Mano 4 metu mergina nusprende per darzelio svente buti nykstuku, tai dabar galvojam kaip apsirengti
kaip galvojat ar tiktu nykstukui - tutu sijonukas raudonas, baltos pedkelnes, raudona palaidine ir nyktuko kepuryte?
O kodėl ne
QUOTE(Samsunge @ 2012 11 24, 16:51)
Sveikos turiu dilema...darzelyje pasaku tema, reik ne tik vaikams, bet ir teveliams apsirengti taigi...as sau tureciau raganos kostiuma, gal galeciau i kokios burtininkes pakeisti, bet lengviau raganos...taciau nesugalvoju kokia cia galetu buti pasaka su ragana ir kokiu nors vyrisku personazu...nes net nezinau kokio kostiumo pradet ieksoti 2m suneliui..padekit, gal kas i galva sau jums....
Ragana, dažniausiai pasakose būna "Pamotė-ragana" Nuoroda į vieną pasaką http://www.pasakoriu...-sesuo-elenyte/
Dar Kosto Kubilinsko žinau eiliuotą pasaką apie Bebenčiuką ir Kvailutę-ten yra ragana. Man atrodo, kad tų Raganų yra nemažai, kad ir Miegančioje gražuolėje atrodo Ragana davė užnuodytą obuolį. O vyrui tai siūlyčiau kokiu Vilku pabūti ar kokiu medžiotoju iš Raudonkepuraitės.
QUOTE(Bussinkka @ 2012 11 25, 23:04)
Mano 4 metu mergina nusprende per darzelio svente buti nykstuku, tai dabar galvojam kaip apsirengti
kaip galvojat ar tiktu nykstukui - tutu sijonukas raudonas, baltos pedkelnes, raudona palaidine ir nyktuko kepuryte?
manau puikiai tiktų
QUOTE(ingushka @ 2012 11 26, 10:28)
Ragana, dažniausiai pasakose būna "Pamotė-ragana" Nuoroda į vieną pasaką http://www.pasakoriu...-sesuo-elenyte/
Dar Kosto Kubilinsko žinau eiliuotą pasaką apie Bebenčiuką ir Kvailutę-ten yra ragana. Man atrodo, kad tų Raganų yra nemažai, kad ir Miegančioje gražuolėje atrodo Ragana davė užnuodytą obuolį. O vyrui tai siūlyčiau kokiu Vilku pabūti ar kokiu medžiotoju iš Raudonkepuraitės.
Dekui uz patarimus. ir man atrodo, kad tu raganu daug visur, bet kaip reikia sugalvoti, kad ragana atliktu pagrindini vaidmeni, tai kazkaip neisiena...zodziu meciau ta minti, busim zuikis ir zuikiene:)
eziuku aprenkti tikrai nesunku, as savo dukryte buvau aprengusi suknele ir prie jos prisiuvau spygliuku, kuriuos padariau is popieriaus susukau kaip spygli t.y. kaip kokipiltuveli tik be skyles o ant galvos kepurytes nedejau, surisau daug sruogyciu plaukuose ir gavosi mergaitiska eziuke, o jei plaukiukai ilgesni galima pridaryti daug ragiuku
Smalyziuke gal foto turit?
mano mergyte garbanota, plaukai purus, nepaklusnus, nelaikys tikrai
mano mergyte garbanota, plaukai purus, nepaklusnus, nelaikys tikrai
QUOTE(ziogytea @ 2012 11 26, 19:30)
kaip padaryti kurmio kostiuma vaikui?
pameni pasaką apie coliukę?
Kurmis buvo su akiniais. Nupirk dolerioškėj akinukus, išlupk stiklus, bus vienas ypač būdingas akcentas.
O ant galvos man kilo idėja - pasiūti kepurytę su tokiu kaip pasiaurintu snapeliu
Panosėje išdažyk ūselius, o rūbeliai patys paprasčiausi - juodos spalvos treningiukai arba kelnytės ir golfukas, svarbu tamsūs
O gal dar kur rasi senus skaičiuotuvus? Tada visai bus "į temą" ir galės tą garsiąją multiko frazę pasakyti: paskaičiuokim, broliai kurmiai
QUOTE(Ri Art @ 2012 11 26, 22:00)
pameni pasaką apie coliukę?
Kurmis buvo su akiniais. Nupirk dolerioškėj akinukus, išlupk stiklus, bus vienas ypač būdingas akcentas.
O ant galvos man kilo idėja - pasiūti kepurytę su tokiu kaip pasiaurintu snapeliu
Panosėje išdažyk ūselius, o rūbeliai patys paprasčiausi - juodos spalvos treningiukai arba kelnytės ir golfukas, svarbu tamsūs
O gal dar kur rasi senus skaičiuotuvus? Tada visai bus "į temą" ir galės tą garsiąją multiko frazę pasakyti: paskaičiuokim, broliai kurmiai
Labai puikiai pamenu
teks kazka ir mastyti panasaus pagal jusu patarima. O akinius turejom kaip kurmio,bet tuo metu nepagalvojau,kad reiks ir ismeciau Pasirodo daiktu negalima ismesti,nors tuo metu atrodo jie nereikalingi.
Nezinau, ar sitai temai tinka klausimas, bet gal kas patartu: kur galima butu isigyti dirbtinio kailio Kaune? Brukstelkit, kas zinote. Aciu
Reikia karnavalines kaukes-balionas. Gal turite kokiu minciu. Turi buti raudonas balionas