Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(Algyte @ 2012 11 22, 16:09)
As gaminsiu dukrai eziuko kostiuma. Paziurejau senose temose pavyzdziu, neatrodo neimanoma, tik galvoju kaip cia patobulinus, kad eziukas butu mergaitiskas  smile.gif

gal kokį juodą sijonuką trumputį iš kokio tiulio g.gif , arba ant batelių kaspinėlius pritaisykit g.gif
Atsakyti
Gal kas turit kokių minčių, kaip apsirengt pagal MERGELĖS zodiako ženklą? Negi taip paprastai? smile.gif Galvos, kad be aprangos atėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2012 11 23, 13:20)
labai ieskome EZIUKO kostiumo, labiausia reikai spygliu, aprengisu rudai, bet is kurt gauti spyglius?

Aprengti belenkaip, tik uždėti peruką, plaukus suklijavus į spyglius, pvz.:
http://www.buysend.c...ig-fancy-dress/
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2012 11 22, 15:09)
As gaminsiu dukrai eziuko kostiuma. Paziurejau senose temose pavyzdziu, neatrodo neimanoma, tik galvoju kaip cia patobulinus, kad eziukas butu mergaitiskas  smile.gif

QUOTE(egliene @ 2012 11 23, 11:20)
labai ieskome EZIUKO kostiumo, labiausia reikai spygliu, aprengisu rudai, bet is kurt gauti spyglius?

Cia kiek matau, mergaite aprengta eziuku smile.gif

QUOTE(JulijaR @ 2010 12 29, 13:22)
Eziuko kostiumas
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Reginiukas @ 2012 11 20, 16:05)
ogo kaip tylu, negis niekas nieko nesiuva? dukrytė bus ožkytė, norėtųsi kad kostiumąs būtų gražus  wub.gif , pirkti nepirksiu, noriu savom rankelėm kažką pagaminti. gal kas kokių įdomesnių minčių  bigsmile.gif

As pamenu vaikysteje buvau ozkyte biggrin.gif Net nuotrauka turetu but.
Tai kiek pamenu, buvau su pilku sijonuku, pilka liemene. Ant galvos skaryte su pritaisytais ragiukais smile.gif

Radau nuotrauka smile.gif Toks paprastas kostiumas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 11 23, 14:39)
Cia kiek matau, mergaite aprengta eziuku smile.gif

sudetinga pasigaminti toki...
Atsakyti
apuokiuks, fainai jūsų rageliai buvo padaryti thumbup.gif
Atsakyti
Aciu,
planas pagal sita ir daryt, tik kaip ir rase Reginiukas sijonukas gal bus ryskesnis. Gal net koki spalvini akcentuka, nes kitos mergytes bus lape, katyte ir pelyte, tai nenoriu kad jaustusi pilka smile.gif)
Atsakyti
parlėkiau iš JAMAM, nupirkau Timari pardėj baltą sijonėliį, gavosi tik už 7 lt, tai db imsiuos darbo kailiuku apsiūt, turim baltą kailinę liemenę, turėtų neblogai manau būt, beliko ragiukus, čia manau bus sunkiausias darbas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos turiu dilema...darzelyje pasaku tema, reik ne tik vaikams, bet ir teveliams apsirengti taigi...as sau tureciau raganos kostiuma, gal galeciau i kokios burtininkes pakeisti, bet lengviau raganos...taciau nesugalvoju kokia cia galetu buti pasaka su ragana ir kokiu nors vyrisku personazu...nes net nezinau kokio kostiumo pradet ieksoti 2m suneliui..padekit, gal kas i galva sau jums....
Atsakyti
Sakykite o gal kas kokiu minciu turi kaip mergyte aprengti ''vandenelio'' tema?Kokia spalva ieskoti reiketu aprangos ir kaip ja isivaizduotumete jus?

Malonu butu sulaukti pavyzdziu kokiu nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2012 11 24, 14:03)
parlėkiau iš JAMAM, nupirkau Timari pardėj baltą sijonėliį, gavosi tik už 7 lt, tai db imsiuos darbo kailiuku apsiūt, turim baltą kailinę liemenę, turėtų neblogai manau būt, beliko ragiukus, čia manau bus sunkiausias darbas  rolleyes.gif

mano mazoji darzelyje buvo ozkyte,tai tiesiog ant baltos skarytes mereskuotos prisiuvau ragiukus is-tamsiu senu pirstiniu pirstu prikistu sintepono,super atrode ,gaila neturiu nuotruokos po ranka
Atsakyti
QUOTE(mexx- @ 2012 11 24, 18:39)
Sakykite o gal kas kokiu minciu turi kaip mergyte aprengti ''vandenelio'' tema?Kokia spalva ieskoti reiketu aprangos ir kaip ja isivaizduotumete jus?

Malonu butu sulaukti pavyzdziu kokiu nors  ax.gif

aš tai rinkčiaus šviesiai melsvą spalvą, melsvą suknytė, manau tiktų bet kokio ilgio, melsvos pėdkelnės, na ir balti bateliai ant jų tvirtinčiau meslvus kaspinėlius. ant suknelės siūčiau "lietutį" vadinamą kur ant kalėdų eglutės deda, jis turėtų gražiai krist, ir šnarėti lyg vanduo, o ant galvytės manau rinkčiausi mėlyną skrybėliuką, db "skruzdėlyne" mačiau yra tokia blizganti, na aš bent taip šią kaukę įsivaizduoju bigsmile.gif

QUOTE(direktoriusg @ 2012 11 24, 23:07)
mano mazoji darzelyje buvo ozkyte,tai tiesiog ant baltos skarytes mereskuotos prisiuvau ragiukus is-tamsiu senu pirstiniu pirstu prikistu sintepono,super atrode ,gaila neturiu nuotruokos po ranka

kokia šauni mintis, niekada nebūčiau pagalvojus taip ragiukų padaryt, ačiū ačiū notworthy.gif
Atsakyti