresu. Visoms norinčioms permesiu.
QUOTE(tiklis @ 2010 12 03, 02:52)
meskut-vel kailiuka pakeitei ..nepazinau ...kailiniuotu kokiu reik-o tu-kuo didesni salciai,tuo nuogesnis kunas ...saaaaltaaaa brrrr..jei dar nepastebejai.kailiniuuu ieskok...
asta-nu tas su gelytem koks ...zinok ziuriu ziuriu,ir man atrodo tas pilkas zvynukas ir paskutinio gelytes panasia tec hnika daryta ...jauciu zinok kokia sakute ...
bus šakute daryta. bet man viskas kur gėlėta
pas mani šiiilta tai ir kailinių nereik
Meškute,nuodėmė jo nemylėti gal per daug ilgai prie jo krapšteis? Labai gražiai atrodo
Vikse,tai kai numezgi priekį ir nugarą,tu surenki akis ir toliau mezgi rankoves? Ai einu į až
Vikse,tai kai numezgi priekį ir nugarą,tu surenki akis ir toliau mezgi rankoves? Ai einu į až
QUOTE(meskute231 @ 2010 12 02, 22:57)
adijalas baisuokliukas
Nieko sau baisuoklis Aš galiu priglaust
QUOTE(asta30a @ 2010 12 03, 00:37)
mergooosss !!! ka radau !!! koks grozis
Kada tu nustosi!!! KĄĄĄĄ!!! reikia man rankinės iš tų liežuvėlių