Bųkit klounai tada, pastangos minimalios, o efektas ir taškuotumas bus. Kaip arkliukas jau minėjo, imkit taškuotą varlytę, pridėkit petnešas, spalvingas kelnes ir į trasą. Jeigu norit didesnio įspūdžio - spalvotą peruką, arba bent jau nosį raudoną.
QUOTE(arkliukas @ 2012 11 12, 14:01)
As tai berniukui siulyciau padaryti varlyte taskuota (gali rengtis retro, tai butu marskinukai, kelnes, varlyte ir dar galima kepure deti), mergaitems tai mine tiktu buti, jos suknele taskuota.
Aciu labai uz superine ideja
Taigi tema "gezai" Kaip apsirengti moteriai?
QUOTE(Jogailė @ 2012 11 15, 19:40)
Taigi tema "gezai" Kaip apsirengti moteriai?
bandyk pamegdzioti Saulena
ogo kaip tylu, negis niekas nieko nesiuva? dukrytė bus ožkytė, norėtųsi kad kostiumąs būtų gražus , pirkti nepirksiu, noriu savom rankelėm kažką pagaminti. gal kas kokių įdomesnių minčių
QUOTE(Reginiukas @ 2012 11 20, 18:05)
ogo kaip tylu, negis niekas nieko nesiuva? dukrytė bus ožkytė, norėtųsi kad kostiumąs būtų gražus , pirkti nepirksiu, noriu savom rankelėm kažką pagaminti. gal kas kokių įdomesnių minčių
Juodos pėdutės, juodas golfukas,juodi batukai. Baltas sijonukas, liemenė, kepurytė iš medžiagytės kaip avies "kailiukas "būna ir parduotuvėse, bet galima rasti ir kažką panašaus dėvėtuose. Kepurytėje skylutės ragučiams ( labai gražiai atrodo susukti iš plaukų, tačiau galima ir ausytes pasiūti). Jri yra noras ir neprieštaraus dukrytė galima ir veiduką nupiešti
QUOTE(Realesne @ 2012 11 20, 22:38)
man reik peraugusiam 5meciui zuikio kostiumo...
Zuikio kaukę esu siuvusi iš sintepono Siuvau kepurę su stačiom ausim, bliuskutę - liemenę ir kelnytes su bumbulu vietoj uodegos
QUOTE(indriux_ @ 2012 11 20, 22:42)
Juodos pėdutės, juodas golfukas,juodi batukai. Baltas sijonukas, liemenė, kepurytė iš medžiagytės kaip avies "kailiukas "būna ir parduotuvėse, bet galima rasti ir kažką panašaus dėvėtuose. Kepurytėje skylutės ragučiams ( labai gražiai atrodo susukti iš plaukų, tačiau galima ir ausytes pasiūti). Jri yra noras ir neprieštaraus dukrytė galima ir veiduką nupiešti
galvoju kad taip aprengus aviukas šonas nesigautų , gal geriau balta visiškai daryti, na ožkytės labaiau baltos lygtai
QUOTE(Reginiukas @ 2012 11 22, 12:54)
galvoju kad taip aprengus aviukas šonas nesigautų , gal geriau balta visiškai daryti, na ožkytės labaiau baltos lygtai
Galite ir visiškai baltą daryti mergaitei netgi labiau tiks. Kiekvieno fantazijos reikalas Aš rengiau berniuką Tai aviau juodom pedutėm vietoj ragiukų iš plaukų siuvau ausytes, šortukai, liemenė ir t.t. Gavosi super
QUOTE(indriux_ @ 2012 11 22, 13:43)
Galite ir visiškai baltą daryti mergaitei netgi labiau tiks. Kiekvieno fantazijos reikalas Aš rengiau berniuką Tai aviau juodom pedutėm vietoj ragiukų iš plaukų siuvau ausytes, šortukai, liemenė ir t.t. Gavosi super
niu reiks kažką bandyt, ačiū už patarimus, kažkaip ramiau kai pasitari, kad į lankas nenuvažiuot su tuo kostiumu , ir kad vaikas jaustųsi gražiai ir patogiai per vaidinimą .
negi daugiau niekas nieko nesiuva
As gaminsiu dukrai eziuko kostiuma. Paziurejau senose temose pavyzdziu, neatrodo neimanoma, tik galvoju kaip cia patobulinus, kad eziukas butu mergaitiskas