Sveikos mamytės
Mums šiais metais pirmasis karnavalas, mano mergina bus paukštelis
Perskaičiau visas temas, paieškojau google, jau maždaug įsivaizduoju kaip turėtų atrodyti. Tik gyvenime nieko nesiuvau, o jūs rankom siuvat? Nes mašina nemoku
QUOTE(Eliza @ 2010 12 02, 15:09)
o jūs rankom siuvat? Nes mašina nemoku
Aš tai TIK mašina
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 02, 15:22)
Aš tai TIK mašina
Kažkada mokykloj siuvau, uošvienė paskolins mašiną, susitariau, kad apmokins kaip tiesią siūlę siūt, gal sakau pavyks kažką doro sukurt Pirkti kažkaip nesinori
QUOTE(Eliza @ 2010 12 02, 16:31)
Kažkada mokykloj siuvau, uošvienė paskolins mašiną, susitariau, kad apmokins kaip tiesią siūlę siūt, gal sakau pavyks kažką doro sukurt Pirkti kažkaip nesinori
ŠAUNUOLĖ Tikrai bandyk ir pavyks Svarbu tik viską teisingai susikirpti, o paskui vieni juokai
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 02, 16:48)
ŠAUNUOLĖ Tikrai bandyk ir pavyks Svarbu tik viską teisingai susikirpti, o paskui vieni juokai
O susikirpti reikia pirmiau ant popieriaus??? Nu visai žalia aš šituos reikaluos Gal kai bus koks penktas karnavalas jau išmoksiu
QUOTE(Eliza @ 2010 12 02, 16:52)
O susikirpti reikia pirmiau ant popieriaus??? Nu visai žalia aš šituos reikaluos Gal kai bus koks penktas karnavalas jau išmoksiu
kokį išsirinkai modeliuką, tuoj mes tau čia patarsim, nebūtinai viską su mašina,
QUOTE(Naktibalda @ 2010 12 02, 19:32)
kokį išsirinkai modeliuką, tuoj mes tau čia patarsim, nebūtinai viską su mašina,
Va tokį
Neaiškiausia man kepurė Ir kaip gražiai skraistę padaryt, nes aš norėčiau, kad rankas būtų galimą įkišt (na kad ji bejudant vaikui nenusmuktų nuo petukų)
Nors va dabar dar pažiūrinėjau internete, tai manau kepurę paprasčiausią reik nupirkt, kaip kūdikiams (tik pilkos spalvos reiks gaut iš kažkur) ir prisiūt akytes, snapelį ir plunksneles prie kakliuko. Viena forumo narė parašė, kad skraistę reikia siūt iš apskritimo, tik prakirpt Vienu žodžiu, su jusų visų pagalba jau man aiškiau Jaučiu kai kuriom tai čia juokingi atrodo mano klausimai, bet man kaip pirmam kartui daug neaiškumų
bet jei padarysit angas skraistėje tai nepasikels ir nebus kaip sparniukai , šita skraistė yra pusė saulės kliošo, pasižiūrėjau foto tai man net panašu ,kad tos plunksnelės iš popieriaus , dėl kepurės mąstot teisingai
QUOTE(Naktibalda @ 2010 12 02, 21:52)
bet jei padarysit angas skraistėje tai nepasikels ir nebus kaip sparniukai , šita skraistė yra pusė saulės kliošo, pasižiūrėjau foto tai man net panašu ,kad tos plunksnelės iš popieriaus , dėl kepurės mąstot teisingai
Gal galite paaiškint kas per daiktas tas "pusė saulės kliošo"? Būčiau labai dėkinga
galvojau kaip čia greit paaiškinti , va tokia forma, iškerpat kaklui, kiek norit ir paskui atidedat ilgį kiek norit, ant viengubos medžiagos , ir visas mokslas
QUOTE(Eliza @ 2010 12 02, 22:08)
Gal galite paaiškint kas per daiktas tas "pusė saulės kliošo"? Būčiau labai dėkinga
Pusė apskritimo
Dėl rankyčių, tai iš vidinės pusės prisiūčiau tokias kaip kilputes, kad rankytės įsikištų. Kaži gerai mąstau
O plunksneles, tai irgi pritvirtinčiau iš popieriaus Gali jas ir paspalvinti pagal norimas spalvas, gali ir pats vaikas prie kaukės prisidėti
Labai ačiū merginos Važiuosiu savaitgalį medžiagos, bandysiu siūt. Kažin kur Kaune medžiagų yra? Aš žinau tik savanorių pr. ir dar laisvės al.