eikit jus sau,daugiau i sita tema nosies nekisius,kol nenumegsiu ka prizadejus,zudikes jus,nekitaip
matre- ateik un cia greit-ir tu tokia?!! :bebe:juoktis is ligones nelaimes ..pastave dabar ateis piktas kaledu senelis ir ISSINES visas dovanas ir zinosi ...
astut- o ko tu juokies -pas mane kartais tikrai paroj 31 diena..kartais prabundu visa nakti sapnavus kaip viena ar kita dalyka reik padaryt ..tai sali visa nakti jungiu,tai dabar medalini megstini mezgu ..
dvynuke- -kaip pirstu i aki-''killing me softly'' mergyt-''killing me sooooftlyyy....'' ...arba-...'' velnias manyje gyvena.as valdau intrigu mena....'' (gera daina ania )...
astut- o ko tu juokies -pas mane kartais tikrai paroj 31 diena..kartais prabundu visa nakti sapnavus kaip viena ar kita dalyka reik padaryt ..tai sali visa nakti jungiu,tai dabar medalini megstini mezgu ..
dvynuke- -kaip pirstu i aki-''killing me softly'' mergyt-''killing me sooooftlyyy....'' ...arba-...'' velnias manyje gyvena.as valdau intrigu mena....'' (gera daina ania )...
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 12 02, 17:31)
eikit jus sau,daugiau i sita tema nosies nekisius,kol nenumegsiu ka prizadejus,zudikes jus,nekitaip
o ka tu prizadejus ? ko tai nebepamenu... cia visos simtadarbes, vienu metu po kelis darbus mezga/neria... susibalamutinau kas ir ka
kaip sekasi su 5 virbalais megzti ?
QUOTE(tiklis @ 2010 12 02, 17:49)
matre- ateik un cia greit-ir tu tokia?!! :bebe:juoktis is ligones nelaimes ..pastave dabar ateis piktas kaledu senelis ir ISSINES visas dovanas ir zinosi ...
Ziurek,kad pas tave neateitu tas piktas senis ir neissinestu tavo visu virbalu, vaseliu, siulu ir viso kito. Paziuresiu kaip tada darbuosies ir erzinsi kitas kas neturi tokiu sugebejimu kaip tu ir dar tiek laiko neturi paroj....
Aš tai pavydžiu toms kurių hobis tik megzti. O aš sutažo 3 juosteles susiūnu, tada pora eilių numezgu, tada sapnų gaudyklės kelias plunksnas prikabinu, paskui dar floristika O ir papiešti kartais norisi, ir dar į darbą reikia, ir dar skaityt norisi...
O dar užeinu į rankdarbių skyrelį, dar kokių nesąmonių pamatau
9 amatai 10 badas
Klausė kaimynė už kiek tokį šalį nunerčiau. Jos sesei į užsienį reikia. Net nemirktelėjus pasakiau, kad 300.... gal ir daugoka, bet kalėdos, turiu visokių užsakymų....
Papildyta:
Tikli, bėk į floristikos temą, aš tau ten žinutę palikau
9 amatai 10 badas
Klausė kaimynė už kiek tokį šalį nunerčiau. Jos sesei į užsienį reikia. Net nemirktelėjus pasakiau, kad 300.... gal ir daugoka, bet kalėdos, turiu visokių užsakymų....
Papildyta:
Tikli, bėk į floristikos temą, aš tau ten žinutę palikau
QUOTE(Forget @ 2010 12 02, 19:42)
Aš tai pavydžiu toms kurių hobis tik megzti. O aš sutažo 3 juosteles susiūnu, tada pora eilių numezgu, tada sapnų gaudyklės kelias plunksnas prikabinu, paskui dar floristika O ir papiešti kartais norisi, ir dar į darbą reikia, ir dar skaityt norisi...
9 amatai 10 badas
Klausė kaimynė už kiek tokį šalį nunerčiau. Jos sesei į užsienį reikia. Net nemirktelėjus pasakiau, kad 300....
9 amatai 10 badas
Klausė kaimynė už kiek tokį šalį nunerčiau. Jos sesei į užsienį reikia. Net nemirktelėjus pasakiau, kad 300....
...o jei toki kaip mano,ir is tokio plono siulo-ne uz tiek nenerciau.. as gi suneriau beveik 4.5 km siulo...tai nebent labai jau aplinkybes spaustu-tai tada taip... .
klausau-jau pabegau
QUOTE(matre @ 2010 12 02, 19:28)
Ziurek,kad pas tave neateitu tas piktas senis ir neissinestu tavo visu virbalu, vaseliu, siulu ir viso kito. Paziuresiu kaip tada darbuosies ir erzinsi kitas kas neturi tokiu sugebejimu kaip tu ir dar tiek laiko neturi paroj....
tik nesusimuskit o taipas abi ateis piktas senis ir atjungs interneta
QUOTE(sigridaU @ 2010 12 02, 19:16)
tik nesusimuskit o taipas abi ateis piktas senis ir atjungs interneta
Nu jau tu kai dejai tai dejai. Nereikia taip ziauriai.
QUOTE(matre @ 2010 12 02, 18:28)
Tu taip nejuokauk..už tai ir užmužt ne viena galėtų tą senį
QUOTE(@asta @ 2010 12 02, 20:47)
Tu taip nejuokauk..už tai ir užmužt ne viena galėtų tą senį
Rengsim sąmokslą bendrą prieš jį
QUOTE(Forget @ 2010 12 02, 19:49)
Rengsim sąmokslą bendrą prieš jį
Apsiginklavę virbalais ir vąšeliais,o medaljoniniai šaliai bus vietoj skydų
QUOTE(kaleda @ 2010 12 02, 20:14)
Iš savo patirties pridursiu - jei nėra gipso, o neseniai dart remontą ir yra kokio Rotband'o ar kitokio tinko, gali pamėgint ir su juo.
mergyciai-nebijokit -patruks tas senis benesdamas viska ...vien tik pas mmane kol siulus istarabanys-trukis garantuotas- o as be kovos nepasiduosiu ..net mano katiniuks ir tas zino-kad NEVALIA mano mezginiu ir siulu liest-kenkia sveikatai ...nu o apie interneto atjungima-tai reiktu jam kokias spec.pajegas i pagalba kviest -vienas ''nepraeitu'' ...
o jei ka-tai as ji ir siaurej su visais ''rundolfais'' rasciau