Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(Lady Dy @ 2013 11 15, 10:43)
O jūs auklėtojos paklauskit,kaip ji įsivaizduoja šilumos kaukę,bet ir parenka kažkokias nelogybes

Vaidins "Nykštukų Kalėdas" tai va na bet jau bandau įsivaizduot, tik reikia rast kur dirbtinio kailio, geltonai raudono, tik va nesugalvoju veido, galvos kaukės
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 11 15, 10:33)
Vaidins "Nykštukų Kalėdas" tai va na bet jau bandau įsivaizduot, tik reikia rast kur dirbtinio kailio, geltonai raudono, tik va nesugalvoju veido, galvos kaukės

Tai bandykit pagal tekstą kažką sugalvot,jei šilumą kažką turi apgaubti,tai tiktų ir didelė mezgta skara
Atsakyti
mano dukrytė šiemet laputė bus, jau kažkada esam buvę, bet nlb noris vėl tą pačią kaukę dėt, reiks kažką pamąstyt biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiandien sunkiai išbrainstorminau, tą "Šilumą" o auklėtoja šiandien pareiškė, kad dar neaišku ar tikrai tą vaidinimą vaidins, tai gerai , kad nepradėjau siūt doh.gif
Atsakyti
Sveiki
Man vyrą garniu-siuvėju reik aprengt doh.gif gal kokių minčių kas turit,nes aš pati nelabai fantazijos turiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 17 lapkričio 2013 - 19:41

! 
Šioje temoje skelbimai draudžiami. Tam yra skirta skelbimų lenta

Berniukams

Mergaitėms

Atsakyti
ieškau aštuonkojo kaukės smile.gif va ką užtikau interneto platybėse, gal pravers:

kaukes vaikams

ir dar cia
4u.gif
Atsakyti
maniske bus ozkyte, mastau ar pilka ar balta g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Patarkite,kaip aprengti vaika? Jis mokykloje bus Milzinas. Niekas netaiena i galva,ka rengti?
Atsakyti
QUOTE(Jakutė @ 2013 11 18, 20:11)
Sveikos mamytes. Patarkite,kaip aprengti vaika? Jis mokykloje bus Milzinas. Niekas netaiena i galva,ka rengti?

gal tiktų milžinas Haukas? internete yra žalių aprėdų šia tema.
Atsakyti
Mielos mamytės,
Gal kuri žinote, kur galėčiau įsigyti kokio dirbtinio kailiuko, reikia pasisiųti per šiandien voverės uodegą ir ausytes 4u.gif bandysiu su mažyliu kartu važiuoti ieškoti, bet gal kažkuri netyčia jau "akį esate užmetusi" arba žinote, kur išsinuomoti/nusipirkti būtų galima voverės uodegą?
Dėkui labai!
4u.gif
Atsakyti
O jūs nusipirkti krepinio popieriau ir bus uodega,kam tas kailis
Atsakyti