Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 12 12, 10:55)
Gal kazkaip taip  g.gif
user posted image

oi kaip ačiū thumbup.gif kaip aš čia internete niekaip neradau... reikės paaukoti gal kokią paklodę ir siųti sutaną smile.gif o gal iš kokios agro plėvelės g.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image

Bet man gal ta, kur su ale sutana, labiausiai angeliukiskas biggrin.gif
Atsakyti
gal meskiuko nesudetinga kauke radot ?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 12 05, 13:42)
merginos padekite paziurejau nete, kad suniuko kostiumai daug kainuoja, o mazylis bus subniukas darzelyje jam 3 metukai, gal kas turite kokia ideja mestelti, kazkaip pritrukau minciu, Aciu kas patarsite 4u.gif

mano sunus siemet irgi suniuka vaidina. tai as sugalvojau taip: nusipirkau didelis suniuko zaisla (skuduryne 15 lt.), nukirpau galva, kojas, rankas ir kuna. isemiau kas ten buvo viska is vidaus, tik galvytej palikau t prikisimo. tai taip sudeliojau tas dalis ant savo vaikiuko, aisku viska pritvirtindama ir t.t. ziuresim kaip jis kita savaitele atdorys, bet manau tokiu daugiau nebus kaip mano. cia yra mintis kaip is didelio zaislo pasidaryti kostiuma. beje tam paciam kuituliuki nupirkau toki ruda klombinzoniuka medziagni, tai ant jo siuvau uodega. sekmes mamytems kurti, nes kiekvienais metais vis tenka galvoti vis kazka. sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Aniutik @ 2012 12 05, 15:56)
Sveiko  smile.gif
Labai reikia bites sparnu. gal zinot kur galima nusipirkti? ar kaip paciai pasigaminti?

Kai rieš porą metų dukrytė buvo Bitutė, mezgiau suknelę ir prie jos tvirtinau iš vielos išlankstytus sparnelius ir juos apsiuvau baltu tiuliu.
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 14 gruodžio 2012 - 09:17
patarkit kaip aprengtumėt mergaitę jei vaidins vaiką? vaidins vaikus bus su kepurem,salikais, pirstinem rankose turės pašikniukus. kuo rengtumėt suknyte ar sijonuku. nes bus gal keturi berniukai ir dvi mergaites...
Atsakyti
Sveikos. turim raudona suknele. Tai pamaniau visai smagu butu suvaidinti braske. Tik nesugalvoju kaip koteli apipavidalinti. o gal tiesiog ant galvos karuna ale braske uzdeti. Gal kokiu patarimu isgirsiu.
Atsakyti
QUOTE(volia* @ 2012 12 19, 16:21)
Sveikos. turim raudona suknele. Tai pamaniau visai smagu butu suvaidinti braske. Tik nesugalvoju kaip koteli apipavidalinti. o gal tiesiog ant galvos karuna ale braske uzdeti. Gal kokiu patarimu isgirsiu.

jei ilgi plaukučiai padarykit kuoduką aukštai ir įpinkit žalią juotelę kokią, ar blizugtį žalią, patį galą iš vidurio kuoduko ale "pastatykit". tikiuos supratot lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2012 12 19, 17:48)
jei ilgi plaukučiai padarykit kuoduką aukštai ir įpinkit žalią juotelę kokią, ar blizugtį žalią, patį galą iš vidurio kuoduko ale "pastatykit". tikiuos supratot  lotuliukas.gif  blush2.gif

o ant sukneles galima uzdet koki pasiuta zalia kalnieriuka rolleyes.gif
va, kazkaip taip smile.gif
user posted image
Atsakyti
štai mano gamintas ožkytės kostiumas blush2.gif . dukrytei labai patiko
user posted image
Atsakyti
Gal kas turi minčių, kaip ir iš ko padaryti šarvus g.gif
Atsakyti