o mano bus pats lengviausias is 5 kamuoliuku liko 1,5
ASTUUUTTT!!!!!!!!! JIS!!!!MANO BRANGIAUSIASISSS!!!!! sitas ...niu isbuciuociau jei pasiekciauuu ....tave aisku,ne megstini ...dabar liko tik rasta issiaiskint ....niu grazuoliukas ...
QUOTE(tiklis @ 2010 12 01, 22:51)
ASTUUUTTT!!!!!!!!! JIS!!!!MANO BRANGIAUSIASISSS!!!!! sitas ...niu isbuciuociau jei pasiekciauuu ....tave aisku,ne megstini ...dabar liko tik rasta issiaiskint ....niu grazuoliukas ...
zvilkterk cia http://club.osinka.r...rt=0&highlight=
QUOTE(@asta @ 2010 12 01, 15:25)
Vikse kaip įdomiai kažkaip kolkas nelabai įsivaizduoju kaip tavo mezgimas atrodo
Vizualiai niekuo nesiskiria nuo megztų nuo apačios Tik daug patogiau matuoti įliemenavimą ir megztinio/suknelės ar rankovių ilgį. O iš karto primegztos rankovės žiūrisi gražiai. Gražiau, nei siūlė įsiuvant.
Vakare pabandysiu nufotografuoti primegztą rankovę ir parodysiu
Ne nu jūs mane pribaigsit? tai kiek para turi turėt laiko,kad suspėt viską? Šitokių grožių pridėt,proto turit ar ne? Man jau visai visai nedaug liko,bet nesugalvoju ką su mažom skylutėm daryt ar bandyt visas užkamšyt,ar palikt.
QUOTE(Viksė @ 2010 12 02, 09:43)
Būtų fain
QUOTE(matre @ 2010 12 02, 10:44)
Ne nu jūs mane pribaigsit? tai kiek para turi turėt laiko,kad suspėt viską? Šitokių grožių pridėt,proto turit ar ne? Man jau visai visai nedaug liko,bet nesugalvoju ką su mažom skylutėm daryt ar bandyt visas užkamšyt,ar palikt.
man tai atrodo kad jų para yra 72 val trukmės
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 12 01, 21:56)
o mano bus pats lengviausias is 5 kamuoliuku liko 1,5
pukutis ...pas mus dabar tooooks pugas ,kad labai praverstu toks sun kiasvoris kaip astulkos ....nes vos nuo laiptu gusis nenunese ...
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 12 02, 13:27)
man tai atrodo kad jų para yra 72 val trukmės
jo jo pas mane para 31 diena ..jau suku galva,kaip cia kokia pora kinietukiu kokiu rusy apgyvendinus ...nespeju ''paskui savo norus'' ...
o jei rimtai,tai siandien esu supyyykus ant savo B. ...jis zinokit jauciu specialiai tep daro ...vakar ''davargau ''as ta jo megstini beveik iki kaklo linijos ..pamatuoju-nu viskas ''ciki piki'' ...ir jau bandau atkalbet,kad nebenoretu kapisono ...(nu man greiciau bus pabaigt ..ir beveik visi jo megstiniai ir dzemperiai su kapisonais ..jau atsibodo.. )...nu o jis pa....zitas ir sako-gerai,bet daryk kakla auksta su uztrauktuku...'' ...tep ir nokautavo mani... ir zianu,kad reik daryt kaip jis nori,nes stoves kitaip mano vargelis nenesiojamas ...tik darbo gaila bus...vat dabar suku galva kaip mano reglane be siuliu padaryt TOKI kaklo isemima ...kad uztrauktukas isidetu ir graziai atsiverstu jei ka ...
QUOTE(tiklis @ 2010 12 02, 13:03)
kaip mano reglane be siuliu padaryt TOKI kaklo isemima ...kad uztrauktukas isidetu ir graziai atsiverstu jei ka ...
Gal kažką panašaus padaryt?
kaip čia
QUOTE(tiklis @ 2010 12 02, 13:03)
o jei rimtai,tai siandien esu supyyykus ant savo B. ...jis zinokit jauciu specialiai tep daro ...vakar ''davargau ''as ta jo megstini beveik iki kaklo linijos ..pamatuoju-nu viskas ''ciki piki'' ...ir jau bandau atkalbet,kad nebenoretu kapisono ...(nu man greiciau bus pabaigt ..ir beveik visi jo megstiniai ir dzemperiai su kapisonais ..jau atsibodo.. )...nu o jis pa....zitas ir sako-gerai,bet daryk kakla auksta su uztrauktuku...'' ...tep ir nokautavo mani... ir zianu,kad reik daryt kaip jis nori,nes stoves kitaip mano vargelis nenesiojamas ...tik darbo gaila bus...vat dabar suku galva kaip mano reglane be siuliu padaryt TOKI kaklo isemima ...kad uztrauktukas isidetu ir graziai atsiverstu jei ka ...
Tep tau ir reikia. Galėtų dar daugiau kokių pribambasų TB sugalvot. Bus tau čia kitas erzint su savo 31 diena paroj
QUOTE(matre @ 2010 12 02, 14:16)
Tep tau ir reikia. Galėtų dar daugiau kokių pribambasų TB sugalvot. Bus tau čia kitas erzint su savo 31 diena paroj