QUOTE(irutinka @ 2014 11 21, 20:30)
mano berniukas bus "nauji metai", grižes iš mokyklos tai paporino, vos nuo kėdės nenuvirtau ir kas patars kaip man jį papuošti?
Nauji metai - kaip pati šventė, ar vaidins ateinančius metus (t.y. bus koks vaidinimas, kur pakeis dabartinius metus)?
Jei kalbam apie pačią šventę, man pirma mintis - blizgūs rūbai, ant pilvo laikrodis, rodantis 24 val. ir su gruodžio 31 d. arba sausio 1 data, (galima ir iš storo popieriaus iškirpt, gražiai nupiešus ar spalvotai atprintinus), ant galvos - kokia karūna, su skaičiais 2015, na ir rūbeliai kokie su blizgučiais (pvz. padaryt tokius kaip kutus nuo rankovių iš blizgančių plonų ir paraitytų dovanų pakavimo juostelių), į ranką - balionas arba fejerverko "raketa" (aišku imitacija tik).
Na o jei tiesiog ateinantys metai - tai aišku skaičius 2015, ir gal kažkas susiję su avytėm (avies metai)...
QUOTE(daqiva @ 2014 11 21, 22:26)
tai , kad Čia viskas pirktiniai. O čia prašymas iš savęs rankomis kažką padaryti:)
QUOTE(Renata_Bo @ 2014 11 22, 00:34)
Vat ir as galva suku. Meskiuko kostiuma jau siuvau o vilkui minciu nulis.
Čia galit rasti idėjų,
Kaip pačioms pasigaminti vilko kaukę
Jaučiu, jei reikėtų gaminti pačiai, prie pilkos kepurės ar kapišono prisiūčiau kokį vatos prikimštą pilkos frotinės kojinės galą
ir tuomet jau kažką dekoruočiau, kad ir iš popieriaus (dantys, liežuvis, nosis...). Iš kitos kojinės prisiūčiau ausis. Plius pilka liemenė, šortukai ir uodega.