merginos padekite paziurejau nete, kad suniuko kostiumai daug kainuoja, o mazylis bus subniukas darzelyje jam 3 metukai, gal kas turite kokia ideja mestelti, kazkaip pritrukau minciu, Aciu kas patarsite
Sveiko
Labai reikia bites sparnu. gal zinot kur galima nusipirkti? ar kaip paciai pasigaminti?
Labai reikia bites sparnu. gal zinot kur galima nusipirkti? ar kaip paciai pasigaminti?
Jei kam aktualu, RIMI bei Senukuose akcija karnavaliniams kostiumams
QUOTE(Aniutik @ 2012 12 05, 15:56)
Sveiko
Išlankstykit iš vielos kontūrus ir apvyniokit maistine plėvele O prie nugaros prisiūti gal reiktų. Bent jau manau, kad pati taip daryčiau.
aciu
bandysiu, gal pavyks
bandysiu, gal pavyks
QUOTE(georgiana @ 2012 12 05, 14:42)
merginos padekite paziurejau nete, kad suniuko kostiumai daug kainuoja, o mazylis bus subniukas darzelyje jam 3 metukai, gal kas turite kokia ideja mestelti, kazkaip pritrukau minciu, Aciu kas patarsite
labuks
mano vaikas praejusiais metais buvo šuniuka, tai kauke aš jam pati padariau, nesu nei koki auksaranke, bet gavosi graziai, ant paprastos kepurytes rusvos uzsiuvau ant puses balta medziagyte, kur akytes iskirpau is odos du plemus ant ju akis is didelių sagu padariau, šonuose ant kepurytes is kailio ausytes prisiuvau, is senos vaikų raudonos kojinės liezivį o kur snapelis po mediaga vatos prikišau ir uzsiuvau kad kaip snukutis atrodytu, gavosi labai graziai tikras suniukas, padirbau pora val neilgiau, o vaizdeli tai radau pagooglinau kur nuomuoja kostiumus, sekmes, aprengiau rudaus rubeliais uogegyte prisivau ir kailio lopukus ant kelniu ir palaidines
QUOTE(dija @ 2012 12 07, 23:50)
O kostiumu nuomos tema kokia yra? kazkaip nerandu
gaila, bet tokios nėra, ir pardavimų skelbimuose draudžiama nuomoti, nežinau net kodėl , gal tokios taisyklės
QUOTE(Romux @ 2012 12 05, 21:30)
Sveikos,
Mano trimetis berniukas darželyje bus Haris Poteris, kepure turim, apsiausta, o va su akinukais liūdnai, gal kas matėt kur galima įsigyti žaislinių?
Mano trimetis berniukas darželyje bus Haris Poteris, kepure turim, apsiausta, o va su akinukais liūdnai, gal kas matėt kur galima įsigyti žaislinių?
Turguj, prie senienu paieskokit (mes radom)
Sveikos mamos,
gal kuri turi minčių, kaip berniuką angeliuku paversti? sparnus jau turiu, bet kaip aprengti???? niekaip nesugalvoju
gal kuri turi minčių, kaip berniuką angeliuku paversti? sparnus jau turiu, bet kaip aprengti???? niekaip nesugalvoju