Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(Eliza @ 2010 12 03, 09:21)
Labai ačiū merginos 4u.gif Važiuosiu savaitgalį medžiagos, bandysiu siūt. Kažin kur Kaune medžiagų yra? Aš žinau tik savanorių pr. ir dar laisvės al. g.gif

Bazėj, Mode5 (čia tai SUPER kainos, bet dirba tik darbo dienomis ir iki 17 val doh.gif), Savanoriuose Mariaus kieme (bet brangoka).
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 03, 09:36)
Bazėj, Mode5 (čia tai SUPER kainos, bet dirba tik darbo dienomis ir iki 17 val  doh.gif), Savanoriuose Mariaus kieme (bet brangoka).

O kur tiksliau bazėj? Nes kitą savaitę kaip tik žadu važiuot džiovintų vaisių pirkt Kalėdiniam pyragui, tai tuo pačiu ir ten užsukčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2010 12 03, 10:51)
O kur tiksliau bazėj? Nes kitą savaitę kaip tik žadu važiuot džiovintų vaisių pirkt Kalėdiniam pyragui, tai tuo pačiu ir ten užsukčiau smile.gif

Oi, žinok, neatsimenu aš tų sandėlių numerių doh.gif ax.gif Bandyk į siuvėjų temą įlįsti, gal jos ką tiksliau pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 03 gruodžio 2010 - 13:52
[Mamos gal galit patarti kur galima Vilniuje nusipirkti nykštuko batukus raudonos spalvos su "bumbonais" biggrin.gif Ir gerai kad batelio nosis butu užriestas?
Papildyta:
Aš esu "dariusi" nykštuko batukus pati. Tiesiog ant vaiko batukų užmoviau didesnes raudonas kojines, prikimšau į jų galus po gumulą vatos ir vietą tarp batuko ir vatos surišau raudonu "šniūreliu" Gavosi tokie atseit batai su bumbulais ant galų. Atrodė visai neblogai. Tikiuosi suprantamai aprašiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2010 12 03, 10:51)

5 sandeli.pirmoj rampoj nuo konditerijos fabriko.
Atsakyti
Draugu buryje svesime Naujus Metus,uzduotis persirengti zinomu zmogumi,is pradziu atrode,o kaip paprasta,bet kuo toliau,tuo darosi sudetingiau,norisi to zmogaus amplua ir visa vakara islaikyti,kad butu smagiau.Gal kas turit patirties tokiame reikale. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2010 12 05, 13:02)
Draugu buryje svesime Naujus Metus,uzduotis persirengti zinomu zmogumi,is pradziu atrode,o kaip paprasta,bet kuo toliau,tuo darosi sudetingiau,norisi to zmogaus amplua ir visa vakara islaikyti,kad butu smagiau.Gal kas turit patirties tokiame reikale. 4u.gif

Mano brolis buvo Cicinas biggrin.gif kazkurioj temoj jau kalbejau, bet sunkus rytas man - sunku prisimint biggrin.gif

Zodziu mamos sena sena ryskiai geltona lietpalti sudarke... Su karstais klijais priklijavom kailio antpecius, eglutes girliandu, grandiniu, plunksnu - zodziu papuosem... Finale gerai papudravau broliuka, padaziau biski (nors purtesi labai nenorom).

O paskiau tereikejo youtube keleta jo "klipu ir koncertu" paziuret - patikekit visi atspejo biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus darzelyje tema laisva, na ir pradejo man galvoje suktis visokie kiskiukai, nykstukai, Aisku lengviausia nykstuka padaryti, bet manau ir taip ju sociai bus. Norisi kad ir grazu butu ir neapkrauti vaiko, nes dar tik 3 metai, manau ilgai su kokia kaune neisbus.
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 12 06, 10:50)
Mano brolis buvo Cicinas biggrin.gif kazkurioj temoj jau kalbejau, bet sunkus rytas man - sunku prisimint biggrin.gif

Zodziu mamos sena sena ryskiai geltona lietpalti sudarke... Su karstais klijais priklijavom kailio antpecius, eglutes girliandu, grandiniu, plunksnu - zodziu papuosem... Finale gerai papudravau broliuka, padaziau biski (nors purtesi labai nenorom).

O paskiau tereikejo youtube keleta jo "klipu ir koncertu" paziuret - patikekit visi atspejo biggrin.gif

na fain,vyras vat kazkaip jau susimodeliavo savo atvaizda,cia as labiausiai lieku ant ledo biggrin.gif
Atsakyti
mergaites kaip aprengti mergaite 5 metuku zuikute g.gif na siuti as tikrai nemoku ,gal matete kur pirkti panasiu kostimuku g.gif ausyciu ar ko panasaus
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 12 06, 10:30)
mergaites kaip aprengti mergaite 5 metuku zuikute g.gif na siuti as tikrai nemoku ,gal  matete kur pirkti panasiu kostimuku g.gif ausyciu ar ko panasaus

Senukuose mačiau wink.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano 5-etis sunaitukas bus darzelio sventeje vejas, gal turite kokiu minciu? g.gif Si bei ta mastau, bet norisi kazko idomesnio, ir, aisku ne itin dudetingo doh.gif Is anksto dekoju uz mintis 4u.gif
Atsakyti