I medaliu tema
http://domovenok.kz/...9/09/piano3.jpg
http://pics.livejour...fo/pic/0004gp9b
QUOTE(@asta @ 2010 11 30, 20:56)
Cia kai neri neri ir po to visur gyvenime vien tik nerinius matai
laaabs ryts virbalu ir vasiuku snieguolytes ... na ka,laukem laukem,ar nelaukem,bet ziema jau cia!! br..fr...pur...tr...oi...faina ...sniego kiek priverte ...ir nuotraukyciu cia priverte nemaziau ...
kolekcioniere-nu ..kaip faina,kad jau arteji prie finiso ..tuoj ukaciaka soksim
ingridagal-grazuoliukas ...ir nesvarbu kad po truputi ir m,azasi zingsniukais-svarbu kad is vis juda i prieki ...medaliukas po medaliuko-ir net pati nepastebesi kaip jau ant peciu turi sali ...
Papildyta:
sigridau-na tu ir saunuoliuke-antra grazuoli iveikei ...super darbukas ...ir super darbstuolyte
kolekcioniere-nu ..kaip faina,kad jau arteji prie finiso ..tuoj ukaciaka soksim
ingridagal-grazuoliukas ...ir nesvarbu kad po truputi ir m,azasi zingsniukais-svarbu kad is vis juda i prieki ...medaliukas po medaliuko-ir net pati nepastebesi kaip jau ant peciu turi sali ...
Papildyta:
sigridau-na tu ir saunuoliuke-antra grazuoli iveikei ...super darbukas ...ir super darbstuolyte
QUOTE(tiklis @ 2010 12 01, 11:48)
l
Grait pasiaiškini kur buvai prapuolus parodai ką numezgei, kiek ir pan.
raportuoju... savaitgali ''uzsitusisinomes'' po jubiliejus ir mega ...o paskui ziemiskais darbukais uzsiverciau-ta uzdenk,ana atkask,ta uzklok ir t.t. ....ir ta praaaaa.....megstini dabaigineju ..bliaaam-susirinkau ant apvaliu virbalu reglana daryt-tai apie 400 akiu gavos ...ir tep man nepatinka su valiniais virbalais megst-dantis suuuuukanduuuus mezgu...bet jau gal siandien damusiu ....och... ....
QUOTE(tiklis @ 2010 12 01, 11:14)
susirinkau ant apvaliu virbalu reglana daryt-tai apie 400 akiu gavos ...
Nuo apačios mezgi reglaną? Aš kažkaip visada tokį reglaną atskirom dalimis mezgu,nes vyriško megztinio ir svoris nemažas išeina,rankas paskausta megzt Nors visai neseniai su megztuką mezgiau nuo kaklo,tai labai patiko Net spie suknelę tokiu būdu megztą galvoju
QUOTE(@asta @ 2010 12 01, 12:32)
Nuo apačios mezgi reglaną? Aš kažkaip visada tokį reglaną atskirom dalimis mezgu,nes vyriško megztinio ir svoris nemažas išeina,rankas paskausta megzt Nors visai neseniai su megztuką mezgiau nuo kaklo,tai labai patiko Net spie suknelę tokiu būdu megztą galvoju
jo,nuo apacios ...ir dar MB nera vejo perpuciamas lieknuolis ,tep kad ...matai,as anksciau irgi atskirai megzdavau...bet paskui kaip antra dali mezgi-labai skaiciuot reik,ziuret ...nusprendziau kad dabar megsiu visas kartu ir be siuliu ...ir aisku pasigailejau ..nu nelimpa mn tais virbalais apvaliais mezgimas nors nusi... sauk....atskirom dalim jau seniai buciau baigus ...nu kita kart zinosiu...
o ,sakai,nuo virsaus smagu ?niekad nebandziau...gal reiks pasiryzt kada ...oi,tiesa,as jau kelis siulu spalvu pavyzdzius savo busimam medaliniui megstukui parsisiunciau ..storis-100 gr-200m...pats siulas pusvilne,mezgas smagiai( jei ne ratu reglana mezgi ...dabar kaip tik gi B megstuka rezgu is situ )...vat tik spalva nezinau kokia rinktis-ar pilka,ar t.ruda ...nu man labjau pilka patinka,bet tas megstukas ir rudos taip ziurisi ...tai dabar svarstymuose
QUOTE(tiklis @ 2010 12 01, 12:55)
.oi,tiesa,as jau kelis siulu spalvu pavyzdzius savo busimam medaliniui megstukui parsisiunciau ..storis-100 gr-200m...pats siulas pusvilne,mezgas smagiai( jei ne ratu reglana mezgi ...dabar kaip tik gi B megstuka rezgu is situ )...vat tik spalva nezinau kokia rinktis-ar pilka,ar t.ruda ...nu man labjau pilka patinka,bet tas megstukas ir rudos taip ziurisi ...tai dabar svarstymuose
nagi nagi kas per madalioninis megztukas duok vaizdu
nu gis okkey-cia tas apvalus,kur praeitoj temoj buvau ikelus..jei neklystu,tu ji zadi vaseliu nert ...
kolkas neieskau nauju virusu-nuo situ turimu stogas vaziuoja ..o dar mano vaikuciai kaledas pajaute,tai kas antra diena meduolius kepam ...visi namai prisigere gvazdikeliu kvapo ...vyras gryzes kiekviena kart juokias-pas mus kaip sausainiu parduotuvej-nuo kvapu net saldu burnoj ...jauciu dar iki svenciu mes ju taip atsivalgysim,kad ...rieks kazkuo kitu savo zuikius uzkrest,nes mamai jau pabodo ta tesla minkyt ...
kolkas neieskau nauju virusu-nuo situ turimu stogas vaziuoja ..o dar mano vaikuciai kaledas pajaute,tai kas antra diena meduolius kepam ...visi namai prisigere gvazdikeliu kvapo ...vyras gryzes kiekviena kart juokias-pas mus kaip sausainiu parduotuvej-nuo kvapu net saldu burnoj ...jauciu dar iki svenciu mes ju taip atsivalgysim,kad ...rieks kazkuo kitu savo zuikius uzkrest,nes mamai jau pabodo ta tesla minkyt ...
QUOTE(tiklis @ 2010 12 01, 13:20)
nu gis okkey-cia tas apvalus,kur praeitoj temoj buvau ikelus..jei neklystu,tu ji zadi vaseliu nert ...
MB pasake, kad grazus tas mezginys ... tai, jauciu, kad ir as junksiuosi prie sio didziulio medaliono tik.... reik prisiversti SB megztini pabaigt, o tai su tais kalediniais neriniais - visai ji apleidau... o kol jo nepabaigsiu, tikrai naujo kurinio nesiimsiu
Tikli, kokius tu siulus zadi naudoti tam megztukui ?
tikli, aš taip pat siūlų megztukui paieškose. baisiai sunkus reikalas, nes jei žiūrint į rusaitės pvz. 100 gr. 120m ir 7.5 virbalai = ~34 dydis. 700 gr. tai kauno casa lana'oi net panašesnio storio siūlų neradau. kažkas normalesnio buvo megoje tokioje mažoje krautuvėlėje prie akvariumo ( artelė berodc vadinasi) ten radau dviejų rūšių pusvilnės, viena 100 gr - 110 metrų ir kainuoja matkutis 18 su centais lt, kita 50 gr. - 60m ir kainuoja 8 su centais lt. nei vienų nei kitų reikiamo kiekio neturėjo ( tiksliau išvis likučiai) ,galima užsisakyti, bet kai aš ten tik pravažiuojanti tai neaktualu. dabar einu į savo kaimo parduotuvę, gal ką rasiu geresnio.
megsi 100gr - 200 m. kokiu 5.5-6 virbalu? o kaip dydį pasireguliuoti tuomet? nes man aplamai 40 reikia dar viena abejonė- aš ir šiaip nekūda, o su tom pynėm ant nugaros išvis galiu labai savotiškai atrodyti
dėl spalvos tai jei megziu, tai baltą arba kreminį ant šviesesnės spalvos geriau raštas atrodo, tik bėda ta, kad ir visi "lepsusai" taip pat gerai atsiskleidžia.
megsi 100gr - 200 m. kokiu 5.5-6 virbalu? o kaip dydį pasireguliuoti tuomet? nes man aplamai 40 reikia dar viena abejonė- aš ir šiaip nekūda, o su tom pynėm ant nugaros išvis galiu labai savotiškai atrodyti
dėl spalvos tai jei megziu, tai baltą arba kreminį ant šviesesnės spalvos geriau raštas atrodo, tik bėda ta, kad ir visi "lepsusai" taip pat gerai atsiskleidžia.