Mamytes, gal zinot kaip pasidaryti pelytes kauke (ant galvytes), kad nebutu tik lankelis...?
Gal kas turi įdėjų, kaip berniuką aprengti, pasaka 12mėnesių, kostiumas gruodis jau viziją turiu, bet gal kas gerą mintį mestels.
QUOTE(siireenaa @ 2013 11 28, 15:15)
Gal kas turi įdėjų, kaip berniuką aprengti, pasaka 12mėnesių, kostiumas gruodis jau viziją turiu, bet gal kas gerą mintį mestels.
tai kad visi tie ziemos menesiai, pagal mane, gali but panasiai aprengti - tiek gruodis, tiek sausis, tiek vasaris.
Anksciau jau buvom aptare, kaip sausi butu galima aprengt Tai gal kazka panasaus pritaikyti ir gruodziui
O gal galite kas patarti, kaip mergaite aprengti muse? Darželyje vabalų tema
QUOTE(Metute5 @ 2013 12 03, 09:44)
O gal galite kas patarti, kaip mergaite aprengti muse? Darželyje vabalų tema
Uždėk didelius nuo saulės akinius, plaukų lankelį su dviem antenomis ir dryžuotą bliuskutę su pūstu sijonėliu, įsivaizduoju taip
maniškė irgi bus ežiukas, tai pradėjau ieškoti idėjų...
aš irgi galvoju apie tiulio sijonuką, tuo labiau, kad pernai buvo snaigutė ir dariau baltą tiulio sijonuką (tą surišamą), tai šiems metams panaudosiu jį tik pridėsiu kokios pilkos, ar sidabrinės spalvos, kad nebūtų visai baltas. Dar galvoju apie skraistę su spygliais, o pilvukas ir kojytės būtų baltos
oi, labai gera mintis dėl plaukų - daug kasyčių aš niekaip nesugalvojau ką su ta kepure daryti, tai manau ir nebegalvosiu - plaukai puikiai tiks
QUOTE(Algyte @ 2012 11 22, 15:09)
As gaminsiu dukrai eziuko kostiuma. Paziurejau senose temose pavyzdziu, neatrodo neimanoma, tik galvoju kaip cia patobulinus, kad eziukas butu mergaitiskas
QUOTE(Reginiukas @ 2012 11 23, 09:27)
gal kokį juodą sijonuką trumputį iš kokio tiulio , arba ant batelių kaspinėlius pritaisykit
aš irgi galvoju apie tiulio sijonuką, tuo labiau, kad pernai buvo snaigutė ir dariau baltą tiulio sijonuką (tą surišamą), tai šiems metams panaudosiu jį tik pridėsiu kokios pilkos, ar sidabrinės spalvos, kad nebūtų visai baltas. Dar galvoju apie skraistę su spygliais, o pilvukas ir kojytės būtų baltos
QUOTE(smalyziuke @ 2012 11 26, 13:00)
eziuku aprenkti tikrai nesunku, as savo dukryte buvau aprengusi suknele ir prie jos prisiuvau spygliuku, kuriuos padariau is popieriaus susukau kaip spygli t.y. kaip kokipiltuveli tik be skyles o ant galvos kepurytes nedejau, surisau daug sruogyciu plaukuose ir gavosi mergaitiska eziuke, o jei plaukiukai ilgesni galima pridaryti daug ragiuku
oi, labai gera mintis dėl plaukų - daug kasyčių aš niekaip nesugalvojau ką su ta kepure daryti, tai manau ir nebegalvosiu - plaukai puikiai tiks
Mestelkit ideju merginai, gyvates kostiumui.
Labas vakaras merginos,
padekite, mazasis bus barsukas......atrodo misija neimanoma.... Gal kokiu ideju turite?
padekite, mazasis bus barsukas......atrodo misija neimanoma.... Gal kokiu ideju turite?
Gal kas turite parduodi pirates arba jureives kostiuma????
Kazkodel nerandu pardavimo temos suaugusiems.....
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 12 09, 16:20)
Gal kas turite parduodi pirates arba jureives kostiuma????
tai eikite į skelbimų temą ten ir rasite
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 12 09, 16:33)
tai eikite į skelbimų temą ten ir rasite
Tai kad nera, visa tema perziurejau, bent prie drabuziu tevams.... nebet kur kitur... Buciau dekinga uz nuoroda
Sveiki, Gal kas kur uzmatet katytei rinkinuką: ausytės, uodegyte, varlyte ant kakliuko..