Lalantuk,
Karlsomas, Mažylis, Frekenbok
QUOTE(Mililė @ 2013 12 17, 17:44)
"Ežiukas rūke"
Vaikui ežiuką nesudėtinga padaryti, su želė ant galvos spyglius ir rudai aprengti. Mama Rūkė ir tėtis Rūkas su kokiom pilkšvom permatomom skraistėm, apsiaustais:) Labai lengva.
Vaikui ežiuką nesudėtinga padaryti, su želė ant galvos spyglius ir rudai aprengti. Mama Rūkė ir tėtis Rūkas su kokiom pilkšvom permatomom skraistėm, apsiaustais:) Labai lengva.
`mes turim taisykles, ,vat sitas multikas yra vienintelis itrauktas i sarasa,kurio negalima.....
Frekenbok -jega,man patinka,ir neipatingai daug ruosos....
gal dar kas kokia ideja mestumet?
QUOTE(Lalantukass @ 2013 12 17, 22:44)
`mes turim taisykles, ,vat sitas multikas yra vienintelis itrauktas i sarasa,kurio negalima.....
Galima simpsonus
QUOTE(Lalantukass @ 2013 12 17, 22:44)
Buratinas, katinas ir lape
arba buratinas, Malvina ir dar toks, baltai apsirenges
Kad kazkaip mes tik tryse, geriau butu kad tada daugiau personazu butu,
Sveikos mamytes gal kas turit minciu,kaip aprengt vaika tigriuku? Turim tik virsutine kaukes dali,o toliau kazkaip minciu truksta...
QUOTE(Lalantukass @ 2013 12 18, 14:19)
Kad kazkaip mes tik tryse, geriau butu kad tada daugiau personazu butu,
Sūnus Mauglis, mamai kokią sexy juodą panteros suknelę , o tėtis jau gali rinktis vilką, lokį ar smauglį
Aciu Apuokiukas ir Milile uz idejas,galvoju dar....
Gal turit idėjų kaip padaryti Šarkos kaukę 6-7 metų mergaitei? O gal kas kartais turit parduoti? Labai reikia
QUOTE(era27 @ 2014 01 13, 20:46)
Gal turit idėjų kaip padaryti Šarkos kaukę 6-7 metų mergaitei? O gal kas kartais turit parduoti? Labai reikia
Dariau vaikui pries porą metų...tiek neišgyveno, buvo suniokota . Prie juodos vasarinės kepurės su snapeliu pritaisiau kartoninį snapą (prisiuvau). Iš juodos paltinės medžiagos (senas juodas paltas) išpjoviau skraistę (dūriau iš dviejų dalių) per sudūrimą įsiuvau kartono juosta (nuo kaklo per nugarą ir iškišau uodegą), skraistės šonuose iškarpiau sparnus (galai raišteliais pririšti prie riešų). Juodos kelnė ir baltas megstukas. Viskas. Trukau gal trejetą valandų.
Ar pas mus vaikai tik miško žverelius pažįsta, ar ir tėvams tik tokios šventės suprantamos... Kodėl daržely pastoviai reikia šuniukais, katytėmis, meškiukais ir laputėmis rengtis... Kažkaip sovietmečiu dvelkia. Kodėl vaikams nesuvaidinus profesijų - lenktynininkų, policininkų, gydytojų, piratų..
Dabar tik pamačiau, kad čia kalėdinė tema:)
Nu bet - kitoms kalėdoms:,
Nors čia foto ne lietuvių, bet viską galima rasti - nei siūti, nei po to ieškoti, kam parduoti nereikės. Va - man patiko burteburtė, raudona varnaraudona varna, yra nemažai kitų.
Vienu žodžiu - baikim tas miško pasakas:)
Nu bet - kitoms kalėdoms:,
Nors čia foto ne lietuvių, bet viską galima rasti - nei siūti, nei po to ieškoti, kam parduoti nereikės. Va - man patiko burteburtė, raudona varnaraudona varna, yra nemažai kitų.
Vienu žodžiu - baikim tas miško pasakas:)