Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

Sveikos mamytės 4u.gif
Mums šiais metais pirmasis karnavalas, mano mergina bus paukštelis wub.gif
Perskaičiau visas temas, paieškojau google, jau maždaug įsivaizduoju kaip turėtų atrodyti. Tik gyvenime nieko nesiuvau, o jūs rankom siuvat? Nes mašina nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2010 12 02, 15:09)
o jūs rankom siuvat? Nes mašina nemoku doh.gif

Aš tai TIK mašina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 02, 15:22)
Aš tai TIK mašina  rolleyes.gif

Kažkada mokykloj siuvau, uošvienė paskolins mašiną, susitariau, kad apmokins kaip tiesią siūlę siūt, gal sakau pavyks kažką doro sukurt g.gif doh.gif Pirkti kažkaip nesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2010 12 02, 16:31)
Kažkada mokykloj siuvau, uošvienė paskolins mašiną, susitariau, kad apmokins kaip tiesią siūlę siūt, gal sakau pavyks kažką doro sukurt g.gif  doh.gif Pirkti kažkaip nesinori smile.gif

ŠAUNUOLĖ thumbup.gif thumbup.gif Tikrai bandyk ir pavyks mirksiukas.gif Svarbu tik viską teisingai susikirpti, o paskui vieni juokai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 02, 16:48)
ŠAUNUOLĖ  thumbup.gif  thumbup.gif Tikrai bandyk ir pavyks  mirksiukas.gif Svarbu tik viską teisingai susikirpti, o paskui vieni juokai  mirksiukas.gif

O susikirpti reikia pirmiau ant popieriaus??? blush2.gif Nu visai žalia aš šituos reikaluos doh.gif Gal kai bus koks penktas karnavalas jau išmoksiu smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2010 12 02, 16:52)
O susikirpti reikia pirmiau ant popieriaus??? blush2.gif Nu visai žalia aš šituos reikaluos doh.gif Gal kai bus koks penktas karnavalas jau išmoksiu smile.gif  doh.gif

kokį išsirinkai modeliuką, tuoj mes tau čia patarsim, nebūtinai viską su mašina, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 12 02, 19:32)
kokį išsirinkai modeliuką, tuoj mes tau čia patarsim, nebūtinai viską su mašina,  mirksiukas.gif

Va tokį 4u.gif
user posted image
Neaiškiausia man kepurė doh.gif Ir kaip gražiai skraistę padaryt, nes aš norėčiau, kad rankas būtų galimą įkišt (na kad ji bejudant vaikui nenusmuktų nuo petukų) blush2.gif

Nors va dabar dar pažiūrinėjau internete, tai manau kepurę paprasčiausią reik nupirkt, kaip kūdikiams (tik pilkos spalvos reiks gaut iš kažkur) ir prisiūt akytes, snapelį ir plunksneles prie kakliuko. Viena forumo narė parašė, kad skraistę reikia siūt iš apskritimo, tik prakirpt thumbup.gif Vienu žodžiu, su jusų visų pagalba jau man aiškiau 4u.gif Jaučiu kai kuriom tai čia juokingi atrodo mano klausimai, bet man kaip pirmam kartui daug neaiškumų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza: 02 gruodžio 2010 - 21:24
bet jei padarysit angas skraistėje tai nepasikels ir nebus kaip sparniukai g.gif , šita skraistė yra pusė saulės kliošo, pasižiūrėjau foto tai man net panašu ,kad tos plunksnelės iš popieriaus g.gif, dėl kepurės mąstot teisingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 12 02, 21:52)
bet jei padarysit angas skraistėje tai nepasikels ir nebus kaip sparniukai  g.gif , šita skraistė yra pusė saulės kliošo, pasižiūrėjau foto tai man net panašu ,kad tos plunksnelės iš popieriaus  g.gif, dėl kepurės mąstot teisingai  4u.gif

Gal galite paaiškint kas per daiktas tas "pusė saulės kliošo"? blush2.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
galvojau kaip čia greit paaiškinti biggrin.gif , va tokia forma, iškerpat kaklui, kiek norit ir paskui atidedat ilgį kiek norit, ant viengubos medžiagos 4u.gif , ir visas mokslas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2010 12 02, 22:08)
Gal galite paaiškint kas per daiktas tas "pusė saulės kliošo"? blush2.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Pusė apskritimo mirksiukas.gif
Dėl rankyčių, tai iš vidinės pusės prisiūčiau tokias kaip kilputes, kad rankytės įsikištų. Kaži gerai mąstau g.gif
O plunksneles, tai irgi pritvirtinčiau iš popieriaus rolleyes.gif Gali jas ir paspalvinti pagal norimas spalvas, gali ir pats vaikas prie kaukės prisidėti thumbup.gif
Atsakyti
Labai ačiū merginos 4u.gif Važiuosiu savaitgalį medžiagos, bandysiu siūt. Kažin kur Kaune medžiagų yra? Aš žinau tik savanorių pr. ir dar laisvės al. g.gif
Atsakyti