Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(Ice tea @ 2011 12 16, 10:57)

As tai nedaryciau schmoll.gif Zinau, kad jums dabar toks amzius, bet....nea schmoll.gif

dekui biggrin.gif ir pati pagalvojau ,kad ne rolleyes.gif savo maziu aprengiau sitaip biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
gal kas mate kur pirkti? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kadangi gyvenam trise: aš ir dukrytės, tai šiemet būsimoms kalėdoms sugalvojom daryt princesių vakarėlį, jau ieškomės super- duper suknių, sau nepakatojamą ir nuostabią vakar humanoj nusiroviau už 12lt., beliko kažką ypatingo dukroms sužvejot ax.gif tad galit šią idėją skolintis ir bandyt irgi įgyvendint,paskui po švenčių bus ką papasakot kaip sekės... biggrin.gif
Atsakyti
Ieškojau internete idėjų sraigės kostiumui, galvoju gal kam pravers idėja kaip padaryti Sraigės namelis
Atsakyti
Gal kas galetu patarti kaip riešutėliu mergyte aprengti g.gif
Atsakyti
Maximose po kelis litus būna, arba tikrai galima gamintis iš lankelio .
Atsakyti
Sveikos mamos,

siandien darzelio aukletoja pranese naujiena,mano 5-meti reikes karnavalui aprengti SENIU BESMEGENIU .

Gal turit kokių minčių? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Maniskiui darzelyje reikes buti bulve darzoviu sventeje biggrin.gif Gal turit kokiu ideju kaip pasiuti kostiuma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Editutee @ 2012 10 30, 00:39)
Sveikos mamos,

siandien darzelio aukletoja pranese naujiena,mano 5-meti reikes karnavalui aprengti SENIU BESMEGENIU .

Gal turit kokių minčių?  blush2.gif  doh.gif

aš padėvėtuose gražų esu nupirkus, tai ten jis paprastai pasiūtas, mežiaga toki minkšta balta, pasiūtas lyg maišas, per liemenį sutraukta, ir ties keliais sutraukta, tai gaunasi taip išpūsta, ant rpeikio juodos medžiagos apvalūs gabalai tipo sagos, na ir šalikėlį priderinsit, kepuriuką kokį skrybėlioka, ir bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Editutee @ 2012 10 29, 23:39)

Gal turit kokių minčių?  blush2.gif  doh.gif

besmegenis:
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes, penktadieni reikia vaikus aprenkti ar papuosti kazka taskoto, zodziu,- tema taskuota.... Nenoreciau deti kokios kaukes, tiesiog ar veiduka, ar rubelius kazkaip papuosti, bet minciu apsoliutus nulis.... sunku net isivaizduoti. Galvojau delmantinas (mano vaikis 5m berniukas), bet nenoriu nei uodegytes nei ausyciu deti, panda - ir vel i kazkoki kostiuma issisprausti tektu....
Gal Jus turite minciu??
Atsakyti
QUOTE(zbrckn @ 2012 11 11, 23:17)
Sveikos mamytes, penktadieni reikia vaikus aprenkti ar papuosti kazka taskoto, zodziu,- tema taskuota.... Nenoreciau deti kokios kaukes, tiesiog ar veiduka, ar rubelius kazkaip papuosti, bet minciu apsoliutus nulis.... sunku net isivaizduoti. Galvojau delmantinas (mano vaikis 5m berniukas), bet nenoriu nei uodegytes nei ausyciu deti, panda - ir vel i kazkoki kostiuma issisprausti tektu....
Gal Jus turite minciu??

As tai berniukui siulyciau padaryti varlyte taskuota (gali rengtis retro, tai butu marskinukai, kelnes, varlyte ir dar galima kepure deti), mergaitems tai mine tiktu buti, jos suknele taskuota.
Atsakyti