cia trupurti nuotaikai praskairinti
kanarele ir kentavras
vilimaitee na pvz man kaip klasikos mėgėjai, visuomet kyla kitokių idėjų, man asocijuojasi kurmis iš coliukės, su fraku, cilindro kepurė , juodais akiniais ir skaičiuotuvu senoviniu , manau galima interpretuoti labai labai
o, net nepagalvojau - teisingai
o kad nesupainiotu siaip su frakuotu vyruku - nupiesta nosyte su usiukais ir akinukai isgelbes
o kad nesupainiotu siaip su frakuotu vyruku - nupiesta nosyte su usiukais ir akinukai isgelbes
QUOTE(Meka @ 2010 11 30, 14:10)
gal teko susidurti su kokio vabaliuko kostiumu? skruzde.. muse ar dar koks kitoks ? ) apart boruze?
Meka pažiūrėkit,gal galėsit pritaikyti ką nors
http://www.tejasalon...e=gallery&gid=5
Papildyta:
Mamos gal galit patarti kur galima Vilniuje nusipirkti nykštuko batukus raudonos spalvos su "bumbonais" Ir gerai kad batelio nosis butu užriestas?
Papildyta:
QUOTE(Kusiuka @ 2010 11 30, 18:37)
O siaubas koks Bet matosi kad vaikas dalyvavo šventėje su kentavro kostiumu Baisu.
QUOTE(Tėtsi @ 2010 12 01, 00:19)
Mamos gal galit patarti kur galima Vilniuje nusipirkti nykštuko batukus raudonos spalvos su "bumbonais" Ir gerai kad batelio nosis butu užriestas?
Papildyta:
O siaubas koks Bet matosi kad vaikas dalyvavo šventėje su kentavro kostiumu Baisu.
šiaip iš vis nesu mačius pirkti nykštukų batų , nebent velti
siaubas tai siaubas, bet nesakykit ir personažas ne iš lengvųjų, na turbūt pirma ir pagrindinė klaida išrengti vaiką nuogai, bet už tai jam nebuvo karšta, ne taip kaip meškos ir vilkai su kailiais nuo galvos iki kelių, , na juokauju čia aš taip , bet iš tiesų ir pati stengiuosi kailiuko dėti kuo minimaliau, jei labai reikia
o mes šiemet būsim Zoro , sakė domino pasidarys pats, bet jau apsiaustą tai man teks siūti , buvau nusiminus, negi nieko šiemet nereiks,nes man labai patinka savo vaikams siūti kalėdiniams renginiams kaukes
QUOTE(Žanė @ 2010 12 01, 23:21)
Sveikos,
kaip pasiūti voveraitės uodegą? ir kur būna rasti kailiukų spalvotų - galvoju apsiūti suknelės apačią kailiuku ir uodegą pritvirtinti. na dar ir ausytes...
kaip pasiūti voveraitės uodegą? ir kur būna rasti kailiukų spalvotų - galvoju apsiūti suknelės apačią kailiuku ir uodegą pritvirtinti. na dar ir ausytes...
Žanė,nueikit į pigesnių rūbų parduotuvę ir paieškokit kailiuko arba medžiagos panašios į kailiuką,tikrai rasit
QUOTE(Kusiuka @ 2010 11 30, 17:37)
Vos nenumiriau iš juoko
QUOTE(Žanė @ 2010 12 01, 23:21)
Sveikos,
Štai kokia voveraite http://www.burte.lt/...b/2375/1.lt.jpg
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2010 12 01, 01:25)
šiaip iš vis nesu mačius pirkti nykštukų batų , nebent velti
siaubas tai siaubas, bet nesakykit ir personažas ne iš lengvųjų, na turbūt pirma ir pagrindinė klaida išrengti vaiką nuogai, bet už tai jam nebuvo karšta, ne taip kaip meškos ir vilkai su kailiais nuo galvos iki kelių, , na juokauju čia aš taip , bet iš tiesų ir pati stengiuosi kailiuko dėti kuo minimaliau, jei labai reikia
o mes šiemet būsim Zoro , sakė domino pasidarys pats, bet jau apsiaustą tai man teks siūti , buvau nusiminus, negi nieko šiemet nereiks,nes man labai patinka savo vaikams siūti kalėdiniams renginiams kaukes
Aišku laaabai origianalu ir exskliuziv bet savo vaiką taip nerengčiau,ir jis tikriausiai nesutiktu,bet kas žino
Papildyta:
Zoro
http://static.obuoly...980x620_q95.jpg
labukelis, turiu toki prasymuka gal kas turit idomiu minciu zoles kostiumui mergaitei, be to kad zaliai aprengti.
QUOTE(za_zai_za_ @ 2010 12 02, 09:52)
labukelis, turiu toki prasymuka gal kas turit idomiu minciu zoles kostiumui mergaitei, be to kad zaliai aprengti.
dar tiksliai nežinau, bet žalius rūbus kažkaip dekoruočiau su žaliu lietučiu (jei tokio yra ) Į plaukus irgi pridėčiau to lietučio
QUOTE(vilimaitee @ 2010 11 29, 20:23)
merginos padekite.gal turite ideju kaip aprengti kurmi.darzelyje vaidins pasaka Coliuke ir maniskis bus kurmis.gal kieno vaikas kada buvo siuo retu gyvunu.labai laukiam pasiulymuku
Laba,
2003 01 Burdos numeriuke buvo karnavaliniai kostiumai,ten kaip tik buvo ir kurmis.