Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

cia trupurti lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuotaikai praskairinti

kanarele ir kentavras doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vilimaitee na pvz man kaip klasikos mėgėjai, visuomet kyla kitokių idėjų, man asocijuojasi kurmis iš coliukės, su fraku, cilindro kepurė biggrin.gif, juodais akiniais ir skaičiuotuvu senoviniu , manau galima interpretuoti labai labai
Atsakyti
o, net nepagalvojau - teisingai biggrin.gif
o kad nesupainiotu siaip su frakuotu vyruku - nupiesta nosyte su usiukais ir akinukai isgelbes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2010 11 30, 14:10)
gal teko susidurti su kokio vabaliuko kostiumu? skruzde.. muse ar dar koks kitoks ? smile.gif)  apart boruze?

Meka pažiūrėkit,gal galėsit pritaikyti ką nors
http://www.tejasalon...e=gallery&gid=5
Papildyta:
Mamos gal galit patarti kur galima Vilniuje nusipirkti nykštuko batukus raudonos spalvos su "bumbonais" biggrin.gif Ir gerai kad batelio nosis butu užriestas?
Papildyta:
QUOTE(Kusiuka @ 2010 11 30, 18:37)
cia trupurti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nuotaikai praskairinti

kanarele ir kentavras  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O siaubas koks blink.gif blink.gif blink.gif Bet matosi kad vaikas dalyvavo šventėje su kentavro kostiumu doh.gif Baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 01 gruodžio 2010 - 00:17
QUOTE(Tėtsi @ 2010 12 01, 00:19)

Mamos gal galit patarti kur galima Vilniuje nusipirkti nykštuko batukus raudonos spalvos su "bumbonais" biggrin.gif Ir gerai kad batelio nosis butu užriestas?
Papildyta:

O siaubas koks blink.gif  blink.gif  blink.gif Bet matosi kad vaikas dalyvavo šventėje su kentavro kostiumu doh.gif Baisu.

šiaip iš vis nesu mačius pirkti nykštukų batų g.gif , nebent velti unsure.gif

siaubas tai siaubas, bet nesakykit ir personažas ne iš lengvųjų, na turbūt pirma ir pagrindinė klaida išrengti vaiką nuogai, bet už tai jam nebuvo karšta, ne taip kaip meškos ir vilkai su kailiais nuo galvos iki kelių, biggrin.gif , na juokauju čia aš taip , bet iš tiesų ir pati stengiuosi kailiuko dėti kuo minimaliau, jei labai reikia blush2.gif

o mes šiemet būsim Zoro biggrin.gif , sakė domino pasidarys pats, bet jau apsiaustą tai man teks siūti bigsmile.gif , buvau nusiminus, negi nieko šiemet nereiks,nes man labai patinka savo vaikams siūti kalėdiniams renginiams kaukes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip pasiūti voveraitės uodegą? 4u.gif ir kur būna rasti kailiukų spalvotų - galvoju apsiūti suknelės apačią kailiuku ir uodegą pritvirtinti. na dar ir ausytes...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 01, 23:21)
Sveikos,
kaip pasiūti voveraitės uodegą?  4u.gif ir kur būna rasti kailiukų spalvotų - galvoju apsiūti suknelės apačią kailiuku ir uodegą pritvirtinti. na dar ir ausytes...

Žanė,nueikit į pigesnių rūbų parduotuvę ir paieškokit kailiuko arba medžiagos panašios į kailiuką,tikrai rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kusiuka @ 2010 11 30, 17:37)
cia trupurti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nuotaikai praskairinti

kanarele ir kentavras  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vos nenumiriau iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 01, 23:21)
Sveikos,
kaip pasiūti voveraitės uodegą?  4u.gif ir kur būna rasti kailiukų spalvotų - galvoju apsiūti suknelės apačią kailiuku ir uodegą pritvirtinti. na dar ir ausytes...

Štai kokia voveraite mirksiukas.gif http://www.burte.lt/...b/2375/1.lt.jpg
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2010 12 01, 01:25)
šiaip iš vis nesu mačius pirkti nykštukų batų  g.gif , nebent velti  unsure.gif

siaubas tai siaubas, bet nesakykit ir personažas ne iš lengvųjų, na turbūt pirma ir pagrindinė klaida išrengti vaiką nuogai, bet už tai jam nebuvo karšta, ne taip kaip meškos ir vilkai su kailiais nuo galvos iki kelių,  biggrin.gif , na juokauju čia aš taip , bet iš tiesų ir pati stengiuosi kailiuko dėti kuo minimaliau, jei labai reikia  blush2.gif
o mes šiemet būsim Zoro  biggrin.gif , sakė domino pasidarys pats, bet jau apsiaustą tai man teks siūti  bigsmile.gif , buvau nusiminus, negi nieko šiemet nereiks,nes man labai patinka savo vaikams siūti kalėdiniams renginiams kaukes  thumbup.gif

Aišku laaabai origianalu ir exskliuziv biggrin.gif bet savo vaiką taip nerengčiau,ir jis tikriausiai nesutiktu,bet kas žino g.gif biggrin.gif

Papildyta:
Zoro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
http://static.obuoly...980x620_q95.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 01 gruodžio 2010 - 23:27
labukelis, turiu toki prasymuka gal kas turit idomiu minciu zoles kostiumui mergaitei, be to kad zaliai aprengti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(za_zai_za_ @ 2010 12 02, 09:52)
labukelis, turiu toki prasymuka gal kas turit idomiu minciu zoles kostiumui mergaitei, be to kad zaliai aprengti. 4u.gif

dar tiksliai nežinau, bet žalius rūbus kažkaip dekoruočiau su žaliu lietučiu (jei tokio yra g.gif ) rolleyes.gif Į plaukus irgi pridėčiau to lietučio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimaitee @ 2010 11 29, 20:23)
merginos padekite.gal turite ideju kaip aprengti kurmi.darzelyje vaidins pasaka Coliuke ir maniskis bus kurmis.gal kieno vaikas kada buvo siuo retu gyvunu.labai laukiam pasiulymuku biggrin.gif

Laba,
2003 01 Burdos numeriuke buvo karnavaliniai kostiumai,ten kaip tik buvo ir kurmis.
user posted image user posted image
Atsakyti