As taip pat noreciau pagalbos paprasyti. Mokykloje bus kaukiu balius ir as turiu dvi kaukes juoda-raudona ir juoda-melyna, bet niekaip nesugalvoju ka apsirengti... Kauke yra, bet drabuziu ner
Gal kas turi ideju kaip butu galima apsirengti sventiskai, bet tuo paciu metu ir ne perdaug dramatiskai?
Buciau labai dekinga uz pagalba
Laba mamytes
Mano mazius 4metuku bus skruzdeliuka...neturiu minciu...gal kuri turit ideju... aciukas
Mano mazius 4metuku bus skruzdeliuka...neturiu minciu...gal kuri turit ideju... aciukas
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 11 25, 10:03)
Na nepatingekite perziureti senaja tema, pradeda erzinti kai ta pati per ta pati reikia kalbeti ir paveiksliukus kilnoti.
Semile - kaip pasidaryti sraiges kostiuma - buvo daug ideju praeitoje temoje. Kazkur netoli temos galo - jeigu jau tingite visa perziureti
Semile - kaip pasidaryti sraiges kostiuma - buvo daug ideju praeitoje temoje. Kazkur netoli temos galo - jeigu jau tingite visa perziureti
tema perziurejau ir netingejau, be to as ne sraiges kosrtiumo ieskau ideju o snaiges, tad nebutinai pulti taip aklai
QUOTE(Katinukas @ 2010 11 23, 12:59)
O aš grįžtu iš anos temos ir ieškau patarimo: kaip aprengti ledinuką (varvekliuką)?
mano dičkės grupė prieš porą metų buvo varvekliukais, visi. Tai auklėtojos lengvai išsprendė šį kostiumą - visiems ant galvų iš aliuminio folijos padarė kepuraites, tokias pilnai užmainamas, uždaras. na lyg ropės šaknis būtų išskobta ir užmaita ant galvos Ir visis buvo vienodi, bet kartu ir skirtingi, nes visų kepurėlių galiukai buvo kitokie - vienų ilgi, kitų trumpi, trečių susukti, ketvirtų užriesti
QUOTE(erilukaha @ 2010 11 25, 20:39)
Laba mamytes
buvo maniškė ir skruzdeliuku. Aprengiau visą rudai: pėdkelnės, ruda tunika, ruda maikutė. ir tiek to kostiumo
QUOTE(kovinukė @ 2010 11 25, 06:26)
1. man cia graži suknele o gal zinot kur tokiu snaigiu rasti nupirkt kaz ko norėtus gražaus ant galvytes ,
2. o si tai man
Mamytės, kaip būtų galima aprengti šešiametį pelėda? Nieko nesugalvoju...
QUOTE(Semile @ 2010 11 25, 12:52)
1. man cia graži suknele o gal zinot kur tokiu snaigiu rasti nupirkt kaz ko norėtus gražaus ant galvytes ,
kur pirkti tai tikrai nezinau, man drauge pasius sijonuka ir skraistute, paskui blizguciu prisisiusiu pati ir bus snaigute. ang galvos jau kazka reiks galvoti, bet turiu megztu snaiguciu, tai prie lankelio kaip nors teks tvirtinti.
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 11 25, 13:39)
man sita idomi, galima ir is popieriaus manau butu taip pat padaryti.
QUOTE(kovinukė @ 2010 11 25, 23:25)
man sita idomi, galima ir is popieriaus manau butu taip pat padaryti.
O jei kokia idomi,ir paprasta...super.
Buvo ir laseliui ir snaigei ideju praeitoje temoje.
skrusdeliukui - tai rudai apsirengt ir ragiukus kokius pritaisyt
o bree - tai reiktu zinoti ka spintoje turite As paprastai draugem kai padedu - tai prarausiam abieju spintas ir kazka butinai randam
Ar cia pasiskoklinti ieskote?
skrusdeliukui - tai rudai apsirengt ir ragiukus kokius pritaisyt
o bree - tai reiktu zinoti ka spintoje turite As paprastai draugem kai padedu - tai prarausiam abieju spintas ir kazka butinai randam
Ar cia pasiskoklinti ieskote?
QUOTE(Astyte @ 2010 11 25, 16:19)
Sunkokai Labai galima su šuniu sumaišyti
Aš šitokios situacijoj rinkčiausi nuomos punktus, kur pati kaukė būna kaip vilko galva Pažiūrėkit čia, gal ką rasit
QUOTE(uopliuke @ 2010 11 25, 17:57)
O gal turit kokiu ideju vandens laseliui
Paimčiau agro plėvelę baltą arba lengvą melsvą medžiagytę, apačioj paraukčiau ant gumos (ties kelienais), rankas be rankovių palikčiau ir ties kaklu paraukčiau. Nu žodž į tokį platėjantį maišą vaiką įkiščiau ir gautųsi lašiukas O jei tai mergaitei, tai tiesiog LABAI pūstą sijonuką uždėčiau ir gautųsi toks į apačią platėjantis lašiukas
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 11 25, 20:39)
Laba mamytes
Rudai aprengi, ant galvos pritvirtini ūselius ir prie šonų prisiuvi kojyčių, kiek ten jų turi sruzdėliukas Dar galima prie subiniuko pritvirtinti kokią pagalvę, nu kad gautųsi tokia atsikišusi subinytė
Papildyta:
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 11 25, 21:39)
Gal kils kokia mintis
Aciu,mamytems...uz patarima del skruzdeliuko... Nu joo,nieko cia labai neprimastysi