as bandysiu ieskotis, kiap pas rusaites 100 g- 120 m... tik virbalus imsiu 6,5, nes mano mezgimas labai laisvas
o spalvike irgi zadu kokia kremine imti... tik ne balta... kadangi mezginys su ilgomis rankovemis - patikekit, jos nuo stalu, nuo rankinuku ir pan labai greitai issipurvina
nu zinokit as dabar mezgu is tekstrenos pusvilnes.tamsiai pilkos-grafito spalvos ...siulas kaip sakiau-100gr-200m.bet zinokit sitokio storio tikrai uzteks ..(nes vyro megstukas truputi su pyniu elementais,tai atrodo storos ir masyvios ...jauciu as apsistosiu ties tokio storio siulais...o ir zinokit net tokioos spalvos viskas laabai liuks matos ...kai baigsiu-pafotkinsiu ...)
Papildyta:
nu vat pvz....tik spalva realiai tamsesne ...ir liko kokie 5 cm iki kaklo...o mano brangiausiasis nesioja xl dydi ...tos juostos is4 akiu
Papildyta:
nu vat pvz....tik spalva realiai tamsesne ...ir liko kokie 5 cm iki kaklo...o mano brangiausiasis nesioja xl dydi ...tos juostos is4 akiu
QUOTE(@asta @ 2010 12 01, 12:32)
Nuo apačios mezgi reglaną? Aš kažkaip visada tokį reglaną atskirom dalimis mezgu,nes vyriško megztinio ir svoris nemažas išeina,rankas paskausta megzt Nors visai neseniai su megztuką mezgiau nuo kaklo,tai labai patiko Net spie suknelę tokiu būdu megztą galvoju
o aš tai kažkaip viską įsigudrinau megzti ir nerti nuo viršaus į apačią, ne tik reglaną. Ir rankoves pradedu nuo viršaus ir iš karto mezgu prie daikto, kad siūti nereikėtų. Tokiu būdu varau ir megztinius, ir sukneles. Labai patogu, jei po skalbimo reikia pailginti ar patrumpinti
Tikli,kaip fainai atrooodo plem kaip gaila,kad mano nei vienas iš trijų vyrukų nenešioja megztinių būdavo visada kalėdoms paslapčiom numezgu,o vasarą išardau,nes vaikai išauga,o diedo sėkmingai praguli spintoje etss turėčiau aš mergaitę
Vikse kaip įdomiai kažkaip kolkas nelabai įsivaizduoju kaip tavo mezgimas atrodo
Vikse kaip įdomiai kažkaip kolkas nelabai įsivaizduoju kaip tavo mezgimas atrodo
Ir aš visko noriu,noriu to megztuko...bet dar nemažai dalykų padaryt reikia.Užsiėmiau savo šalio baigimu,gal jau greit baigsiu Ir nežinau ar sugebėsiu tą megztuką megzt.
QUOTE(Arveda @ 2010 12 01, 15:21)
Jūs apie megztukus, o aš apie šalį Sumezgiau jau 800 g Vernito pusvilnės ir nei pusės nėra Dar 600 g šiandien nusipirkau Gerai kad didelis žmogus esu, o tai nepaneščiau ant kupros tokio svorio Jei viska sunersiu, ir nepritrūksiu, tai jis man svers 1600g
Tai kokio dydžio jį darysi? Man vernito pusvilnės sueis 1100g.
Maniškis maždaug 156*70cm
arveda-nu vistiek tu astulkos svoriu neperspjausi -jos sunkesnis ...ir pati ''drabnuke'' kaip sako dzukai -ir tai panesa ...uztai kaip silta ir saugu ...o del svorio-forget berods irgi is pusvilnes vernito nere,tai kokius 800 gr sunaudojo ..aisku jei teisingai pamenu...o jos toks nemazas irgi ..jauciu mergyckos vistik daug kas nuo pacio nerimo priklauso ...
QUOTE(Arveda @ 2010 12 01, 15:21)
Jūs apie megztukus, o aš apie šalį Sumezgiau jau 800 g Vernito pusvilnės ir nei pusės nėra Dar 600 g šiandien nusipirkau Gerai kad didelis žmogus esu, o tai nepaneščiau ant kupros tokio svorio Jei viska sunersiu, ir nepritrūksiu, tai jis man svers 1600g
QUOTE(Arveda @ 2010 12 01, 15:33)
170*70 kazkur
mano gavosi 110x170 ir sunaudojau 1700 g