Sveikos,
Noreciau graziu minciu musu artejanciam Kaledu karnavalui. Kalbu apie suaugusius zmones, musu tema- vaiku darzelio karnavalas. Gal kas turite kokiu minciu, ar foto, didelis aciu
Sveikos super mamos kreipiuosi pagalbos klausdama kaip reiktu aprenkti mergaite,kuri vaidins Robin Hudo spektaklyje,rūmų damą,na ir galvosuki uždave mokytoja
Sveikutes mamytes,
gal galit patarti kaip padaryti kostiuma: ledinukas arba vejas
gal galit patarti kaip padaryti kostiuma: ledinukas arba vejas
QUOTE(SuperBaba @ 2012 11 27, 16:42)
Reikia karnavalines kaukes-balionas. Gal turite kokiu minciu. Turi buti raudonas balionas
Radau raudono pomidoro kostiumo pvz.Tai be to zalio, gali but kaip balionas
QUOTE(Lukaja @ 2012 11 29, 23:12)
Kazkur sioj temoj lygtais buvo rasyta apie vejo kostiuma. Kad is siuksliu maisu, sukarpius juostelem, padare
Mamytes,jus cia tokios kurybingos...padekit man su patarimais kaip mergyte zibute aprengt.Isivaizduoju kad butinai reikia ant galvos karunos ar vainiko,bet kaip ji padaryt busiu labai dekinga jei kas pagelbes
QUOTE(Soni @ 2012 12 01, 07:32)
Mamytes,jus cia tokios kurybingos...padekit man su patarimais kaip mergyte zibute aprengt.Isivaizduoju kad butinai reikia ant galvos karunos ar vainiko,bet kaip ji padaryt busiu labai dekinga jei kas pagelbes
geltona bliuskutę (kaip žibutės viduriukas) ir violetinį platų sijoną (kaip žeidlapiai), o karūną su žibutės žiedu.
QUOTE(Mililė @ 2012 12 01, 15:46)
geltona bliuskutę (kaip žibutės viduriukas) ir violetinį platų sijoną (kaip žeidlapiai), o karūną su žibutės žiedu.
Labas vakaras, mano mergaitė šiemet irgi bus žibutė, tai padariau sijonuką Tutu, ir ant galvos iš to pačo tiulio gėlytę, apvilksim mėlynu golfu ir bus žibutė Įdėčiau nuotraukytę, bet deja nemoku
QUOTE(Linuce @ 2012 12 01, 12:31)
Laba, tiek daug idėjų mamytės turit , prašau patarkit, kaip aštuonmetį aprengti APUOKU
QUOTE(kovinukė @ 2010 11 25, 22:25)
Galima kazka tokio padaryt Tik berniukui pritaikius.
QUOTE(Oksiukas @ 2012 12 01, 17:24)
Labas vakaras, mano mergaitė šiemet irgi bus žibutė, tai padariau sijonuką Tutu, ir ant galvos iš to pačo tiulio gėlytę, apvilksim mėlynu golfu ir bus žibutė Įdėčiau nuotraukytę, bet deja nemoku
Kur galima rasti zibutes spalvos tiulio?
QUOTE(Soni @ 2012 12 02, 15:14)
Kur galima rasti zibutes spalvos tiulio?
Mes gyvenam Utenoje, aš radau universalinėj parduotuvėj
QUOTE(Linuce @ 2012 12 01, 12:31)
Laba, tiek daug idėjų mamytės turit , prašau patarkit, kaip aštuonmetį aprengti APUOKU
Kažkada mano mažė buvo pelėda,bet ir apuokas panašus,ant galvos padarėm tokią kaip karūną su pelėdos atvaizdu,o šiaip paėmiau savo juodą platų sijoną,suraukiau viršų su juostele,gavosi kaip skraistė ir apsiuvinėjau plunksnomis juodomis rusvomis,tarpais baltomis,na ir kaip mergaitei buvo juodos timpos ir tamsūs batukai,paprasta ir darbo palyginti nedaug